Eurooppalainen (EU) laki

Alankomaat on Euroopan unionin jäsenvaltio. Monilla aloilla Alankomaiden oikeus johdetaan EU: n lainsäädännöstä. EU: n lainsäädäntöä voidaan myös soveltaa suoraan Alankomaissa. Tämän seurauksena on suuri mahdollisuus, että yritykset joutuvat kohtaamaan EU: n lainsäädäntöä.

Euroopan unionissa vahvistetaan neljä vapautta: henkilöiden, tavaroiden, palvelujen ja pääoman vapaa liikkuvuus. Maat eivät saa puuttua syrjintään. Neljää vapautta kehitetään edelleen eri direktiiveissä ja asetuksissa. Law & More voi neuvoa sinua, jos direktiivien ja asetusten sovellettavuudesta tai Alankomaiden lainsäädännön ja EU: n lainsäädännön välisestä suhteesta ilmenee kysymyksiä.

Yritykset eivät myöskään saa rajoittaa, häiritä tai väärentää kilpailua Euroopan unionissa. Kilpailijoiden kanssa tehtyjä sopimuksia sekä edustaja- ja jakelusopimuksia olisi valvottava EU: n lainsäädännön rikkomusten välttämiseksi. Asiantuntijat Law & More omata ajantasaista tietoa EU: n lainsäädännöstä; He voivat avustaa sopimusten laatimisessa ja oikeusjuttujen aloittamisessa. Tiimimme on myös palveluksessasi, kun kyseessä on suuri yritysosto tai sulautuminen, johon liittyy EU: n lainsäädäntöä.

Non-nonsensen mentaliteetti 

Tiimin joukkue Law and More ennakoi aktiivisesti ratkaisuja asiakkailleen ja tarkastelee tilanteen laillisia puolia. Tarkoituksena on päästä ongelman ytimeen ja puuttua siihen tehokkaasti. Tunnettamattoman mentaliteettimme ja monen vuoden kokemuksensa ansiosta asiakkaat voivat luottaa läheiseen osallistumiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai jos sinulla on ongelmia eurooppalakiin, ota rohkeasti yhteyttä. Tom Meevis, asianajaja Law & More kautta [sähköposti suojattu]tai herra. Maxim Hodak, asianajaja Law & More kautta [sähköposti suojattu]tai soita +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.