TARVITSETKO ICT-LAKIJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

ICT lakimies

Internetin keksinnän seurauksena on syntynyt paljon oikeudellisia kysymyksiä.

Pikavalikko

Tätä seurasi ICT-lain asentaminen. ICT-lailla on paljon rajapintoja muiden lakien, kuten sopimusoikeuden, yksityisyyttä koskevan lain ja immateriaalioikeuslakien kanssa. Kaikilla näillä lakialueilla voi esiintyä TVT-lakia koskevia kysymyksiä. Nämä kysymykset voivat olla seuraavat: 'Onko mahdollista palauttaa jotain mitä olen ostanut Internetistä?', 'Mitkä ovat oikeuteni Internetin käytössä ja kuinka nämä oikeudet turvataan?' ja 'onko oma verkkosisältöni suojattu tekijänoikeuslain nojalla?' Tieto- ja viestintätekniikkalaki itsessään voidaan kuitenkin jakaa myös tieto- ja viestintätekniikan oikeuden erityisalueisiin, kuten ohjelmistolaki, turvallisuuslaki ja verkkokauppa.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

JOHTOKUMPPANI / ASIANAJA

tom.meevis@lwandmore.nl

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam

Yritysjuristi

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Tiimin joukkue Law & More hänellä on selkeät tiedot ICT-lainsäädännöstä ja ICT-oikeuden kanssa liittyvistä lakialueista. Siksi lakimiehemme voivat tarjota sinulle neuvoja seuraavissa asioissa:

  • Turvallisuuslaki;
  • SaaS ja pilvi;
  • IT-sopimukset;
  • Jatkuvuusjärjestelyt ja esc-järjestely;
  • Verkkokaupan laki;
  • Yhden sijainnin isännöinti;
  • Ohjelmistolaki;
  • Avoimen lähdekoodin ohjelmisto;
  • Teollisuuden ohjelmistot.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Loistava lopputulos ja miellyttävä yhteistyö

Esitin asiani LAW and More ja häntä autettiin nopeasti, ystävällisesti ja ennen kaikkea tehokkaasti. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

10
Sabine
Eindhoven

Hallintojuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More Kuva

Turvallisuuslaki

Turvallisuuslaki on laki, joka koskee tietojen suojaamista. Aiheita, jotka eivät ole harvinaisia ​​tällä lailla, ovat tietokonevirukset, tietokoneiden tunkeutuminen, hakkerointi ja tietojen sieppaaminen. Arkaluontoisten ja luottamuksellisten tietojen pitämiseksi turvassa on joukko mahdollisia toimenpiteitä. Esimerkiksi yritykset itse käyttävät usein ei-laillisia toimenpiteitä riskianalyysin perusteella. Tällä suojauksella on kuitenkin myös oikeusperusta. Loppujen lopuksi lainsäätäjä päättää, kuinka tiukkoja näiden turvatoimenpiteiden pitäisi olla.

Lainsäädäntötoimenpiteitä ajatellessa voidaan ajatella myös ”Wet bescherming persoonsgegevens” (henkilötietosuojalaki). Henkilötietojen suojalain mukaan on oltava selvää, mihin toimenpiteisiin on ryhdytty henkilötietojen suojaamiseksi katoamiselta tai laittomalta käsittelyltä. Tämä voi sisältää salatun yhteyden palvelimen ja vierailijan välillä: SSL-yhteyden. Salasanat ovat myös osa tällaista turvallisuutta.

Henkilötietojen suojelulain lisäksi tietyt teot ovat myös rikosoikeudellisia. Hakkerointi on rangaistava Alankomaiden rikoslain 128 a artiklan nojalla.

Tietosi suojelemiseksi on tärkeää tietää, kuinka tietoturva toimii ja kuinka suojata omaasi ja jonkun toisen tietoja mahdollisimman turvallisella tavalla. Law & More voi neuvoa sinua tietoturvan juridisissa näkökohdissa.

SAAS & pilviSAAS & pilvi

Ohjelmisto palveluna, tai SaaS, on ohjelmisto, jota tarjotaan palveluna. Tällaista palvelua varten käyttäjän ei tarvitse ostaa ohjelmistoa, mutta hän voi käyttää SaaS: ää Internetissä. SaaS-palveluiden etuna on, että käyttäjän kustannukset ovat suhteellisen alhaiset.

Dropbox-tyyppinen SaaS-palvelu on pilvipalvelu. Pilvipalvelu on verkko, jossa tiedot tallennetaan pilveen. Käyttäjä ei ole pilven omistaja, joten ei ole vastuussa sen ylläpidosta. Pilvipalveluntarjoaja vastaa pilvistä. Pilvipalvelut ovat myös sidottuja tiettyihin säädöksiin, jotka ovat pääosin yksityisyyttä koskevia sääntöjä.

