TARVITSEKO Avioerolakimiesta?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

avioerot

Avioero on tärkeä tapahtuma kaikille.
Siksi avioerolakimiehemme ovat henkilökohtaisia ​​neuvoja.

Pikavalikko

Ensimmäinen askel avioeron saamiseksi on palkata avioeroasianajaja. Tuomari julistaa avioeron, ja vain asianajaja voi jättää avioerohakemuksen tuomioistuimelle. Avioeroasioissa on useita oikeudellisia näkökohtia, joista tuomioistuin päättää. Esimerkkejä näistä oikeudellisista näkökohdista ovat:

 • Miten yhteinen omaisuutesi jakautuu?
 • Onko entisellä kumppanillasi oikeus osaan eläkkeestäsi?
 • Mitkä ovat erosi veroseuraamukset?
 • Onko puolisollasi oikeus puolison elatukseen?
 • Jos on, kuinka paljon tämä elatusapu on?
 • Ja jos sinulla on lapsia, miten yhteydenpito heihin järjestetään?

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja työskentelemme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Elä erikseen

Elä erikseen

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Vaiheittainen suunnitelma avioerolakimiehiltämme

Kun otat yhteyttä toimistoomme, yksi kokeneista lakimiehistämme puhuu sinulle suoraan. Law & More erottuu muista asianajotoimistoista, koska toimistollamme ei ole sihteeristöä, mikä varmistaa lyhyen yhteydenpidon asiakkaidemme kanssa. Kun otat yhteyttä asianajajiimme puhelimitse avioeron yhteydessä, he kysyvät sinulta ensin useita kysymyksiä. Kutsumme sinut sitten toimistoomme Eindhoven, jotta voimme tutustua sinuun. Ajanvaraus voi halutessasi tapahtua myös puhelimitse tai videoneuvotteluna.

Esittelykokous

 • Tällä ensimmäisellä tapaamisella voit kertoa tarinasi ja me selvitämme tilanteesi taustaa. Erikoistuneet avioerolakimiehet kysyvät myös tarvittavat kysymykset.
 • Keskustelemme sitten kanssasi erityisistä toimenpiteistä, jotka sinun tilanteessasi on ryhdyttävä, ja kartoitamme tämän selkeästi.
 • Lisäksi tämän tapaamisen aikana kerromme, miltä avioeroprosessi näyttää, mitä voit odottaa, kuinka kauan käsittely yleensä kestää, mitä asiakirjoja tarvitsemme jne.
 • Näin sinulla on hyvä idea ja tiedät, mitä on tulossa. Ensimmäinen puoli tuntia kokouksesta on maksuton. Jos päätät tapaamisen aikana, että haluat jonkun kokeneen avioerolakimiehen avuksi, tallennamme osan tiedoistasi kihlasopimuksen laatimista varten.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Erittäin asiakasystävällinen palvelu ja täydellinen opastus!

Mr. Meevis on auttanut minua työoikeudessa. Hän teki tämän yhdessä avustajansa Yaran kanssa erittäin ammattimaisesti ja rehellisesti. Ammattilakimiesten ominaisuuksiensa lisäksi hän pysyi aina tasa-arvoisena, sielullisena ihmisenä, mikä antoi lämpimän ja turvallisen tunteen. Astuin hänen toimistoonsa kädet hiuksissani, herra Meevis sai heti minuun tunteen, että voisin päästää irti hiuksistani ja hän ottaa vallan siitä hetkestä lähtien, hänen sanoistaan ​​tuli tekoja ja hänen lupauksensa pidettiin. Eniten pidän suorasta kontaktista, päivästä/ajasta riippumatta, hän oli paikalla kun tarvitsin häntä! Topperi! Kiitos Tom!

10
Nora
Eindhoven

Avioerojuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Toimeksiantosopimus

Ensimmäisen kokouksen jälkeen saat välittömästi toimeksiantosopimuksen meiltä sähköpostitse. Tässä sopimuksessa todetaan esimerkiksi, että neuvomme ja autamme sinua avioerosi aikana. Lähetämme sinulle myös palveluitamme koskevat yleiset ehdot. Voit allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen digitaalisesti.

