ETSITKÖ
LAINYHTIÖ ALANKOMAISSA?

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Olemme tottuneet työskentelemään paikallisten ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

tarkistettu Korkea palvelutaso jokaiselle asiakkaalle, yksityishenkilöille sekä yrityksille tai instituutioille.

tarkistettu Olemme käytettävissä. Myös tänään.

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam - Law & More

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Toimiston kuvaOlemme dynaaminen hollantilainen lakiasiaintoimisto, joka on erikoistunut Alankomaiden oikeuden eri aloihin. Puhumme hollanti, englanti, ranska, saksa, turkki, venäjä ja ukraina. Yrityksemme tarjoaa palveluja monilla lakialueilla yrityksille, hallituksille, instituutioille ja yksityishenkilöille. Asiakkaamme tulevat Alankomaista ja ulkomailta. Olemme tunnettuja sitoutuneesta, saavutettavissa olevasta, ajattelumattomasta lähestymistavastamme.
tarkistettu Voit ottaa yhteyttä Law & More käytännössä kaikissa asioissa, joissa tarvitset lakimiestä tai lakiasiainneuvojaa.
tarkistettu Kiinnostuksenne ovat meille aina ensisijaisia;
tarkistettu Olemme suoraan tavoitettavissa;
tarkistettu Aikoja voi varata puhelimitse (+ 31403690680 or + 31203697121), sähköposti (info@lawandmore.nl) tai verkkotyökalumme kautta lawyerappointment.nl;
tarkistettu Veloitamme kohtuulliset hinnat ja toimimme avoimesti;
tarkistettu Meillä on toimistoja Eindhoven ja Amsterdam.

Eikö kysymyksesi tai tilanteesi ole verkkosivustollamme?
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Todennäköisesti voimme myös auttaa sinua.

Tom Meevis -kuva

Toimitusjohtaja / asianajaja

Asianajaja

Asianajajien työskentelytapa

1. Tuttavuus

Kiinnostunut asemastasi oikeudellisessa asiassa ja mitä Law & More voi tehdä sinulle? Ota yhteyttä Law & More. Voit tutustua lakimiehiin ja lähettää kysymyksesi puhelimitse tai sähköpostilla. Haluttaessa he suunnittelevat tapaamisen sinulle Law & More toimistoon.

2. Keskustelu tapauksesta

Tapaamisen aikana lakitoimistossa tutustumme sinuun lisää ja keskustelemme oikeudellisen asian taustasta ja mahdollisista ratkaisuista. Portugalin lakimiehet Law & More ilmoittavat myös, mitä he voivat tehdä sinulle konkreettisesti ja mitkä ovat seuraavat vaiheesi.

3. Vaiheittainen suunnitelma

Kun opastat Law & More edustamaan sinun etujasi lakimiehemme laativat palvelusopimuksen. Tässä sopimuksessa kuvataan järjestelyt, joista he ovat aiemmin keskustelleet kanssasi. Asiasi hoitaa yleensä asianajaja, jonka kanssa olet ollut yhteydessä.

4. Kotelon käsittely

Tapa, jolla tapauksesi käsitellään, riippuu oikeudellisesta kysymyksestäsi, joka voi liittyä esimerkiksi neuvojen laatimiseen, sopimuksen arviointiin tai oikeudenkäyntien suorittamiseen. Klo Law & More Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja hänen tilanne ovat erilaiset. Siksi käytämme henkilökohtaista lähestymistapaa. Lakimiehemme pyrkivät aina ratkaisemaan kaikki oikeudelliset kysymykset nopeasti.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Usein kysytyt kysymykset

Mitä asianajajan palkkaaminen maksaa?

Asianajajan kustannukset riippuvat toimeksiannon tyypistä ja sen kestosta.

Oikeudellisten palveluiden kustannukset perustuvat yleensä tuntimaksuun ja veloitetaan säännöllisesti. Joskus kuitenkin voidaan tehdä kiinteä hintajärjestely. Law & More on valmis antamaan ennakkoarvion tai selvityksen toimeksiannon kustannuksista. Jälkeenpäin saat aina selkeän erittelyn käytettyjen tuntien määrästä ja tehdystä työstä.

Law & More soveltaa seuraavia tuntimaksuja:
Lakimies 195 € - 225 €
Kumppani 250 € - 275 €

Kaikki hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 21%. Hintoja voidaan tarkistaa vuosittain.
Law & More ei ole sidoksissa Alankomaiden oikeusapuneuvostoon eikä tarjoa palveluja 'lisäyksen' perusteella. Jos haluat saada tuettua oikeusapua, suosittelemme ottamaan yhteyttä toiseen lakitoimistoon.

Mitä asianajaja tekee?