Law & More voi neuvoa SaaS- ja pilvipalveluitasi. Asianajajillamme on tietoa ja kokemusta tällä lakialalla, minkä seurauksena he voivat auttaa sinua kaikissa kysymyksissänne.

IT-sopimukset

Digitaalisen maailman tuloksena monista yrityksistä on tullut riippuvaisia ​​tietotekniikan asianmukaisesta toiminnasta. Tämän kehityksen myötä on yhä tärkeämpää järjestää tietyt IT-asiat hyvin. Esimerkiksi laitteiston tai ohjelmistolisenssin hankkimiseksi olisi tehtävä IT-sopimus.

IT-sopimukset, kuten nimestä voi päätellä, ovat vain "tavallisia" sopimuksia, kuten yleiset osto-olosuhteet, tietosuojailmoitus, työsopimukset, ohjelmistosopimukset, SaaS-sopimukset, pilvisopimukset ja escrow-sopimukset. Tällaisessa sopimuksessa tehdään sopimuksia esimerkiksi tavaran tai palvelun hinnasta, takuusta tai vastuusta.

IT-sopimuksen laatimisessa tai noudattamisessa voi olla ongelmia. Esimerkiksi siellä voi olla epävarmuutta siitä, mitä tulisi toimittaa tai millä ehdoilla. Siksi on tärkeää, että tehdään selkeät järjestelyt ja että nämä järjestelyt dokumentoidaan sopimuksessa.

Law & More voi neuvoa sinua kaikissa IT-sopimuksissa. Arvioimme tilanteesi ja voimme laatia äänenlaatuisen räätälöidyn sopimuksen tarpeitasi varten.

JatkuvuusjärjestelmätJatkuvuusjärjestelmät ja Escrow

Tietotekniikan käyttäjille on tärkeää, että he voivat olla varmoja siitä, että heidän ohjelmistojaan ja tietojaan voidaan jatkaa käyttöä. Jatkuvuusjärjestelmä voi tarjota ratkaisun. Tällainen jatkuvuusjärjestelmä tehdään yhteistyössä tietotekniikan palveluntarjoajan kanssa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi konkurssin tapauksessa IT-palveluita voidaan jatkaa.

Jatkuvuusjärjestelmän luomiseksi on tutkittava tietotekniikkapalvelun tyyppiä. Joskus lähdekoodin talletusjärjestelmä riittää, kun taas toisissa tapauksissa on tarpeen tehdä lisäjärjestelyjä. Esimerkiksi pilven jatkuvuuden tapauksessa on pidettävä mielessä sekä toimittajat että palveluntarjoajat.

Jatkuvuusjärjestelmä on välttämätön tietosi ylläpitämiseksi. Law & More voi neuvoa jatkuvuusjärjestelmissä. Voimme auttaa sinua luomaan tällaisen järjestelmän ohjelmistosi ja tietojen suojaamiseksi.

Verkkokauppalaki

Verkkokaupat käsittelevät useita oikeudellisia kehyksiä, joita niiden on noudatettava. Etäostokset, kuluttajien oikeudet, evästelainsäädäntö, EU: n direktiivit ja muut ovat oikeudellisia näkökohtia, joihin verkkokauppa kohtaa. Termi 'verkkokauppalaki' tarjoaa kaiken kattavan termin tälle.

Monien sääntöjen takia on todennäköistä, että et joskus "näe puuta puille". Pitääkö minun käyttää ehtoja? Kuinka asiakkaan muistaminen toimii? Mitä tietoja minun pitäisi antaa verkkosivustollani? Mitä sääntöjä maksetaan? Entä evästelainsäädäntö? Mitä minun pitäisi tehdä verkkokaupasta saamani henkilötietojen kanssa? Tämä on valikoima kysymyksiä, joihin verkkokaupan omistaja voi kohdata.

On tärkeää, että nämä asiat järjestetään oikein. Muutoin voit riskittää sakkoon. Nämä sakot voivat saavuttaa suuria korkeuksia ja voi vaikuttaa yritykseesi. Hyvin tietoinen näistä asioista minimoi siten riskisi.

Law & More voi neuvoa sinua asiaa koskevan lainsäädännön noudattamisesta. Lisäksi voimme auttaa sinua laatimaan verkkokauppaan liittyviä juridisia asiakirjoja.

Hosting & ColocationHosting & Colocation

Kun verkkosivusto isännöidään tai halutaan isännöidä, on pidettävä mielessä sovellettavat lakisäännökset. Verkkosivua isännöidettäessä tiedot tallennetaan ja joskus jopa välitetään. Siksi on tärkeää tietää, kuinka sinun on kohdeltava näitä tietoja suhteessa asiakkaaseesi, mutta myös suhteessa kolmansiin osapuoliin.

