OSA YRITYKSEN PERHEEN?

PYYTÄ OIKEUDELLINEN TUKI

Perhetoimiston neuvonta

Asiakkaidemme joukossa on hollantilaisia ​​ja kansainvälisiä yritysperheitä, jotka ovat saavuttaneet huomattavan menestyksen omalla toimialallaan. Tällaiset perheet ovat usein jo perustaneet tai perustaneet tai perustavat hollantilaisen yhden tai useamman perheen toimiston, jonka tehtävänä on rakentaa toimintansa ja sijoituksensa selvästi ja hallittavissa olevalla tavalla.

Law & More auttaa asiakkaita ja perhetoimistoja räätälöityjen lakipalvelujen avulla. Yhdistämme tietämyksemme ja kokemuksemme hollantilaisina yksityisasiakkaiden asianajajina ja veroneuvojina Hollannin vero- ja kiinteistösuunnittelussa, hollantilaisessa verojen noudattamisessa, hollantilaisissa kiinteistöasioissa ja liiketoiminnan perimisessä. Tällaista apua tarjotaan yhteistyöllä sijoitusten hallinnassa, rahoitussuunnittelussa ja kirjanpidossa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa, jotka usein auttavat jo tiettyä perhettä. Kokemuksemme vaihtelee asioista, jotka liittyvät perhetoimistojen rakenteeseen, perheen hallintoon, perintöasioihin ja riitojen ratkaisuun Alankomaissa.

Teemme yhteistyötä vastaavien osaamisalojen ammattilaisten kanssa, joiden kanssa pyrimme tarjoamaan toisiinsa liittyvää lähestymistapaa moniin juridisiin ja muihin oikeudellisiin kysymyksiin, joita hollantilaiset ja kansainväliset yritysperheet ja niiden toimistot kohtaavat.

Autamme asiakkaita perustamaan perhetoimistoja Hollantiin. Lisäksi työskentelemme kansainvälisesti toimivien perhetoimistojen kanssa edistyneissä maailmanlaajuisissa rakennushankkeissa perhekeskuksille ja yrityksille. Lopuksi tarkastelemme vakiintuneiden perhetoimistojen toimintaa ja rakennetta, jotka etsivät neuvoja tarjottujen palveluiden valikoiman laajentamiseksi ja parantamiseksi.

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

"Halusin asianajajan, joka on aina valmis minua varten, jopa viikonloppuisin"

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Minkä turhan mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 (0) 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl