TARPEEN YRITYSTEN LAINJA
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

Yhtiölaki

Yrittäjänä sinulla on paljon tekemistä. Tämä alkaa jo yrityksesi perustamisesta: miten rakennat yrityksesi ja mikä oikeudellinen muoto on sopiva? Osakeomistus, vastuu ja päätöksenteko on otettava huomioon. Myös asianmukaiset sopimukset on tehtävä. Onko sinulla jo vakiintunut yritys? Siinäkin tapauksessa sinun on epäilemättä käsiteltävä yhtiöoikeutta. Loppujen lopuksi oikeudellisilla näkökohdilla on aina tärkeä rooli yrityksessä. Paljon voi muuttua yrityksessäsi vuosien varrella. Esimerkiksi olosuhteet yrityksessäsi tai sen sisällä voivat vaatia yrityksellesi erilaisen oikeudellisen muodon. Lisäksi sinun on ehkä käsiteltävä riita -asioita osakkeenomistajien tai kumppaneiden välillä yrityksessäsi. Lisäksi fuusioita tai yritysostoja muiden yritysten kanssa tapahtuu myös säännöllisesti. Minkä oikeudellisen muodon valitset ja miten ratkaiset kiistat parhaiten oikeudellisella tasolla? Pitäisikö esimerkiksi irtisanoa sopimukset tai tehdä uusia sopimuksia?

Pikavalikko

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ASIANAJAJA

ruby.van.kersbergen@lwandmore.nl

Yhtiöjuristimme ovat valmiita sinua varten

Law and More

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Law and More

Ilmoitus oletuksesta

Jos asia tulee niin, voimme myös haastaa kanteen puolestasi. Ota yhteyttä ehdoista.

Law and More

Menetelmä

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Law and More

Osakassopimus

Haluatko tehdä erilliset säännöt osakkeenomistajillesi yhtiöjärjestyksen lisäksi? Pyydä meiltä oikeusapua.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Kaikilla yhtiöoikeutta koskevilla kysymyksilläsi olet tullut oikeaan paikkaan yritysjuristin kanssa Law & More. at Law & More Ymmärrämme, että yrittäjänä haluat olla mukana yrittäjyydessä ja ideoiden kehittämisessä etkä lakiasioissa. Yrityksen lakimies Law & More voi hoitaa yrityksesi lakiasiat, jotta voit keskittyä siihen, mitä rakastat tehdä: oman yrityksen johtamiseen. Law & Morelakimiehet ovat yhtiöoikeuden asiantuntijoita ja voivat antaa sinulle oikeudellista neuvontaa perustamishetkestä yrityksesi selvitystilaan. Käännämme lain käytännön termeihin, jotta saatte todella hyötyä neuvoistamme. Asianajajamme auttavat tarvittaessa myös sinua ja yritystäsi kaikissa menettelyissä. Lyhyesti, Law & More voi auttaa sinua laillisesti seuraavissa asioissa:

 • yrityksen perustaminen;
 • rahoitus;
 • yritysten välinen yhteistyö;
 • fuusiot ja yrityskaupat;
 • neuvotella ja riitauttaa osakkeenomistajien ja/tai kumppaneiden välisissä riita-asioissa.

Oletko mukana yhtiöoikeudessa? Ole kiltti ottaa yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat sinua mielellään!

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Asianmukainen lähestymistapa

Tom Meevis oli mukana tapauksessa koko ajan, ja hän vastasi nopeasti ja selkeästi kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen varmasti yritystä (ja erityisesti Tom Meevisiä) ystäville, perheelle ja liikekumppaneille.

10
mike
Hoogeloon

Yritysjuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More Kuva

Vaiheittainen suunnitelma yhtiöoikeudelliselle asianajajalle

Yritysoikeusasianajajat osoitteessa Law & More käytä seuraavaa menetelmää:

1. Tuttavuus

Kiinnostaa mitä Law & More voi tehdä sinulle ja yrityksellesi? Ota yhteyttä Law & More. Voit tutustua lakimiehiin ja lähettää kysymyksesi puhelimitse tai sähköpostilla. Haluttaessa he suunnittelevat tapaamisen sinulle Law & More toimistoon.

