TARVITSEKO perhejuristia?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

Perhelakimies

Joskus joudut ehkä joutumaan käsittelemään oikeudellisia kysymyksiä perheoikeuden alalla. Perheoikeuden käytännössä yleisin oikeudellinen kysymys on avioero.

Pikavalikko

Lisätietoja avioeromenettelystä ja avioasianajajistamme löytyy avioerosivultamme. Avioeron lisäksi voit myös ajatella esimerkiksi lapsesi tunnustamista, vanhemmuuden epäämistä, lapsesi huoltajuuden saamista tai adoptioprosessia. Nämä ovat asioita, jotka on säänneltävä asianmukaisesti estääksesi sinua kohtaamasta ongelmia myöhemmin. Etsitkö perheoikeuteen erikoistunutta lakitoimistoa? Sitten olet löytänyt oikean paikan. Law & More tarjoaa sinulle oikeusapua perheoikeuden alalla. Perheoikeusjuristimme tarjoavat henkilökohtaisia ​​neuvoja.

Perhelakilakimiehet voivat tunnustaa tunnustamista, huoltajuutta, vanhemmuuden epäämistä ja adoptiota koskevien asioiden lisäksi myös perheesi lakien siirtämiseen ja valvontaan liittyvissä menettelyissä. Jos sinulla on yksi tai useampi näistä asioista, on viisasta kysyä perheoikeuslakimiestä, joka auttaa sinua oikeudellisessa ratkaisussa.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Tarvitsetko perheen lakimiestä?

Elatusapu

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja työskentelemme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Kumppanin elatusaput

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Elä erikseen

Elä erikseen

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Kuittaus

Kuittaus luo perheoikeudelliset suhteet lapsen tunnustavan henkilön ja lapsen välillä. Aviomiestä voidaan sitten kutsua isäksi, vaimoa äidiksi. Lapsen tunnustavan henkilön ei tarvitse olla lapsen biologinen isä tai äiti. Voit kuitata lapsesi ennen syntymää, ilmoituksen tekemisen yhteydessä tai myöhemmin.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Asianmukainen lähestymistapa

Tom Meevis oli mukana tapauksessa koko ajan, ja hän vastasi nopeasti ja selkeästi kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen varmasti yritystä (ja erityisesti Tom Meevisiä) ystäville, perheelle ja liikekumppaneille.

10
mike
Hoogeloon

Perhejuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Edellytykset lapsen tunnustamiselle

Jos haluat tunnustaa lapsen, sinun on täytettävä muutama ehto. Esimerkiksi, sinun on oltava vähintään 16-vuotias tunnustaaksesi lapsen. Mutta ehtoja on enemmän. Tarvitset äidin luvan. Ellei lapsi ole yli 16-vuotias. Kun lapsi on 12-vuotias tai vanhempi, tarvitset myös lapsen kirjallisen luvan. Lisäksi et voi tunnustaa lasta, jos sinulla ei ole lupaa mennä naimisiin äidin kanssa. Esimerkiksi, koska olet äidin verisukulainen. Lisäksi lapsella, jonka haluat tunnustaa, ei välttämättä ole jo kahta laillista vanhempaa. Asetetaanko sinä huoltajuuteen? Tällöin tarvitset ensin alioikeuden lupaa.

Lapsen tunnustaminen raskauden aikana

Tämä viittaa sikiön tunnistamiseen. Voit tunnustaa lapsen missä tahansa Hollannin kunnassa. Jos (odottava) äiti ei tule mukanasi, hänen on annettava kirjallinen lupa tunnustamiseen. Onko kumppanisi raskaana kaksosilla? Sitten kuittaus koskee molempia lapsia, joiden parisi on tuolloin raskaana.

Lapsen kuittaaminen syntymäpäivän aikana

Voit myös kuitata lapsesi, jos ilmoitat syntymästä. Sinun on ilmoitettava syntymästä kunnalle, jossa lapsi syntyi. Jos äiti ei tule mukanasi, hänen on annettava kirjallinen lupa kuittaukseen.

perhe-juristi-tunnustuskuva (1)Lapsen kuittaaminen myöhemmin

Joskus tapahtuu myös niin, että lapsia ei tunnusteta ennen kuin he ovat paljon vanhempia tai jopa ikäisiä. Kuittaus on silloin mahdollista jokaisessa Hollannin kunnassa. 12-vuotiaasta lähtien tarvitset lapsen ja äidin kirjallisen luvan. Jos lapsi on jo 16-vuotias, tarvitset vain lapsen luvan.

Nimen valitseminen tunnustettaessa lapsi

Tärkeä näkökohta lapsesi tunnustamisessa on nimen valinta. Jos haluat valita lapsesi sukunimen kuittauksen aikana, sinun ja kumppanisi on mentävä kuntaan yhdessä. Jos lapsi on kuittauksen yhteydessä yli 16-vuotias, lapsi valitsee sukunimen, jonka hän haluaa saada.