Jälkeen

Vastaanotettuaan allekirjoitetun toimeksiantosopimuksen kokeneet avioerolakimiehemme aloittavat välittömästi tapauksesi käsittelyn. Klo Law & More, sinulle ilmoitetaan kaikista vaiheista, joita avioeroasianajajasi tekee sinulle. Luonnollisesti kaikki vaiheet sovitetaan ensin kanssasi.

Käytännössä ensimmäinen vaihe on usein lähettää kirje kumppanillesi avioerotiedotteen kanssa. Jos hänellä on jo avioeroasianajaja, kirje osoitetaan hänen lakimiehelleen.

Tässä kirjeessä ilmoitamme, että haluat erota kumppanistasi ja että häntä kehotetaan hankkimaan asianajaja, ellei hän ole vielä tehnyt niin. Jos kumppanillasi on jo asianajaja ja osoitamme kirjeen hänen lakimiehelleen, lähetämme yleensä kirjeen, jossa ilmoitetaan toiveesi esimerkiksi lapsista, kodista, sisällöstä jne.

Kumppanisi asianajaja voi sitten vastata tähän kirjeeseen ja ilmaista kumppanisi toiveet. Joissakin tapauksissa on suunniteltu nelisuuntainen kokous, jonka aikana yritämme päästä sopimukseen yhdessä.

Jos kumppanin kanssa on mahdotonta päästä sopimukseen, voimme myös jättää avioerohakemuksen suoraan tuomioistuimeen. Tällä tavalla menettely aloitetaan.

Tarvitsetko avioeroasianajajan?Mitä minun pitäisi ottaa mukaan avioeroasianajajalle?

Avioeromenettelyn aloittamiseksi mahdollisimman pian johdantokokouksen jälkeen tarvitaan useita asiakirjoja. Alla olevassa luettelossa on ohjeet vaadituista asiakirjoista. Kaikkia asiakirjoja ei vaadita kaikkien avioerojen yhteydessä. Avioeroasianajaja ilmoittaa tapauksessasi, mitä asiakirjoja tarvitaan avioeron järjestämiseen. Periaatteessa vaaditaan seuraavia asiakirjoja:

 • Avioliittokirja tai avoliittosopimus.
 • Asiakirja, jossa on avio- tai parisuhdesopimus. Tämä ei päde, jos olet naimisissa omaisuusyhteisössä.
 • Asuntolainakirja ja siihen liittyvä kirjeenvaihto tai talon vuokrasopimus.
 • Yleiskatsaus pankkitileistä, säästötileistä, sijoitustileistä .
 • Vuosiselvitykset, palkkalaskelmat ja etuusselvitykset.
 • Kolme viimeistä tuloveroilmoitusta.
 • Jos sinulla on yritys, kolme viimeistä tilinpäätöstä.
 • Sairausvakuutus.
 • Yleiskatsaus vakuutuksista: millä nimellä vakuutukset ovat?
 • Tietoja karttuneista eläkkeistä. Mihin eläkettä kertyi avioliiton aikana? Ketkä olivat asiakkaita?
 • Jos on velkoja: kerää tositteet sekä velkojen määrä ja kesto.

Jos haluat avioeromenettelyn alkavan nopeasti, on viisasta kerätä nämä asiakirjat etukäteen. Asianajajasi voi sitten ryhtyä käsittelemään tapaustasi heti esittelykokouksen jälkeen!

Avioero ja lapset

Kun lapset ovat mukana, on tärkeää, että myös heidän tarpeensa otetaan huomioon. Varmistamme, että nämä tarpeet otetaan huomioon mahdollisimman paljon. Avioeroasianajajamme voivat laatia kanssasi vanhemmussuunnitelman, jossa lapsesi hoidon jakautuminen avioeron jälkeen vahvistetaan. Voimme myös laskea sinulle maksettavan tai saadun lapsilisän määrän.

Oletko jo eronnut ja onko sinulla ristiriitoja esimerkiksi kumppanin tai lapsen tuen noudattamisesta? Vai onko sinulla syytä uskoa, että entisellä kumppanillasi on nyt tarpeeksi taloudellisia resursseja huolehtia itsestään? Myös näissä tapauksissa avioeroasianajajamme voivat tarjota sinulle oikeusapua.

Usein kysytyt kysymykset avioero

Law & More toimii tuntihinnan perusteella. Tunnitaksumme on 195 €, ilman arvonlisäveroa 21%. Ensimmäisen puolen tunnin konsultointi on vapaa. Law & More ei toimi valtion tukeman avun perusteella.

Mikä on työskentelytapa Law & More? Lakimiehet klo Law & More ovat mukana ongelmissasi. Tarkastelemme tilannettasi ja tutkimme sitten oikeudellista tilannettasi. Etsimme yhdessä kanssasi kestävää ratkaisua kiistasi tai ongelmasi.
Jos suostut, voit palkata yhteisen asianajajan. Siinä tapauksessa tuomioistuin voi julistaa avioeron määräyksellä muutaman viikon kuluessa. Jos et ole samaa mieltä, jokaisen on hankittava oma asianajajansa. Siinä tapauksessa avioero voi viedä kuukausia.
Jos valitset yhteisen avioeron, ei ole tarvetta oikeudenkäyntiin. Yksipuolinen avioero käsitellään oikeudenkäynnissä.
Mitä on sovittelu? Sovittelussa yrität löytää ratkaisun yhdessä toisen osapuolen kanssa sovittelijan valvonnassa. Niin kauan kuin molemmat osapuolet ovat halukkaita etsimään ratkaisua, sovittelulla on mahdollisuus onnistua.
Miten sovitteluprosessi toimii? Sovitteluprosessi koostuu: vastaanottohaastattelusta ja useista istunnoista sopimukseen pääsemiseksi. Jos sopimukseen päästään, tehdyt sopimukset tehdään kirjallisesti.
Olet eronnut siitä päivästä, jona avioeron julistava asetus on kirjattu sen kunnan siviilirekisteriin, jossa olet naimisissa.
Entisen kumppanini ja minä emme pääse yhteisymmärrykseen avioliiton omaisuuden jaosta, mitä meidän pitäisi nyt tehdä? Voit pyytää tuomioistuinta määrittämään avioliiton omaisuuden jaon (tavan) sinun ja entisen kumppanisi välillä.
Mitä meidän pitäisi tehdä yhteiselle omaisuudelle? Jos olet omaisuusyhteiskuntanaimisissa, voit jakaa nämä asiat puoliksi tai ottaa ne toiselta arvoa vastaan.
Lähtökohtana on, että voit jatkaa asumista yhteisessä kodissa edellyttäen, että pystyt taloudellisesti maksamaan puolet ylimääräisestä arvosta entiselle kumppanillesi ja että entinen kumppanisi vapautetaan yhteisvastuusta asuntolainoista.
Voit järjestää suhteiden taloudellisen ratkaisun tuomioistuimen ulkopuolella. Jos sinulla on yhdessä lapsia, joista molemmilla on valta, sinun on laillisesti pakko laatia vanhemmussuunnitelma.
Mitkä ovat avioeron kustannukset? Asianajajan kustannukset riippuvat asian käsittelyyn käytetystä ajasta. Oikeudenkäyntikulut ovat 309 € (oikeudenkäyntikulut). Ulosottomiehen palkkiot avioerohakemuksen tiedoksiannosta ovat noin 100 euroa.
Lakisääteinen asetus (eläketasaus) tarkoittaa, että sinulla on oikeus 50 prosenttiin vanhuuseläkkeestä, jonka entinen kumppanisi on solminut avioliiton aikana. Jos molemmat kumppanit sopivat, voit muuttaa vanhuuseläkkeesi ja kumppanisi eläkkeen omaksi itsenäiseksi oikeudeksi vanhuuseläkkeeksi (muuntaminen) tai valita toisen jaon.
Mikä on avioerosopimus? Avioerosopimus on entisten puolisoiden välinen sopimus, jossa voit sopia sopimuksia erottuasi. Voit tehdä esimerkiksi taloudellisia järjestelyjä, järjestelyjä lapsista ja elatusmaksuista. Jos avioerosopimus on osa tuomioistuimen päätöstä, se on laillisesti täytäntöönpanokelpoinen.
Jos avioerosopimus on osa oikeuden päätöstä, avioerosopimus antaa täytäntöönpanokelpoisen oikeuden. Sitten se on oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoinen.
Mitä kotitavaroihin kuuluu ja mikä ei? Kaikki talossa, navetassa, puutarhassa ja autotallissa on osa sisältöä. Tämä koskee myös autoa tai muita ajoneuvoja. Nämä mainitaan usein erikseen liitossa. Mitä sisältöön ei kuulu, ovat liitetyt tavarat, keittiön sisäänrakennetut kodinkoneet ja esimerkiksi lasketut lattiat.
Mitä tapahtuu, jos olen naimisissa omaisuusyhteisössä? Kun olet avioliitossa omaisuusyhteisössä, periaatteessa sinun ja puolisosi omaisuus ja velat yhdistetään. Avioeron sattuessa kaikki varat ja velat jaetaan periaatteessa tasapuolisesti teidän kesken. Joskus voi olla, että tietyt asiat jäävät ulkopuolelle, kuten lahja tai perintö. Mutta varokaa: vuodesta 2018 lähtien standardi on mennä naimisiin rajoitetussa omaisuusyhteisössä. Tämä tarkoittaa, että ennen avioliittoa kertynyt omaisuus ei kuulu yhteisöön. Vain aviopuolisoiden avioliiton aikana keräämä omaisuus tulee yhteistä omaisuutta. Kaikki, mitä henkilö omisti yksityisesti ennen avioliittoa, on siten suljettu pois. Kaikki, mikä syntyy avioliiton jälkeen omaisuuden ja/tai velkojen osalta, tulee molempien osapuolten omaisuutta. Lisäksi lahjat ja perinnöt pysyvät henkilökohtaisena omaisuutena myös avioliiton aikana. Poikkeuksena voi olla talo, jos se on hankittu yhteisesti ennen avioliittoa.
Mitä tapahtuu, jos olen mennyt naimisiin avioehtosopimuksen perusteella? Kun menit naimisiin, päätit pitää omaisuutesi ja velkasi erillään. Jos haluat erota, ota huomioon mahdolliset sovintoehdot tai muut sovitut järjestelyt.