2. Keskustelu tapauksesta
Toimistolla tapaamisen aikana tutustumme sinuun tarkemmin, keskustelemme kysymyksesi taustasta ja mahdollisista ratkaisuista yrityksesi oikeudellisissa asioissa. Asianajajat Law & More myös kertoa, mitä he voivat konkreettisesti tehdä puolestasi ja mitkä ovat mahdolliset seuraavat vaiheesi.

3. Vaiheittainen suunnitelma
Kun opastat Law & More edustaaksemme etujasi asianajajamme laativat palvelusopimuksen. Tässä sopimuksessa kuvataan järjestelyt, joista he ovat aiemmin keskustelleet kanssasi. Tehtävän suorittaa yleensä asianajaja, johon olet ollut yhteydessä.

4. Kotelon käsittely
Tapa, jolla tapauksesi käsitellään, riippuu oikeudellisesta kysymyksestäsi, joka voi liittyä esimerkiksi neuvonnan laatimiseen, sopimuksen arviointiin tai oikeudenkäyntiin. Klo Law & MoreYmmärrämme, että jokainen asiakas ja hänen liiketoimintansa ovat erilaisia. Siksi käytämme henkilökohtaista lähestymistapaa. Asianajajamme pyrkivät aina ratkaisemaan kaikki oikeudelliset asiat nopeasti.

YritysoikeuslakimiesYrityksen aloittaminen

Jos haluat aloittaa oman yrityksen, sinun on valittava yrityksellesi oikeudellinen muoto. Voit valita oikeudellisen muodon oikeushenkilöllisyydellä tai ilman sitä. Tämä valinta määrittää yrityksesi juridisen rakenteen.

Yritysoikeuslakimies auttaa määrittämään oikeudellisen muodon

Jos valitset oikeusmuodon, joka on oikeushenkilö, yrityksesi voi osallistua itsenäisesti oikeustoimiin aivan kuten luonnollinen henkilö. Yrityksesi voi tehdä sopimuksia sellaisenaan, omistaa varoja ja velkoja ja olla vastuussa.

Esimerkkejä oikeushenkilöistä, joilla on oikeushenkilöllisyys, ovat:

 • yksityinen osakeyhtiö (BV)
 • julkinen osakeyhtiö (NV)
 • säätiö
 • Unioni
 • osuuskunta

BV: tä ja NV: tä käytetään usein yritykseen, jolla on kaupallinen tarkoitus. Jos yritykselläsi on idealistisempi tavoite, se voi olla vaihtoehto perustaa säätiö ja linkittää yritys siihen. BV: ssä tai NV: ssä on välttämätöntä houkutella osakkeenomistajia. On kuitenkin myös mahdollista, että sinusta tulee yrityksen (ainoa) osakkeenomistaja. Voit myös lukea lisää edellä mainituista oikeudellisista muodoista blogistamme "Minkä oikeudellisen muodon valitsen yritykselleni?".

Kun on suhde osakkeenomistajiin, on erittäin tärkeää, että tämä suhde kirjataan asianmukaisesti. On viisasta saada a osakassopimus tätä varten laadittu. Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua laatimaan tai arvioimaan osakassopimuksen.

Yrityslakimies avustaa yrityksen rekisteröinnissä

On kuitenkin myös mahdollista valita oikeudellinen muoto, jolla ei ole oikeushenkilöyttä, kuten julkinen yhtiö tai yhtiö. Näillä oikeudellisilla muodoilla on tärkeää, että kumppanit tai kumppanit tekevät hyviä sopimuksia, jotka on määritelty esimerkiksi kumppanuussopimuksessa. Oikeudellisen muodon valinta vaikuttaa suoraan rahoitukseen ja vastuuseen. Jos valitset oikeudellisen muodon, jolla ei ole oikeushenkilöllisyyttä, yrityksesi ei voi osallistua oikeustoimiin itsenäisesti ja olet esimerkiksi vastuussa yksityisellä omaisuudellasi yrityksellesi aiheutuvista veloista.

Esimerkkejä oikeusmuodoista, joilla ei ole oikeushenkilöllisyyttä, ovat:

 • ainoa elinkeinonharjoittaja
 • avoin yhtiö (VOF)
 • kommandiittiyhtiö (CV)
 • kumppanuus

Voit lukea tarkalleen, mitä nämä oikeushenkilöt sisältävät ja mitä etuja ja haittoja on blogistamme "Minkä oikeudellisen muodon valitsen yritykselleni?".

Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua valitsemaan oikean oikeudellisen muodon. Law & MoreYrityksen lakimiehet työskentelevät kanssasi selvittääksesi, mikä oikeudellinen muoto sopii yrityksellesi parhaiten. Kun haluttu oikeudellinen rakenne on selkeästi kartoitettu, yritys on perustettava ja rekisteröitävä kauppakamariin. Law & More koordinoi tätä prosessia puolestasi.

AsianajajaSopimusoikeus yhtiöoikeuden puitteissa

Kun yritys on perustettu ja perustettu, voit aloittaa liiketoimintasi. Huomaat kuitenkin, että myös oikeudellisilla näkökohdilla on tässä tärkeä rooli. Esimerkiksi ennen suhteiden solmimista asiakkaiden kanssa saatat joutua antamaan luottamuksellisia tietoja. Siinä tapauksessa on suositeltavaa laatia salassapitosopimus. Tällöin on tärkeää kirjata kaikki sopimukset asiakkaiden tai toimittajien kanssa sopimukseen. Yleisten ehtojen laatiminen voi vaikuttaa tähän. Yritysoikeusasianajajat osoitteessa Law & More voi laatia ja arvioida sopimuksia ja yleisiä ehtoja sinulle, jotta et joutuisi yllätyksiin.

Vaikka kaikki oikeudelliset asiat on järjestetty oikein yrityksessäsi, on valitettavasti edelleen mahdollista, että vastapuoli ei halua tehdä yhteistyötä tai ei noudata sopimuksiaan. Jotta suhde asiakkaisiin tai toimittajiin ei vahingoittuisi, on suositeltavaa päästä ensin sovintoratkaisuun. A Law & More lakimiehet voivat auttaa sinua tässä prosessissa. Jos riitaa ei kuitenkaan voida ratkaista, saattaa olla tarpeen ryhtyä oikeustoimiin. Law & More hänellä on laaja kokemus yhtiöoikeudellisista oikeudenkäynneistä ja tekee kaikkensa saavuttaakseen sinulle parhaan tuloksen.

Yhteisöoikeuteen liittyvien sopimusten alalla voit ottaa yhteyttä Law & More kysymyksiin liittyen:
 • sopimusten laatiminen ja arviointi;
 • sopimusten irtisanominen;
 • kirjallisen laiminlyönnin laatiminen, jos sopimusta ei noudateta;
 • sopimuksen tekemisestä aiheutuvien riitojen ratkaiseminen;
 • neuvotella sopimusten sisällöstä.

YritysoikeuslakimiesSulautumiset ja yritysostot

fuusio

Aiotko yhdistää yrityksesi toiseen yritykseen esimerkiksi siksi, että haluat kasvattaa yritystäsi? Yritykset voivat yhdistää kolme tapaa:

 • yhtiön sulautuminen
 • osakkeiden fuusio
 • laillinen sulautuminen

Mikä fuusio sopii parhaiten yrityksellesi, riippuu tilanteestasi. Yritysoikeudellinen asianajaja tai yhtiöoikeuslakimies Law & More voi neuvoa sinua tässä.

Haltuunotto

On tietysti myös mahdollista, että toinen yritys on kiinnostunut yrityksestäsi ja sinulle tarjotaan myydä yrityksesi toiselle yritykselle. Suhtaudutko myönteisesti hankintaan ja harkitsetko liiketoiminnan siirtoa? Voimme tukea neuvotteluissa ja antaa neuvoja etukäteen. Jos ei, se voi olla vihamielinen vallankaappaus. Puhumme vihamielisestä yrityskaupasta, jos yritys ei tee yhteistyötä osakkeidensa myynnissä ja toinen yritys, eli hankkija, kääntyy osakkeenomistajien puoleen. Tiedämme, miten yrityksesi voidaan suojata tältä, ja siksi voimme myös tarjota sinulle oikeudellista apua tässä tapauksessa.