Kuittauksen seuraukset

Jos tunnustat lapsen, sinusta tulee lapsen laillinen vanhempi. Sinulla on sitten muutamia oikeuksia ja velvollisuuksia. Jotta voit tulla lapsen lailliseksi edustajaksi, sinun on haettava myös vanhempien auktoriteettia. Lapsen kuittauksella tarkoitetaan seuraavaa:

 • Lapsen tunnustavan henkilön ja lapsen välille syntyy oikeudellinen side.
 • Sinulla on elatusvelvollisuus lasta kohtaan, kunnes hän täyttää 21 vuotta.
 • Sinusta ja lapsesta tulee toistenne laillisia perillisiä.
 • Valitset lapsen sukunimen yhdessä äidin kanssa tunnustamisen yhteydessä.
 • Lapsi voi hankkia kansalaisuutesi. Tämä riippuu sen maan lainsäädännöstä, jonka kansalainen sinulla on.

Haluatko tunnustaa lapsesi ja onko sinulla vielä kysyttävää kuittausmenettelystä? Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin perheoikeusjuristeihimme.

Vanhemmuuden epääminen

Kun lapsen äiti on naimisissa, hänen aviomiehestään tulee lapsen isä. Tämä koskee myös rekisteröityjä parisuhteita. Vanhemmuus on mahdollista kieltää. Esimerkiksi, koska puoliso ei ole lapsen biologinen isä. Isä, äiti tai itse lapsi voi pyytää vanhemmuuden epäämistä. Kiellolla on seuraus, että laki ei katso laillista isää isäksi. Tätä sovelletaan takautuvasti. Lain mukaan laillisen isän isyyttä ei ole koskaan ollut. Tällä on vaikutuksia esimerkiksi siihen, kuka on heidän perillisensä.

Kuitenkin kolmessa tapauksessa vanhemmuuden epääminen ei ole mahdollista (tai ei ole enää mahdollista):

 • Jos laillinen isä on myös lapsen biologinen isä;
 • Jos laillinen isä on suostunut tekoon, jolla hänen vaimonsa tuli raskaaksi;
 • Jos laillinen isä tiesi jo ennen avioliittoa, että hänen tuleva vaimonsa oli raskaana.
 • Poikkeuksena ovat kaksi viimeistä tapausta, joissa äiti ei ole ollut rehellinen lapsen biologisesta isästä.

Vanhemmuuden epääminen on edelleen tärkeä päätös. Perheen lakimiehet Law & More ovat valmiita neuvomaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ennen kuin teet tämän tärkeän päätöksen.

perhe-lakimies-huoltajan kuva (1)huolto

Alaikäinen lapsi ei saa tehdä joitain päätöksiä yksin. Siksi lapsi on yhden tai molempien vanhempien alaisuudessa. Vanhemmat saavat usein huoltajuuden lapsistaan ​​automaattisesti, mutta joskus vanhemman on haettava huoltajuutta tuomioistuimen tai hakulomakkeen kautta.

Jos sinulla on huoltajuus lapsesta:

 • Olet vastuussa lapsen hoidosta ja kasvatuksesta.
 • Sinulla on lähes aina elatusvelvollisuus, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan hoito- ja koulutuskulut (18-vuotiaaksi asti) sekä elin- ja opiskelukulut (18-21-vuotiaille).
 • Hallitset lapsen rahat ja tavarat;
 • Olet hänen laillinen edustajansa.

Lapsen huoltajuus voidaan järjestää kahdella tavalla. Kun yhdellä henkilöllä on huoltajuus, puhumme yksipäisestä huoltajuudesta ja kun kahdella henkilöllä on huoltajuus, se koskee yhteistä huoltoa. Enintään kahdella henkilöllä voi olla säilöönotto. Siksi et voi hakea vanhempien auktoriteettia, jos kahdella ihmisellä on jo lapsen huoltajuus.

Milloin saat huoltajuuden lapsesta?

Oletko naimisissa vai onko sinulla rekisteröity parisuhde? Silloin molemmilla vanhemmilla on yhteinen huoltajuus lapsesta. Jos näin ei ole, vain äidille annetaan huollettavuus automaattisesti. Menetkö avioliittoon vanhempina lapsesi syntymän jälkeen? Vai solmitko rekisteröidyn parisuhteen? Siinä tapauksessa saat myös automaattisen vanhempainvaltuuden. Edellytys on, että olet tunnustanut lapsen isäksi. Vanhempien auktoriteetin saamiseksi et saa olla alle 18-vuotias, olla holhouksen alaisena tai olla psyykkinen häiriö. 16- tai 17-vuotiaat alaikäiset äidit voivat hakea tuomioistuimelta ikän ilmoittamista lapsen huoltajuuden saamiseksi. Jos yhdelläkään vanhemmista ei ole huoltajuutta, tuomari nimittää huoltajan.

Yhteinen huoltajuus avioeron yhteydessä

Avioeron lähtökohtana on, että molemmat vanhemmat pitävät huoltajuutta yhdessä. Joissakin tapauksissa tuomioistuin voi poiketa tästä säännöstä, jos se on lasten edun mukaista.

