Haluatko hakea avioeroa? Tarvitset sitten asianajajan avioerosi lailliseen ratkaisemiseen. Law & More on valmis auttamaan sinua. Heti kun sinä ja kumppanisi avioit, tärkeitä kysymyksiä ilmenee.

HAKEMA ERIKOISTA?
OTA YHTEYDESSÄ LAW & MORE

Avioerohakemus

Haluatko hakea avioeroa? Tarvitset sitten asianajajan avioerosi lailliseen ratkaisemiseen. Law & More on valmis auttamaan sinua.

Pikavalikko

Heti kun sinä ja kumppanisi avioit, tärkeitä kysymyksiä ilmenee.

• Mitä asioita avioerossa on?
• Kuka jatkaa kotona asumista ja kuka jättää talon vai myydäänkö talo?
• Kuinka lapsesi hoito on järjestetty?
• Mistä sovitaan lapsen ja parisuhteen elatusapujen maksamisesta?
• Ja mitä sopimuksia teet omaisuutesi jakamisesta?

Tarvitsetko oikeudellista apua avioerosi ratkaisemisessa, avioerosopimuksen ja vanhemmuussuunnitelman laatimisessa? Law & More auttaa sinua eroosi. Lakimiehillämme on erityistietoa perheoikeudesta. Autamme sinua, jos haluat hakea avioeroa tai jos sinä ja kumppanisi haluat järjestää avioeron yhteisellä sopimuksella.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Elatusapu

Avioerolla on suuri vaikutus lapsiin. Siksi pidämme erittäin tärkeänä lasten etuja

Pyydä avioeroa

Avioeroasianajaja

Avioero on vaikea aika. Autamme sinua koko prosessin ajan

Kumppanin elatusaput

Kumppanin elatusaput

Aiotko maksaa tai saada korvauksia? Ja kuinka paljon? Opastamme ja autamme sinua tässä

Elä erikseen

Elä erikseen

Haluatko asua erillään? Autamme sinua

"Law & More asianajajat

ovat mukana ja

osaa tuntea

asiakkaan ongelma"

Avioero neuvotteluissa

Jos sinä ja kumppanisi pystyt kuulemaan toisiaan ja pääsemään sopimuksiin yhdessä, autamme sinua ja kumppaniasi tekemään selkeät sopimukset toimistomme kokouksissa. Kun avioerosta on tehty sopimuksia, varmistamme, että nämä kirjataan oikein avioerosopimukseen ja mahdolliseen vanhemmuussuunnitelmaan. Kun avioerosopimus on laadittu ja allekirjoitettu sinä ja parisi, avioeromenettely voidaan usein saattaa päätökseen nopeasti.

Yksipuolinen avioero

Valitettavasti entisten kumppanien välinen jännite on joskus liian suuri, joten keskinäisten neuvottelujen järjestäminen ja yhteisten sopimusten tekeminen ei ole enää realistista. Sitten voit tulla meille avioeroasianajajan ammattiapua varten, joka neuvottelee sinulle kaikki oikeudelliset näkökohdat. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen sinulle. Suorittaessamme tätä, harkitsemme huolellisesti jokaista oikeudellista puolta. Avioero-liitto ja vanhemmuussuunnitelma muodostavat perustan tulevaisuudellesi ja lapsesi tulevaisuudelle. Siksi on erittäin tärkeää miettiä näiden asiakirjojen sisältöä yhdessä Law & More lakimies. Tällä tavoin voit olla varma, että kaikki sopimukset kirjataan paperille oikeudellisesti oikein.

Avioero-sopimus

Avioero, mitä se tarkoittaa? Avioero-sopimus on kirjallinen sopimus sinun ja kumppanisi välillä. Liitto sisältää kaikki sopimukset muun muassa parisuhteista, kotitaloustavaroiden jakamisesta, aviokodista, eläkkeestä ja säästöjen jakamisesta. .

Vanhemmuussuunnitelma

Onko sinulla alaikäisiä lapsia? Jos näin on, vanhemmuussuunnitelman laatiminen on pakollista. Avioero-sopimus ja vanhemmuussuunnitelma ovat molemmat osa avioerohakemusta. Vanhemmuussuunnitelmassa tehdään sopimuksia lasten elämäntilanteesta, lomien jakamisesta, kasvatusta ja vierailujärjestelyjä koskevista sopimuksista. Autamme sinua tekemään ja kirjaamaan sopimukset. Suoritamme lasten elatusapulaskelmat.

Avioerohakemus

Seuraavat komponentit ovat pakollisia:
• kaikkien hoito- ja kasvatustehtävien jakaminen;
• sopimukset, jotka koskevat tapaa, jolla ilmoitat toisillesi lapsista;
• niiden elatusapujen määrä ja aika, jonka sinä tai kumppanisi maksat lasten kasvatuksesta;
• sopimukset siitä, kuka maksaa erityiskustannukset, kuten leirintäviikonloput urheiluseurassa.

Pakollisten komponenttien lisäksi on viisasta tehdä sopimuksia aiheista, jotka sinä ja kumppanisi pidät tärkeinä. Voit ajatella seuraavia sopimuksia:

• sopimukset koulun valinnasta, sairaanhoidosta ja säästötilistä;
• säännöt, esimerkiksi vuodevuoroista ja rangaistuksista;
• yhteys perheen kanssa, kuten isovanhemmat, isoäidit, setät ja tädit.

Avioero lasten kanssa

Avioerohakemuksella ei ole vain suuri vaikutus sinun ja kumppanisi elämään, mutta myös lapsiisi (elämääsi). Avioero johtaa siihen, että kumppanistasi tulee entinen kumppani. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että entisestä kumppanistasi tulee myös entinen vanhempi. Työskentely entisen kumppanisi kanssa avioeron aikana ja sen jälkeen vaatii paljon vaivaa. Yhteistyössä toimivat vanhemmat ovat kuitenkin erittäin tärkeitä lasten hyvinvoinnille. Milläkään yhteyksillä tai heikentyneellä yhteydellä jonkin vanhemman kanssa voi olla vakavia kielteisiä vaikutuksia lapselle. Onko sinulla pieniä tai vanhempia lapsia, on tärkeää, että heidän edut otetaan huomioon avioerossa..

Jotta voidaan varmistaa, että lapsesi kärsivät mahdollisimman vähän avioerosta, on tärkeää tehdä selkeät sopimukset. Annamme sinulle juridisia neuvoja ja neuvottelemme puolestasi.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.