Tilityslausekkeet ovat sopimuksia tiettyjen tulojen ja arvojen selvittämisestä tai jakamisesta. Laskutusmuotoja on kahta: 1) Määräaikaislauseke: jokaisen vuoden lopussa tilille jäljellä oleva tallennettu saldo jaetaan oikeudenmukaisesti. Yksityiset varat pidetään erillään. Selvitys tapahtuu sen jälkeen, kun kiinteät kustannukset on vähennetty yhdessä rakennetusta pääomasta. 2) Loppusopimuslauseke: Avioeron yhteydessä on mahdollista käyttää myös lopullista sovintolauseketta. Sitten sinä ja kumppanisi jaat yhteisen omaisuuden samalla tavalla kuin olisit naimisissa omaisuuden yhteisössä. Voit valita, mitkä varat eivät sisälly jakoon.

Mitä liittyvät varat? Mitkä tavarat jäävät omaisuusyhteisön ulkopuolelle? Joitakin omaisuutta ei luonnehdita automaattisesti sinun ja kumppanisi yhteisomaisuudeksi. Näitä asioita ei välttämättä tarvitse sisällyttää avioeron aikana. Myös perinnöt tai lahjat jäävät omaisuusyhteisön ulkopuolelle 1 alkaen. Ennen 2018 lahja- tai testamenttikirjaan oli sisällytettävä poissulkemislauseke.
Mitä tapahtuu, jos asutte yhdessä vuokra-asunnossa? Tuomari päättää, kuka saa jatkaa asumista talossa avioeron jälkeen, mikäli te molemmat haluatte asua siellä. Silloin sopimusta taloyhtiön tai vuokranantajan kanssa on muutettava siten, että siellä asumisoikeuden saanut on ainoana vuokralaisena. Tämä henkilö vastaa tällöin myös vuokran ja muiden kulujen maksamisesta.

