Tutkimukset osoittavat, että 30 prosenttia Alankomaiden konkursseista johtuu maksamattomista laskuista. Onko yritykselläsi asiakas, joka ei vieläkään ole maksanut? Vai oletko yksityishenkilö ja onko sinulla velallista, joka on silti velkaa sinulle rahaa? Ota sitten yhteyttä Law & More perintälakimiehet.

YHTEENVETO PYSÄYTYT LASKUT?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Perintäasianajaja

Tutkimukset osoittavat, että 30 prosenttia Alankomaiden konkursseista johtuu maksamattomista laskuista. Onko yritykselläsi asiakas, joka ei vieläkään ole maksanut? Vai oletko yksityishenkilö ja onko sinulla velallista, joka on silti velkaa sinulle rahaa? Ota sitten yhteyttä Law & More perintälakimiehet. Ymmärrämme, että maksamatta olevat laskut ovat erittäin ärsyttäviä ja ei-toivottuja, minkä vuoksi autamme sinua perintäprosessin alusta loppuun. Perintäjuristimme voivat käydä kanssasi läpi sekä lain ulkopuolisen perintämenettelyn että perintämenettelyn. Law & More tuntee myös kiinnityslain ja voi auttaa sinua konkurssin sattuessa. Lopuksi, meillä ei ole merkitystä sillä, asuuko velallinen Alankomaissa vai onko hän sijoittautunut ulkomaille. Kansainvälisen taustamme vuoksi olemme päteviä monimutkaisempiin, kiistanalaisiin tai suurempiin vaatimuksiin.

Pikavalikko

Kun kyse on perinnästä, ajattelet todennäköisesti perintätoimistoa tai haastemiestä kuin perintäasiamiestä. Tämä johtuu siitä, että kaikki kolme osapuolta pystyvät perimään maksamatta olevat velat. Perintäprosessissa on kuitenkin joitain välttämättömiä vaiheita, jotka yleensä perintäasiamies voi suorittaa:

• Vain perintäasianajajalla on oikeus hoitaa oikeudenkäyntejä yli 25.000,00 XNUMX euron saatavissa.
• Valtuutettu takavarikoimaan velallisen omaisuutta ja tuloja
• Vain perintäasianajajalla on valtuudet jättää konkurssihakemus.
• Vain perintäasianajajalla on valtuudet käsitellä kansainvälisiä perintätapauksia.
• Pätevä ratkaisemaan juridiset riidat. Perintäasianajaja sopii paremmin räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen sekä puolustusten arviointiin ja kumoamiseen.

Usein käy niin, että perintäprosessin aikana on vielä tarpeen vaihtaa perintätoimisto tai haastemies perintäasianajajaksi. Tällaisessa tilanteessa on helpompaa ja organisoituneempaa olla samassa yrityksessä heti, missä sinut jo tunnetaan ja tiedosto on jo rakennettu sinulle.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Olen saanut
ammattihenkilöltä
sovitun ajan kuluessa. "

Perintätoimiston lähestymistapa

Jokaisesta keräysmenettelystä on suoritettava useita vaiheita. Ensimmäinen vaihe on ilmoittaa velalliselle, että hän ei täytä maksusitoumustaan. Tämä johtuu siitä, että sinun on annettava hänelle mahdollisuus maksaa kohtuullisessa ajassa ilman lisäkustannuksia. Sinun on lähetettävä velalliselle kirjallinen muistutus tästä. Tätä muistutusta kutsutaan oletusilmoitukseksi. Neljäntoista päivän määräaikaa pidetään yleensä kohtuullisena ajanjaksona, jonka kuluessa velallista pyydetään maksamaan saatava. Tietysti, Law & MoreAsianajajat voivat laatia sinulle ilmoituksen laiminlyönnistä.

Jos laiminlyöntiilmoitusta ei ole lähetetty, tuomari hylkää kaikki vahingonkorvausvaatimukset. On kuitenkin tilanteita, joissa ei ole tarpeen lähettää ilmoitusta laiminlyönnistä, esimerkiksi sopimuksen noudattaminen on pysyvästi mahdotonta. Siitä huolimatta on suositeltavaa lähettää aina ilmoitus laiminlyönnistä varotoimenpiteenä. Jos maksupyyntöä ei noudateta, voimme aloittaa perintäprosessin.

Kokoelman neljä vaihetta

kosketus Law & More kuva

Yhteystiedot Law & More

Oletko tekemisissä maksamattoman asiakkaan kanssa? Ottaa yhteyttä Law & More

Ingebrekestelling kuva

Ilmoitus oletuksesta

Pyydämme velallista maksamaan ilmoituksen laiminlyönnistä

Minnelijke fase kuva

Sovinnollinen vaihe

Järjestämme neuvottelut velallisen maksamiseksi tai maksujärjestelyjen järjestämiseksi

Gerechelijke fase image

Oikeudellinen vaihe

Aloitamme oikeudenkäynnin ja takavarikoimme omaisuutta tarvittaessa

näyte1X1_

Keräysprosessin vaiheet

Keräysprosessissa on kaksi mahdollista vaihetta: sovintoratkaisu, joka tunnetaan myös nimellä tuomioistuimen ulkopuolinen vaihe, ja oikeudenkäyntivaihe ..

Sovinnollinen vaihe
Jos osapuolten välinen suhde on hyvä, on suositeltavaa käydä ensin sovintovaihe. Tässä vaiheessa yritämme rohkaista velallista maksamaan kirjallisilla muistutuksilla ja puhelimitse. On mahdollista, että nämä keskustelut ja neuvottelut johtavat maksujärjestelyihin. Suosittelemme, että vahvistetaan maksujärjestely. Perintäjuristimme voivat hoitaa tämän. Sovinnollisen vaiheen etuna on, että osapuolten välistä suhdetta ei usein vahingoiteta eikä oikeudenkäyntimenoista aiheudu kustannuksia.

Oikeudellinen vaihe
Jos sovintoratkaisua ei voida päättää velallisen suorittamalla maksulla tai maksujärjestelyllä, oikeudellinen menettely voidaan aloittaa. On myös mahdollista jättää sovinnollinen vaihe ja aloittaa oikeudenkäynti välittömästi. Oikeudellisessa vaiheessa vaadimme maksamatta olevien määrien ja perintäkulujen maksamista tuomioistuimessa. Ennen oikeudenkäynnin aloittamista saattaa olla mahdollista takavarikoida velallisen omaisuutta. Tätä kutsutaan viherhuonekouristuksiksi. Päätöksen liitetiedolla on tarkoitus varmistaa, että velallinen ei voi siirtää omaisuutta ennen tuomioistuimen päätöstä, jotta voit tosiasiallisesti periä kulut velalliselta. Jos tuomari määrää vaatimuksen, varmuuslisäys muunnetaan täytäntöönpanokelpoiseksi liitteeksi. Tämä tarkoittaa, että haastemies voi myydä kiinnitetyn omaisuuden julkisesti, jos velallinen ei vieläkään maksa. Näiden omaisuuserien tuotot käytetään maksamaan vaateesi. Law & Moreperinnän lakimiehillä on kokemusta omaisuudenhoitolakista ja he auttavat mielellään oikeudenkäynnissä.

Riskien estäminen
Law & More tarjoaa myös tukea maksuihin ja maksuviivästyksiin liittyvien riskien estämiseksi. Suosittelemme esimerkiksi asiakkaita sisällyttämään yleisiin ehtoihinsa maksuehdot, joilla voidaan välttää epäselvyydet maksuviivästyksissä. Haluatko lisätietoja tästä? Ota yhteyttä velan perintälakimiehiin Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.