Sinulla on oltava selkeät ehdot isännöinnistäsi ja sen oikeudellisista näkökohdista. On tärkeää, että asiakkaat tietävät, mitä heidän tietoihinsa tapahtuu. Asiakkaiden mielestä on tärkeää, että heidän tietojaan suojataan huolellisesti. On myös tärkeää tietää, kuka on vastuussa, kun tietosääntöjä rikotaan.

Onko sinun suojattava asiakkaidesi yksityisyyttä? Onko sinun annettava yhteystiedot, jos poliisi sitä pyytää? Oletko vastuussa tietosuojasta ja rikkomuksista? Asianajajamme voivat vastata kaikkiin näihin ja kaikkiin muihin kysymyksiisi. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä johonkin asianajajaan Law & More.

Ohjelmistolaki

Nykyään olisi mahdotonta elää maailmassa ilman ohjelmistoja. Ohjelmistolaki on tärkeä sekä ohjelmistokehittäjille että ohjelmistojen käyttäjille.

'Auteurswet' (tekijänoikeuslaki) määrittelee kuka omistaa tietyt ohjelmistot. Käytännössä ei kuitenkaan aina ole selvää, kuka omistaa ohjelmiston ja omistaa siten tekijänoikeudet. Ohjelmistokehittäjät, jotka myyvät tuotteitaan, haluavat usein säilyttää tekijänoikeutensa. Tämä rajoittaa ohjelmiston käyttäjien mahdollisuuksia muuttaa ohjelmistoa. Se tulee entistä monimutkaisemmaksi, kun käyttäjä haluaa kehittää (omaa) ohjelmistoa. Kuka sitten saa tekijänoikeudet?

Riskien rajoittamiseksi on tärkeää päättää etukäteen, kuka saa tekijänoikeudet. Law & More voi neuvoa sinua ohjelmistolakia koskevissa kysymyksissä ja voi vastata kysymyksiisi, jotka koskevat tätä lakialaa.

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto

Jos kyseessä on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, käyttäjä saa ohjelmiston lähdekoodin ostaessaan lisenssin. Tämän etuna on, että käyttäjät voivat mukauttaa ja parantaa ohjelmistoa niin, että ohjelmisto jatkaa kehitystä. Teoriassa tämä tietysti kuulostaa hyödylliseltä ja melko käytännölliseltä: kuka tahansa, jolla on tietoa koodeista, voi muokata avoimen lähdekoodin ohjelmistoa.

Käytännössä on kuitenkin erittäin tärkeää asettaa tietyt säännöt avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käytölle, säännellä ja selkeyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttöä. Tämä on vielä tärkeämpää, koska nyt valvontaa ei ole juurikaan, kun taas avoimen lähdekoodin ohjelmistolisenssien rikkomuksista on esitetty useita vaatimuksia.

Law & More voi neuvoa avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Tuletko edelleen kehittämäsi ohjelmiston omistajaksi, kun käytät avoimen lähdekoodin ohjelmistoja? Mitkä ehdot voit asettaa lisenssin käyttöä varten? Kuinka voit tehdä vaatimuksen, kun lisenssiäsi on rikottu? Nämä ovat kysymykset, joihin yksi asianajajamme voi vastata.

Teollisuuden ohjelmistot

Ohjelmistoa ei käytetä vain toimistoissa, mutta myös teollisuudessa. Tuotteet ja koneet on varustettu tai kehitetty ohjelmistoilla. Tämä sulautettu ohjelmisto on kirjoitettu ohjaamaan koneita tai tuotteita. Esimerkkejä tällaisista ohjelmistoista löytyy koneista, liikennevaloista ja autoista.

Aivan kuten on "normaalia" ohjelmistoa, (teollista) ohjelmistolaki on tärkeä myös teollisille ohjelmistoille ja tarjoaa keskeisiä sääntöjä sekä ohjelmistokehittäjille että ohjelmistojen käyttäjille. Teollinen ohjelmistoteollisuus saa paljon investointeja, minkä vuoksi on välttämätöntä suojata asiaankuuluvat tekijänoikeudet.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tietosuoja-asetukset
Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustomme käytössä. Jos käytät Palveluitamme selaimen kautta, voit rajoittaa, estää tai poistaa evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Käytämme myös kolmansien osapuolten sisältöä ja komentosarjoja, jotka saattavat käyttää seurantatekniikkaa. Voit antaa valikoivasti alla olevan suostumuksesi tällaisten kolmansien osapuolten upottamisen sallimiseksi. Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, tarkista Tietosuoja
Law & More B.V.