Asumalla ja työskentelemällä Alankomaissa, ulkomailla asettuna voi kohdata useita juridisia kysymyksiä. Loppujen lopuksi Alankomaiden laki on monimutkainen ja kattaa useita lainkäyttöalueita, jotka usein tekevät sopimuksia tai leikkaavat toisiaan.

PAKOSTATTATko riitojen ratkaisua ALANKOMAISSA?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Ulkomaiset palvelut

Asumalla ja työskentelemällä Alankomaissa, ulkomailla asettuna voi kohdata useita juridisia kysymyksiä. Loppujen lopuksi Alankomaiden laki on monimutkainen ja kattaa useita lainkäyttöalueita, jotka usein tekevät sopimuksia tai leikkaavat toisiaan. Esimerkiksi ulkomailla asuvalle voi syntyä erilaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä seuraavilla aloilla:

Sopimusoikeus. Milloin vuokranantaja voi esimerkiksi irtisanoa vuokrasopimuksen tai lopettaa ostosopimuksen? Mitkä (ylimääräiset) ehdot liittyvät ulkomaille tulevaan sopimukseen ja mitä ne tarkoittavat?
Työllistämislaki. Entä jos joudut käsittelemään sairautta? Onko sinulla ulkomaalaisina oikeus erokorvaukseen tai työttömyysetuuteen? Sovelletaanko Hollannin irtisanomissuojaa sinun tapauksessasi, kun olet irtisanomisen edessä?
Vastuulaki. Kuka on vastuussa tietyn sopimuksen rikkomisesta? Ketkä voit pitää vastuussa (työhön liittyvästä) onnettomuudesta? Ja oletko henkilökohtaisesti vastuussa, jos toiselle henkilölle aiheutuu vahinkoja toimintasi seurauksena?
Maahanmuuttolaki. Tarvitsetko oleskeluluvan asuaksesi tai työskennellessään Alankomaissa? Ja jos on, mitä ehtoja sinun on täytettävä? Ja mitä työttömyydellä on oleskeluluvallesi vai ei?

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

Riippumatta oikeudellisesta kysymyksestä tai toimivallasta, on tärkeää, että tiedät oikeudellisen asemasi. Loppujen lopuksi et halua kohdata yllätyksiä (jälkikäteen). Law & More Sillä on oma monikielisten lakimiesten ryhmä, joka on asiantuntija sopimusoikeudessa, vastuulaissa, työ- ja maahanmuuttolaissa ja voi kertoa sinulle oikeudellisesta asemastasi. Lisäksi he voivat auttaa sinua sopimusten laatimisessa ja tarkistamisessa tai oleskeluluvan hakemisessa. Etsitkö toista lainkäyttövaltaa? Katso sitten asiantuntemussivumme, jolla on luettelo kaikista lainkäyttöalueistamme.

Ulkomaiset palvelut

Onko sinulla riita Alankomaissa? Myös silloin Law & More onko sinua varten. Kun osapuolet ovat konfliktitilanteissa, oikeudenkäynti on yleinen ja usein nopea siirto. Oikeudenkäynnit eivät kuitenkaan aina tarjoa parasta ratkaisua, ja osapuolten väliset konfliktit voidaan ratkaista paremmin ja tehokkaammin jollain muulla tavalla, esimerkiksi sovittelun avulla. Asianajajamme auttavat sinua riidan alkuvaiheesta loppuvaiheeseen. He tekevät näin etukäteen tietoisen arvion riskeistä ja mahdollisuuksista. Kummassakin tapauksessa, Law & MoreLakimiehet perustavat sitten työnsä hyvin harkittuun strategiaan, joka on määritetty yhdessä teidän kanssanne.

Onko sinulla oikeudellista ongelmaa Alankomaissa ja haluaisit sen ratkaista? Ota yhteyttä Law & More. Jos suurin osa asianajajista tarjoaa vain juridista tietoa ja kriittisen näkemyksen, Law & Morelakimiehet tarjoavat jotain ylimääräistä. Hollantilaisen (prosessioikeuden) tuntemuksen lisäksi meillä on laaja kansainvälinen kokemus. Toimistomme on paitsi palvelujen laajuuden ja luonteen lisäksi myös kansainvälisesti edistyneiden paikallisten ja kansainvälisten asiakkaiden joukko. Siksi me Law & More ymmärtää ulkomaalaisten haasteet ja kykenevät auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla käytännöllisen ja henkilökohtaisen lähestymistavan avulla.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]e.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.