Usein kysytyt kysymykset elatuksesta

Elatusapumenettely aloitetaan vetoomuksella. Tuomioistuin antaa sitten toiselle osapuolelle mahdollisuuden esittää puolustuksensa. Jos näin tehdään, menettelyä tullaan kuulemaan. Tuomioistuin tekee sitten kirjallisen tuomion.
Onko minulla oikeus puolison elatusapuun? Olet oikeutettu puolison elatusapuun, jos olet ollut naimisissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa etkä pysty elättämään itseäsi itsenäisesti.
Voit ilmoittaa entiselle kumppanillesi ilmoituksen laiminlyönnistä ja asettaa määräajan, jonka kuluessa elatusmaksu on maksettava. Jos entinen kumppanisi ei vieläkään maksa elatusapua määräajassa, kyseessä on oletusarvo. Jos huoltosopimukset sisältyvät määräykseen, sinulla on täytäntöönpanokelpoinen omistusoikeus. Sitten voit periä elatusmaksut entiseltä kumppaniltasi tuomioistuimen ulkopuolella. Jos näin ei ole, voit vaatia noudattamista tuomioistuimessa.
Mitä veroseuraamuksia elatusapumaksulla on? Parisuhteen elatusapu on maksajan verotuksessa vähennyskelpoinen, ja se katsotaan saajan veronalaista tuloa. Lapsen elatusapu ei ole vähennyskelpoinen tai veronalainen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä avioerossa olevista lapsista

Voit pyytää tuomioistuinta selvittämään lastesi asuinpaikan kanssasi. Tuomioistuin tekee päätöksen, jonka katsotaan olevan lapsesi edun mukaista, ottaen huomioon kaikki tapauksen olosuhteet.
Jos sinulla on alaikäisiä lapsia, joiden huoltajalla sinulla on yhteinen huoltajuus, sinun on laadittava vanhemmussuunnitelma. Lasten pääasunnosta, hoidon jaosta, lapsia koskevien päätösten tekotavasta, lapsia koskevien tietojen vaihdosta ja lasten kustannusten jakamisesta (elatusapu) on sovittava.
Entä vanhempien valta eron jälkeen? Avioeron jälkeen vanhempainvalta säilyy molemmilla vanhemmilla, ellei tuomioistuin päätä, että yhteinen vanhempainvalta pitäisi lakkauttaa.
Milloin minulla on oikeus elatusapuun? Sinulla on oikeus elatusapuun, jos sinulla itselläsi ei ole riittäviä tuloja lasten menojen kattamiseksi.
Voit sopia lapsi- / kumppanituen määrästä. Voit tallentaa nämä sopimukset sopimukseen. Jos tuomioistuin kirjaa nämä sopimukset avioeroasetukseen, ne ovat lain mukaan täytäntöönpanokelpoisia. Jos et pääse sopimukseen, voit pyytää tuomioistuinta määrittämään elatuksen määrän. Tällöin tuomari ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten tulot, taloudelliset valmiudet, lapsen budjetin ja tapaamisjärjestelyt.
Nämä tavarat ovat lasten omaisuutta. He voivat itse päättää, mitä heille tapahtuu ja minkä vanhemman kanssa heidän pitäisi mennä. Jos lapset ovat liian nuoria päättää tästä, sinun ja kumppanisi tulisi tehdä järjestelyjä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysyttyjen kysymysten luettelosta, ota yhteyttä suoraan kokeneisiin lakimiehiin. He voivat vastata kysymyksiisi ja mielellään ajatella kanssasi!

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tietosuoja-asetukset
Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustomme käytössä. Jos käytät Palveluitamme selaimen kautta, voit rajoittaa, estää tai poistaa evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Käytämme myös kolmansien osapuolten sisältöä ja komentosarjoja, jotka saattavat käyttää seurantatekniikkaa. Voit antaa valikoivasti alla olevan suostumuksesi tällaisten kolmansien osapuolten upottamisen sallimiseksi. Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, tarkista Tietosuoja
Law & More B.V.