Riippumatta oikeudellisesta kysymyksestä, asianajajat Law & More osaa ohjata ja avustaa sinua minkä tahansa oikeudellisen asian alusta loppuun loppuun perustuen hyvin harkittuun, huippuluokan strategiaan. Olipa kyse oikeudellisten asiakirjojen laatimisesta ja tarkistamisesta tai oikeudellisen neuvonnan tarjoamisesta Law & More onko sinua varten! Asianajotoimistomme tarjoaa myös oikeudenkäyntejä ja riita-asioita sekä yrityksille että yksityishenkilöille ja suorittaa tasapainoisia mahdollisuuksien ja riskien arviointeja ennen kaikkia oikeudenkäyntejä. Lisäksi, Law & More ei vain tarjoa sinulle oikeudellisia palveluja neuvonantajana ja asianajajana, mutta on myös käytettävissäsi sparrauskumppanina.

Kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä asianajajat Law & More soveltaa selkeää strategiaa, joka koostuu neljästä vaiheesta: tutustuminen toisiinsa, tapauksen keskustelu yhdessä, vaiheittaisen suunnitelman toteuttaminen ja tapauksen käsitteleminen.

Kuinka nopeasti minua autetaan?

Lakimiehemme ovat tottuneet työskentelemään nopeasti, joten sinun ei koskaan tarvitse odottaa kauan vastausta sähköpostiisi tai jonkun henkilökunnan jäsenen ottaa yhteyttä puhelimeen. Nopeus ja asiantuntemus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, joten voit luottaa nopeaan ja kohdennettuun viestintään ja juridisen kysymyksesi käsittelyyn.

- Law & More tiimi työskentelee käytännöllisesti ja henkilökohtaisesti niin kansainvälisille kuin kansallisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Toimistomme sisällä Eindhoven ja Amsterdam meillä on pitkät aukioloajat ja olemme avoinna iltaisin ja viikonloppuisin: maanantaista perjantaihin 8-10 ja lauantaisin ja sunnuntaisin 9-5

Milloin tarvitset asianajajan?

Oletko yrittäjä tai yksityishenkilö, jolla on oikeudellinen ongelma ja haluaisitko sen ratkaisevan? Sitten on viisasta kutsua asianajaja. Loppujen lopuksi, olitpa yrittäjä tai yksityishenkilö, kaikilla oikeudellisilla kysymyksillä voi olla merkittävä taloudellinen, aineellinen tai aineeton vaikutus yritykseesi tai elämääsi. Klo Law & More, ymmärrämme, että jokainen oikeudellinen asia on yksi liikaa. Siksi, toisin kuin useimmat asianajotoimistot, Law & More tarjoaa sinulle jotain ylimääräistä. Ottaa huomioon, että useimmilla asianajotoimistoilla on vain rajallinen osa lakistamme ja ne tekevät säännöllisesti työtä, Law & More tarjoaa sinulle laajan ja tarkan oikeudellisen tiedon lisäksi nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan. Esimerkiksi lakimiehemme ovat asiantuntijoita perheoikeuden, työoikeuden, yhtiöoikeuden, immateriaalioikeuden, kiinteistölainsäädännön ja lainsäädännön noudattamisen aloilla. Ja kun on kyse yrityksistä, Law & More toimii eri teollisuudenalojen, liikenteen, maatalouden, terveydenhuollon ja vähittäiskaupan yrittäjien hyväksi.

Haluatko tietää mitä Law & More lakitoimistona Eindhoven voi tehdä sinulle? Ota sitten yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat mielellään. Voit varata ajan

• puhelimella: + 31403690680 or + 31203697121
• sähkopostilla: info@lawandmore.nl
• sivun kautta Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Mistä tiedän, mitä asianajajaa tarvitsen?

Tarvittava asianajaja riippuu yleensä oikeudellisen kysymyksesi luonteesta. Onko sinulla esimerkiksi kysyttävää yrityksestäsi? Sitten tarvitset yhtiöoikeuteen erikoistuneen lakimiehen. Onko oikeudellisella kysymykselläsi kansainvälinen luonne? Sitten sinulla on parempi kansainväliseen oikeuteen erikoistunut asianajaja. On myös huomattava, että suurin osa oikeudellisista kysymyksistä liittyy useampaan kuin yhteen lakialaan, joten on tärkeää ottaa mukaan asianajaja, jolla on tietoa jokaisesta asianajaja-alueesta.

Law & More on asianajotoimisto, joka toimii yhtiöoikeuden, immateriaalioikeuden ja teknologian sekä työoikeuden, perheoikeuden, maahanmuuttolain ja kiinteistöoikeuden alalla. Alankomaiden (prosessioikeuden) laajan tuntemuksen lisäksi Law & More Palvelujen laajuus ja luonne ovat myös kansainvälisiä. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun, meillä on oma joukko monikielisiä asianajajia ja juristeja, jotka puhuvat englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, turkkia, venäjää ja ukraina.

Etsitkö toista lakialaa? Katso sitten asiantuntijasivumme, jossa luetellaan kaikki lakialamme. Lakimiehemme ovat asiantuntijoita kaikilla mainituilla aloilla ja auttavat mielellään kaikilla aloilla.

Law & More