TARVITSETKO LASTENTUETTAJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Hyvä ja nopea viestintä

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Elatusapu

Onko sinulla ja entisellä kumppanillasi lapsia yhdessä? Lasten tuki on silloin tärkeä osa rahoitussopimuksia, jotka on tehtävä avioeron aikana. Lasten elatusaput ovat summa, jonka vanhempi, joka ei ole imettävä, osallistuu lasten hoitoon ja kasvattamiseen.

Pikavalikko

Lasten tuki

Neuvotteluna sinä ja entinen parisi pääset sopimaan lasten elatusapujen määrästä. Nämä sopimukset vahvistetaan vanhemmuussuunnitelmassa. Jos et pääse sopimukseen yhdessä, yksi asianajajistamme auttaa mielellään sinua. Voimme auttaa neuvotteluprosessissa, määrittää lapsille maksettavien alimenioiden määrä ja laatia vanhemmuussuunnitelma. Hoidamme lapsen tuen määrittämisen tekemällä elatusapulaskelman.

Tuomari ei tarkastele vain lapsiturvan saajan taloudellista tilannetta, vaan myös lasten elatusapuvelvollisen taloudellista tilannetta. Tuomioistuin määrittää lasten elatusapujen määrän kummankin tilanteen perusteella.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja työskentelemme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Elä erikseen

Elä erikseen

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

Oletko aikeissa erota?

Jos näin on, edessäsi on epäilemättä monia ongelmia. Avioerolla voi olla merkittävä vaikutus sekä emotionaalisesti että oikeudellisesti aina puolison ja lasten elatusapujen järjestämisestä ei-taloudellisiin asioihin, kuten huoltajuussuunnitelman laatimiseen.

Valmistautuaksemme olemme koonneet uuteen valkoiseen kirjaamme tietoja avioeron ratkaisemiseen liittyvistä kysymyksistä. Lataa alla oleva tiedosto ilmaiseksi ja hanki oivalluksia, jotka auttavat sinua navigoimaan avioeroprosessissa sujuvasti.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Lasten tuen laskeminen

Ylläpitolaskelma on melko monimutkainen laskelma, koska monet tekijät on otettava huomioon. Law & More suoritan mielellään huoltolaskelman sinulle.

Tarpeen määrittäminen
Ensinnäkin lasten tarpeet on määritettävä. Se perustuu tuloihin, kuten ne olivat juuri ennen avioeroa. Jos on erityiskustannuksia, kuten kansainvälinen koulu tai lastenhoito, kustannuksia voidaan korottaa vastaavasti.

Rahoituskyvyn määrittäminen
Kun lasten tarpeet on määritetty, molemmille osapuolille tehdään kantavuuslaskelma. Tämä laskelma määrittää, onko elatusapuvelvollisella henkilöillä riittävät taloudelliset valmiudet maksaa elatusapuja. Alimenttien maksamisen edellyttämien henkilöiden taloudellisen suorituskyvyn määrittämiseksi on ensin määritettävä hänen nettotulonsa. Lapsen eläke on perustulo, jossa otetaan huomioon kaikki tulolähteet, kuten palkat, etuudet ja lapsen sidottu budjetti.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Lasten elatusalan lakimiehemme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Hoitoalennus
Vanhemmalla, joka joutuu maksamaan alakulut ja jolla on yhteys myös lapsiin, aiheutuu kustannuksia myös lasten hoidosta. Tähän sisältyy ostoksista, edestakaisin ajamisesta aiheutuvat kustannukset. Periaatteessa tietty prosenttiosuus kustannuksista sisältyy laskelmaan

Prosentin määrä riippuu vierailupäivien määrästä viikossa. Vanhempi, jolla on keskimäärin yksi päivä viikossa lastenhoitokustannukset, saa esimerkiksi 15% hoitoalennuksen ja vanhempi, joka huolehtii lapsesta kolme päivää viikossa, saa 35% hoitoalennuksen.

Kantokyvyn vertailu
Viimeinen vaihe lasten tukikorkeuden laskemiseksi on tehdä kuormitusyhtälö. Tässä yhtälössä lasten kustannukset jaetaan sinun ja entisen kumppanisi kesken suhteessa heidän avustuskeinoihinsa. Elatusapuun oikeutettujen henkilöiden kapasiteettia verrataan elatusapuvelvollisten henkilöiden kykyihin. Sen jälkeen kaikkia hoitoalennuksia sovelletaan ja muutetaan tarvittaessa. Tuen laajuus on ensisijaisesti tarkoitettu lapsen tukemiseen. Jos jäljellä on vielä tilaa sen jälkeen, tuomari voi myös määrittää nettopartnerin alimenssit.

Haluatko tietää kuinka taloudellinen tilanne näyttää avioerosi jälkeen? Ota yhteyttä Law & More ja yhdessä voimme määrittää, kuinka paljon lapsituki sinun on maksettava tai saatava.

Lapsituen muuttaminen

Elatusapu

Jos lapsen alimenioita ei ole mahdollista muuttaa neuvottelemalla entisen kumppanisi kanssa, voimme lähettää sinulle muutospyynnön tuomioistuimessa. Voimme tehdä tämän, jos olosuhteet ovat muuttuneet tai jos tuomioistuimen mielestä tuomioistuin päätti elatusapu alkuperäisessä määräyksessä virheellisten tai puutteellisten tietojen perusteella.

Voit ajatella esimerkiksi seuraavia tilanteita:

  • irtisanominen tai työttömyys
  • lasten poistaminen
  • uusi tai erilainen työ
  • mennä uudelleen naimisiin, olla avoliitossa tai solmia rekisteröity parisuhde
  • yhteydenottojärjestelyn muutos

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More