Law & More on dynaaminen monitieteinen hollantilainen lakiasiaintoimisto ja veroneuvoja, joka on erikoistunut hollantilaiseen yritys-, kauppa- ja verolakiin. Se toimii Amsterdamissa ja Eindhovenin tiedepuistossa - Hollannin "Piilaaksossa". Hollantilaisella yritys- ja verotustaustallaan Law & More yhdistää suuren yritys- ja veroneuvontayrityksen osaamisen huomion yksityiskohtiin ja räätälöityyn palveluun, jota voi odottaa putiikkifirmalta. Olemme palveluidemme laajuuden ja luonteen suhteen todella kansainvälisiä ja työskentelemme monien hienostuneiden hollantilaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa yrityksistä ja instituutioista yksilöihin.

Monialainen hollantilainen lakitoimisto

Law & More on dynaaminen monitieteinen hollantilainen lakiasiaintoimisto ja veroneuvoja, joka on erikoistunut hollantilaiseen yritys-, kauppa- ja verolakiin. Se toimii Amsterdamissa ja Eindhovenin tiedepuistossa - Hollannin "Piilaaksossa".

Hollantilaisella yritys- ja verotustaustallaan Law & More yhdistää suuren yritys- ja veroneuvontayrityksen osaamisen huomion yksityiskohtiin ja räätälöityyn palveluun, jota voi odottaa putiikkifirmalta. Olemme palveluidemme laajuuden ja luonteen suhteen todella kansainvälisiä ja työskentelemme monien hienostuneiden hollantilaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa yrityksistä ja instituutioista yksilöihin.

Law & More sillä on käytettävissään erityinen monikielisistä lakimiehistä ja veroneuvojista koostuva ryhmä, jolla on syvällistä tietoa Alankomaiden sopimusoikeudesta, Alankomaiden yrityslaista, Alankomaiden verolaista, Alankomaiden työoikeudesta ja kansainvälisestä omaisuusoikeudesta. Yritys on erikoistunut myös omaisuuden ja toiminnan verotukselliseen strukturointiin, Alankomaiden energialakiin, Hollannin rahoituslakiin ja kiinteistökauppaan.

Olitpa monikansallinen yritys, pk-yritys, nouseva yritys tai yksityishenkilö, huomaat, että lähestymistapamme pysyy samana: sitoutuminen olemaan tavoitettavissa ja vastaamaan tarpeitasi kaikkina aikoina. Tarjoamme muutakin kuin vain teknistä oikeudellista huippuosaamista - toimitamme hienostuneita, monitieteisiä ratkaisuja yksilöllisellä palvelulla ja lähestymistavalla.

Dynaaminen monialainen hollantilainen lakitoimisto

Law & More tarjoaa myös juridisia riitojenratkaisu- ja oikeudenkäyntipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Se arvioi tasapainoisesti mahdollisuudet ja riskit ennen kaikkia oikeudellisia menettelyjä. Se auttaa asiakkaita varhaisvaiheista oikeudenkäyntimenettelyjen loppuvaiheisiin perustamalla työnsä hyvin harkittuun ja edistyneeseen strategiaan. Yritys toimii myös sisäisenä asianajajana monille hollantilaisille ja kansainvälisille yrityksille.

Tämän lisäksi yrityksellä on asiantuntemusta monimutkaisten neuvottelu- ja sovittelumenettelyjen toteuttamisesta Alankomaissa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarjoamme asiakkaillemme työntekijöiden tarpeisiin räätälöityjä yrityksen sisäisiä koulutuskursseja useista oikeudellisista aiheista, jotka ovat tärkeitä kyseiselle yritykselle.

Olet tervetullut katsomaan verkkosivustoamme, josta löydät lisätietoja Law & More. Jos haluat keskustella tietystä juridisesta asiasta tai jos sinulla on kysyttävää palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yrityksemme on LCS: n lakimiesverkoston jäsen Haagissa, Brysselissä ja Valenciassa.

"Law & More pitää kiinni ja pitää toisen puolen paineen alla ”

meidän filosofia

Monitieteinen lähestymistapamme Alankomaiden lakiasiain-, lakimies- ja veroneuvontapalveluihin on juridinen, kaupallinen ja käytännöllinen. Olemme aina ensin tunkeutuneet asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ytimeen. Ennakoimalla vaatimuksiaan lakimiehet pystyvät tarjoamaan korkeatasoisia ammattipalveluita.

Maineemme perustuu vahvaan sitoutumiseen vastata ja vastata jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin vaatimuksiin riippumatta siitä ovatko ne monikansallisia yrityksiä, hollantilaisia ​​yrityksiä, laajenevia innovatiivisia yrityksiä vai yksityishenkilöitä. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme tehokkaimmalla tavalla tavoitteidensa saavuttamisessa ottaen huomioon usein monimutkaisen kansainvälisen ympäristön, jossa he toimivat ja kehittävät liiketoimintaansa.

Asiakkaamme ovat kaiken tekemämme keskipisteessä. Law & More on siksi täysin sitoutunut huippuosaamiseen perustaksi, jolla kehitämme jatkuvasti ammatillista uskottavuutemme ja rehellisyyttämme. Alusta alkaen olemme sitoutuneet houkuttelemaan lahjakkaita ja omistautuneita lakimiehiä ja veroneuvojia, jotka antavat asiakkaillemme parhaat tulokset, joiden tyytyväisyys on eturintamassa siitä, keitä olemme ja mitä teemme.

Asiakkaamme

Historiallisesti Alankomaat on aina ollut erittäin houkutteleva lainkäyttövalta rakentaa EU: n ja maailmanlaajuista toimintaansa, investoida, kehittää ja harjoittaa liiketoimintaa. Alankomaat vetää jatkuvasti lukuisia teknisiä ja hienostuneita monikansallisia yrityksiä sekä ”maailman kansalaisia”.

Meidän Yritysasiakas käytännössä keskitytään laajaan joukkoon kansainvälisesti aktiivisia yrityksiä, kuten julkisia ja yksityisiä yrityksiä, jotka on perustettu sekä Alankomaissa että rajat ylittävästi.

- Yksityiset asiakkaat harjoittelu Law & More keskittyy yksilöiden ja kansainvälisten perheiden auttamiseen, jotka rakentavat liiketoimintaansa Alankomaiden lainkäyttövallan kautta. Kansainväliset asiakkaamme ovat eri maista ja taustoista. He ovat menestyviä yrittäjiä, korkeasti koulutettuja ulkomaalaisia ​​ja muita henkilöitä, joilla on intressejä ja omaisuutta eri lainkäyttöalueilla.

Yritys- ja yksityisasiakkaamme saavat aina yhtä korkealaatuisia räätälöityjä, omistettuja ja luottamuksellisia juridisia palveluita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan heidän erityisiä vaatimuksiaan ja tarpeitaan.

Asiakkaamme

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Yara Knoops-valokuva-500-567

Yara Knoops

Lakimies

Haluatko tietää mitä Law & More voi tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa ja Amsterdamissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]l

Law & More B.V.