Due diligence

Lisäksi, Law & More voi auttaa sinua, jos aiot ottaa yrityksen haltuun. Kun ostat toisen yrityksen yhtiöksi, on välttämätöntä suorittaa due diligence. Haluat kaikki tiedot, joita tarvitset tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi sulautumisesta tai yrityskaupasta. Haluatko tietää lisää tästä? Law & MoreYrityksen lakimiehet ovat palveluksessanne.

Tee yhteistyötä toisen yrityksen kanssa

Aiotko yrityksenä tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa säilyttääksesi asemasi markkinoilla? Vai aiotko siirtyä uusille markkinoille? Jos haluat muodostaa strategisen liiton, voimme neuvoa sinua riskeistä ja eduista. Lisäksi voimme tarkastella kanssasi, mitkä yhteistyömuotot ovat sopivia. Haluatko tietää lisää tästä? Ole kiltti ottaa yhteyttä yhtiöoikeuden asianajajat osoitteessa Law & More.

Usein kysytyt kysymykset

Yritysoikeus on oikeusala, joka käsittelee oikeushenkilöiden oikeutta ja on osa Alankomaiden yksityisoikeutta. Yhtiöoikeus on edelleen jaettu oikeushenkilöoikeuteen ja yhtiöoikeuteen. Yhtiöoikeus on paljon rajoittuneempi kuin oikeushenkilöiden laki, ja sitä sovelletaan vain seuraaviin oikeudellisiin muotoihin: osakeyhtiöt (BV) ja julkiset osakeyhtiöt (NV). Oikeushenkilölaki koskee kaikkia oikeudellisia muotoja, mukaan lukien BV ja NV Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua valitsemaan oikean oikeudellisen muodon. Law & MoreYrityksen lakimiehet työskentelevät kanssasi selvittääksesi, mikä oikeudellinen muoto sopii yrityksellesi parhaiten. Lisäksi, Law & More voi auttaa sinua:

 • yrityksen perustaminen;
 • rahoitus;
 • yritysten välinen yhteistyö;
 • fuusiot ja yrityskaupat;
 • neuvotella ja riitauttaa osakkeenomistajien ja/tai kumppaneiden välisissä riita-asioissa;
 • sopimusten ja yleisten sopimusehtojen laatiminen ja arviointi.

Oletko yrittäjä, jolla on oikeudellinen ongelma ja haluatko sen ratkaista? Silloin on järkevää ottaa yhteyttä yhtiöoikeudelliseen asianajajaan. Kaikilla oikeudellisilla asioilla voi olla merkittävä taloudellinen, aineellinen tai aineeton vaikutus yritykseesi. Klo Law & MoreYmmärrämme, että kaikki oikeudelliset kysymykset ovat liikaa. Siksi Law & More tarjoaa sinulle laajan ja täsmällisen oikeudellisen tietämyksen lisäksi nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan. Esimerkiksi asianajajamme ovat yhtiöoikeuden asiantuntijoita. Ja mitä tulee yrityksiin, Law & More edustaa eri alojen yrittäjiä, kuten teollisuus, liikenne, maatalous, terveydenhuolto ja vähittäiskauppa.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven? Ota yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat sinua mielellään. Voit varata ajan:

Yksityisessä osakeyhtiössä (BV) ja julkisissa osakeyhtiöissä (NV) suurin valta on yhtiön osakkeenomistajilla (AvA). Tämä tarkoittaa, että tärkeät päätökset, ainakin yrityksen sisällä, tekevät yleensä osakkeenomistajat (AvA). Yrittäjänä et voi käyttää kiistoja yrityksen osakkeenomistajien välillä. Ymmärrämme sen klo Law & More. Siksi selitämme lyhyesti useita tapoja käsitellä ja ratkaista osakaskiistoja:

• Sovittelu. Keskustelun aloittaminen yrityksen osakkeenomistajien kanssa on yleensä ensimmäinen askel. Ehkä osakkeenomistajien mielipide -ero voidaan ratkaista yksinkertaisella tavalla, jotta voit palata nopeasti normaaliin liiketoimintaan yrityksessäsi. Tämä on tietysti mahdollista myös riippumattoman ja puolueettoman sovittelijan johdolla. Sovittelu on usein nopeampaa ja halvempaa kuin oikeusjutun aloittaminen. Löydät myös lisätietoja sovittelusta sivultamme: https://lawandmore.eu/mediation/

