Avioero on kaikille tärkeä tapahtuma. Siksi avioerolakimiehemme ovat palveluksessasi henkilökohtaisten neuvojen kanssa. Ensimmäinen askel avioerossa on kutsua avioeroasianajaja. Tuomari julistaa avioeron, ja vain asianajaja voi jättää avioerohakemuksen tuomioistuimelle.

Tarvitsetko apua erottelussa?
OTA YHTEYTTÄ LAITOSLAITTAJIAMME

Avioerolakimies

Avioero on kaikille tärkeä tapahtuma. Siksi avioerolakimiehemme ovat palveluksessasi henkilökohtaisten neuvojen kanssa.

Pikavalikko

Ensimmäinen askel avioerossa on kutsua avioeroasianajaja. Tuomari julistaa avioeron, ja vain asianajaja voi jättää avioerohakemuksen tuomioistuimelle. Avioeroasioissa on useita oikeudellisia näkökohtia, joista tuomari antaa päätöksen. Esimerkkejä näistä oikeudellisista näkökohdista ovat:

• Kuinka yhteisvarat jakautuvat?
• Onko entisellä kumppanillasi oikeus osaan eläkkeestään?
• Entä avioerosi verovaikutukset?
• Onko kumppanillasi oikeus kumppanin elatusapuun?
• Jos on, kuinka suuri on elatusapu kuukaudessa?
• Ja jos sinulla on lapsia, miten lapsia koskevat asiat hoidetaan?
• Kuinka lasten tuki järjestetään?

Avioerolakimiehemme tukevat sinua

Avioeron ratkaisemisessa on joitain näkökohtia. Avioeroasianajaja Law & More voi auttaa ja opastaa sinua näiden näkökohtien järjestämisessä mahdollisimman hyvin. Asianajajamme ovat erikoistuneet perheoikeuden alaan. Oletko utelias, mitä voimme tehdä sinulle? Ota sitten yhteyttä Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Law & More asianajajat

ovat mukana ja

osaa tuntea

asiakkaan ongelma"

Avioerolakimiehillämme on henkilökohtainen lähestymistapa ja he työskentelevät kanssasi löytääksesi sopivia ratkaisuja tulevaisuutta varten. Tarkastelemme kaikkia juridisia näkökohtia ja pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen sinulle.

Aiheet, joissa voimme auttaa sinua, ovat:

• Avioero-liitto;
• Vanhemmuussuunnitelma;
• Avioehtosopimus;
• yhteisvarojen jakaminen;
• Lasten elatusaput;
• kumppanin elatusaput;
• Lasten tapaamisoikeudet;
• Eläke;
• velat;
• Verotukselliset vaikutukset.

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Elatusapu

Avioerolla on suuri vaikutus lapsiin. Siksi pidämme erittäin tärkeänä lasten etuja

Pyydä avioeroa

Pyydä avioeroa

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja toimimme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi

Kumppanin elatusaput

Kumppanin elatusaput

Aiotko maksaa tai saada korvauksia? Ja kuinka paljon? Opastamme ja autamme sinua tässä

Elä erikseen

Elä erikseen

Haluatko asua erillään? Autamme sinua

Ajankohta avioeroasianajajan kanssa? Näin valmistaudut!

Sinä ja kumppanisi olette tehneet päätöksen. Olet avioerossa. Mutta mitä seuraavaksi? Ensimmäinen tärkeä askel tämän kauaskantoisen päätöksen jälkeen on avioeroasianajajan kutsuminen. Loppujen lopuksi kun avioero on ratkaistu, syntyy paitsi erilaisia ​​käytännöllisiä, myös juridisia kysymyksiä: Mitä tapahtuu esimerkiksi yhteiselle kodillesi ja asuntolainalle? Kuinka säästöjen ja pankkitilien jakaminen järjestetään? Ja kuka hoitaa lapsesi päivittäisen tai taloudellisen hoidon? Jotta voisit auttaa sinua niin paljon kuin mahdollista avioeroon liittyvien oikeudellisten kysymysten järjestämisessä ja kirjaamisessa, on tärkeää, että avioasianajajallasi on kaikki tarvittavat tiedot ja asiakirjat.

Tietoja tapaamisesta

Valmistellessasi tapaamista avioerolakimiehesi kanssa on tärkeää, että keskustelet useista tärkeistä kysymyksistä entisen kumppanisi kanssa. Kuinka näette tulevaisuuden avioeron jälkeen yhteisen kodin, taloudellisen tilanteen ja mahdollisten lasten suhteen? Jos jo ennen sopimusta on sovittu, esimerkiksi talosta tai lasten päivittäisestä hoidosta ja yhteydenpidosta, yhteinen aviolakimies voi helposti ja nopeasti kirjata nämä sopimukset avioerosopimukseen ja vanhemmuussuunnitelmaan.