Haluatko saada huoltajuuden lapsestasi tai onko sinulla muita vanhempainvaltaa koskevia kysymyksiä? Ota sitten yhteyttä johonkin kokeneeseen perheasianajajaamme. Me ajattelemme mielellämme kanssasi ja autamme sinua vanhempainvaltuutuksen hakemisessa!

Hyväksyminen

Kaikkien, jotka haluavat adoptoida lapsen Alankomaista tai ulkomailta, on täytettävä tietyt ehdot. Esimerkiksi sinun on oltava vähintään 18 vuotta vanhempi kuin lapsi, jonka haluat adoptoida. Alankomaista lapsen adoptio-olosuhteet eroavat ulkomailta tulevan lapsen adoptioehdoista. Esimerkiksi adoptio Alankomaissa edellyttää, että adoptio on lapsen edun mukaista. Lisäksi lapsen on oltava alaikäinen. Jos adoptoitava lapsi on 12-vuotias tai vanhempi, adoptioon tarvitaan hänen suostumuksensa. Tärkeä edellytys Alankomaista tulevan lapsen adoptiolle on myös se, että olet huolehtinut lapsestasi vähintään yhden vuoden ajan. Esimerkiksi sijaisvanhempana, huoltajana tai äitipuhena.

Lapsen adoptoimiseksi ulkomailta on tärkeää, että et ole vielä saavuttanut 42 vuotta. Erityisissä olosuhteissa voidaan tehdä poikkeus. Lisäksi seuraavia ehtoja sovelletaan lapsen adoptioon ulkomailta:

 • Sinun ja kumppanisi on annettava lupa tarkastaa JDS (Judicial Documentation System).
  Vanhimman adoptiovanhemman ja lapsen välinen ikäero saa olla enintään 40 vuotta. Erikoisolosuhteissa voidaan tehdä myös poikkeus.
 • Terveytesi ei välttämättä ole este adoptiolle. Sinun tulee käydä lääkärintarkastuksessa.
 • Sinun täytyy asua Hollannissa.
 • Siitä lähtien, kun ulkomaalainen lapsi lähtee Alankomaihin, olet velvollinen huolehtimaan lapsen hoito- ja kasvatuskustannuksista.

Maa, josta adoptoitu lapsi tulee, voi myös asettaa adoptioedellytyksiä. Esimerkiksi terveydestä, iästä tai tuloista. Periaatteessa mies ja nainen voivat adoptoida lapsen ulkomailta vain, jos he ovat naimisissa.

Haluatko adoptoida lapsen Alankomaista tai ulkomailta? Jos näin on, olkaa tietoinen menettelystä ja tilanteeseesi sovellettavista erityisehdoista. Perheen lakimiehet Law & More ovat valmiita neuvomaan ja avustamaan sinua tämän prosessin aikana.

perjantai-iltapäiväkuva (1)outplacement

Sijoituksen siirtäminen on erittäin dramaattinen toimenpide. Sitä voidaan käyttää, kun lapsesi suojelemiseksi on parempi elää jonkin aikaa muualla. Siirtyminen kulkee aina käsi kädessä valvonnan kanssa. Muutoksen tavoitteena on varmistaa, että lapsesi voi asua uudelleen kotona tietyn ajanjakson kuluttua.

Pyyntö lapsesi sijoittamiseksi pois kotoa voi toimittaa lasten tuomarille nuorisohoito tai lastenhoito- ja suojelutoimisto. Sijoittamiseen on erilaisia ​​muotoja. Lapsesi voidaan sijoittaa esimerkiksi sijaisperheeseen tai hoitokodiin. On myös mahdollista, että lapsesi sijoitetaan perheen kanssa.

Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että voit palkata lakimiehen, johon luotat. at Law & More, etusi ja lapsesi edut ovat ensiarvoisen tärkeitä. Jos tarvitset apua tässä prosessissa, esimerkiksi estääksesi lapsesi sijoittamisen pois kotoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Lakimiehemme voivat auttaa sinua ja lastasi, jos uudelleensijoittamista koskeva pyyntö on toimitettu tai voidaan toimittaa lasten tuomarille.

Perheen lakimiehet Law & More voi ohjata ja auttaa sinua järjestämään kaikki perheoikeuden näkökohdat parhaalla mahdollisella tavalla. Lakimiehillämme on erityisosaamista perheoikeuden alalla. Oletko utelias, mitä voimme tehdä sinulle? Ota sitten yhteyttä Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tietosuoja-asetukset
Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustomme käytössä. Jos käytät Palveluitamme selaimen kautta, voit rajoittaa, estää tai poistaa evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Käytämme myös kolmansien osapuolten sisältöä ja komentosarjoja, jotka saattavat käyttää seurantatekniikkaa. Voit antaa valikoivasti alla olevan suostumuksesi tällaisten kolmansien osapuolten upottamisen sallimiseksi. Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, tarkista Tietosuoja
Law & More B.V.