• Oikeudellinen riitojenratkaisu. On mahdollista, että yrityksesi yhtiöjärjestys tai osakassopimus sellaisenaan sisältävät jo sovinnon osakkeenomistajariitojen sattuessa. Siinä tapauksessa on viisasta toteuttaa tällainen riitojenratkaisumenettely. Jos yhtiöjärjestys tai osakassopimus eivät sisällä riitojenratkaisujärjestelmää, voit silti noudattaa lakisääteistä riitojenratkaisujärjestelmää. Tässä erotetaan karkotuksen tai irtisanomisen mahdollisuus. Molempien vaihtoehtojen osalta sinun on vakuutettava tuomari todisteilla karkotuksen tai irtisanomisen tarpeellisuudesta. Haluatko tietää, mitä nämä vaihtoehdot tarkoittavat ja voitko käyttää niitä tapauksessasi? Ota yhteyttä Law & More. Asianajajamme antavat mielellään neuvoja.

• Kyselymenettely. Tämän menettelyn tarkoitus, jota noudatetaan yrityskamarissa osoitteessa Amsterdam Hovioikeuden tarkoituksena on palauttaa hyvät suhteet yhtiön sisällä, myös osakkeenomistajien välillä. Yritysosastoa voidaan pyytää selvittämään yhtiötä ja vaatimaan välitöntä toimenpidettä, esimerkiksi päätösten (tilapäistä) keskeyttämistä. Tutkinta ja sen tulos kirjataan raporttiin. Jos todetaan, että on tapahtunut huonoa hallintoa, yritysosastolla on kauaskantoiset valtuudet, joten siinä tapauksessa voit jopa vaatia yhtiön purkamista.

Haluatko tietää parhaan tavan ratkaista osakkeenomistajakiista yrityksessäsi? Ota yhteyttä yrityksen lakimiehiin Law & More. Lakimiehemme antavat mielellään neuvoja ja ohjaavat tarvittaessa yritystäsi sovitteluprosessin läpi.

Oletko yrittäjä tai yksityishenkilö, jolla on oikeudellinen ongelma ja haluaisitko sen ratkaisevan? Sitten on viisasta kutsua asianajaja. Loppujen lopuksi, olitpa yrittäjä tai yksityishenkilö, kaikilla oikeudellisilla kysymyksillä voi olla merkittävä taloudellinen, aineellinen tai aineeton vaikutus yritykseesi tai elämääsi. Klo Law & More, ymmärrämme, että jokainen oikeudellinen asia on yksi liikaa. Siksi, toisin kuin useimmat asianajotoimistot, Law & More tarjoaa sinulle jotain ylimääräistä. Ottaa huomioon, että useimmilla asianajotoimistoilla on vain rajallinen osa lakistamme ja ne tekevät säännöllisesti työtä, Law & More tarjoaa sinulle laajan ja tarkan oikeudellisen tiedon lisäksi nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan. Esimerkiksi lakimiehemme ovat asiantuntijoita perheoikeuden, työoikeuden, yhtiöoikeuden, immateriaalioikeuden, kiinteistölainsäädännön ja lainsäädännön noudattamisen aloilla. Ja kun on kyse yrityksistä, Law & More toimii eri teollisuudenalojen, liikenteen, maatalouden, terveydenhuollon ja vähittäiskaupan yrittäjien hyväksi.

Haluatko tietää mitä Law & More lakitoimistona Eindhoven voi tehdä sinulle? Ota sitten yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat mielellään. Voit varata ajan

• puhelimella: + 31403690680 or + 31203697121
• sähkopostilla: info@lawandmore.nl
• sivun kautta Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tietosuoja-asetukset
Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustomme käytössä. Jos käytät Palveluitamme selaimen kautta, voit rajoittaa, estää tai poistaa evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Käytämme myös kolmansien osapuolten sisältöä ja komentosarjoja, jotka saattavat käyttää seurantatekniikkaa. Voit antaa valikoivasti alla olevan suostumuksesi tällaisten kolmansien osapuolten upottamisen sallimiseksi. Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, tarkista Tietosuoja
Law & More B.V.