Eikö ole mahdollista keskustella ja tehdä yhteisiä järjestelyjä entisen kumppanisi kanssa? Sitten voit soittaa omaan avioeroasianajajaasi, joka pyrkii saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen sinulle. Tällöin on edelleen suositeltavaa kysyä itseltäsi, mitkä tärkeät kysymykset haluat ratkaista ja millä tavalla, valmistellessasi tapaamista avioeroasianajajasi kanssa. Haluatko esimerkiksi jatkaa asumista talossa ja pitää huolta lapsistasi päivittäin? Tällöin avioeroasianajaja voi kertoa sinulle tarkalleen, mitä voidaan ja pitää organisoida ja miten nämä järjestelyt toteutetaan.

• Oletko henkilö?
• Tarvitsetko juridista neuvoa?
• Haluatko selkeän kuvan oikeudellisesta asemastasi?

Ota yhteyttä suoraan painikkeen kautta.
Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Avioerolakimiehemme tukevat sinua

Mitkä asiakirjat minun tulee tuoda?

On tärkeää kerätä joitain tärkeitä asiakirjoja ja viedä ne tapaamiseen avioeroasianajajan kanssa. Ensinnäkin, sinun on tuotava avioliittokirja tai avoliitto ja mahdollisesti asiakirja avioliittoa edeltävään sopimukseen. Nämä asiakirjat antavat asianajajalle käsityksen sinun ja entisten kumppaneidesi oikeudellisesta tilanteesta ja muodostavat lähtökohdan uusille sopimuksille. Onko sinulla ja entisellä kumppanillasi (vuokrattu) talo yhdessä? Jos näin on, sinun on myös tuotavaan asuntolainakirja tai vuokrasopimus kanssasi kokoukseen. Taloudellisella tilanteellasi on merkitystä myös avioeron yhteydessä. Voit antaa avioeroasianajajallesi yleiskuvan pankkitileistäsi ja / tai säästötileistäsi, vuosittaisista tiliotteistaan ​​ja kolmesta viimeisimmästä tuloveroilmoituksesta. Ja lopuksi, tärkeät ovat myös tiedot eläkkeistäsi, vakuutuksistasi ja mahdollisista veloistasi.

Avioero ja lapset

Kun lapset ovat mukana, on tärkeää, että myös heidän tarpeet otetaan huomioon. Varmistamme, että nämä tarpeet otetaan mahdollisimman paljon huomioon asetuksessa. Avioeroasianajajamme voivat laatia yhdessä kanssasi vanhemmuussuunnitelman, jossa määritetään hoidon jakaminen lapsillesi avioeron jälkeen. Voimme myös laskea maksettavien tai vastaanotettavien lasten elatusapujen määrän.

Oletko jo eronnut ja onko sinulla konflikti esimerkiksi kumppanin tai lapsen elatusapujen noudattamisesta? Vai onko sinulla syytä uskoa, että entisellä kumppanillasi on nyt tarpeeksi taloudellisia resursseja huolehtiakseen itsestään? Avioeroasianajajamme voivat myös antaa sinulle oikeusapua tällaisissa tapauksissa.

Oma yritys ja avioero

Onko sinulla oma yritys ja oletko eronnut? Sitten sinun on otettava huomioon ylimääräiset näkökohdat. Kysymyksiä, joita avioerolakimiehemme analysoivat yhdessä kanssanne, ovat:

• Onko sinulla osakkeita?
• kuuluvatko nämä osakkeet omaisuusyhteisöön?
• Mitä tapahtuu omalle yrityksellesi?
• Mitä seurauksia erottelulla on yrityksellesi?
• Mitkä ovat verovaikutukset?

Avioerolakimiehillämme on tietoa sekä perheoikeudesta että yrittäjyyden taitotiedosta, ja siksi heillä on ihanteelliset mahdollisuudet tarjota sinulle juridista ja verotuksellista apua näissä tapauksissa. Tarvitsetko avioeroasianajajan? Ottaa yhteyttä Law & More.

Henkilökohtainen lähestymistapa ja opastus

Vaikka suosittelemme valmistelua ennen kuulemista avioerolakimiehesi kanssa, me osoitteessa Law & More ymmärrä, että avioero on kauaskantoinen tapahtuma elämässäsi ja että et ehkä pysty kuvittelemaan ja konkretisoimaan tulevaisuuttasi välittömästi avioeron jälkeen. Siksi Law & MoreAvioerolakimiehillä on henkilökohtainen lähestymistapa, ja yhdessä sinun ja mahdollisesti entisen kumppanisi kanssa selvitämme oikeudellisen tilanteen keskustelun aikana asiakirjojen perusteella. Kartoitamme visiosi ja toiveesi tulevaisuudesta. Avioeroasianajajat Law & More olet asiantuntijoita henkilö- ja perheoikeuden alalla ja opastavat mielellään, mahdollisesti yhdessä kumppanisi kanssa, avioeroprosessissa.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.