Alankomaiden ulkomaalaispolitiikan mukainen tietämysmuuttajajärjestelmä antaa yrityksille mahdollisuuden houkutella tietämysmuuttajia suhteellisen nopeasti ja helposti. Korkeasti koulutetut työntekijät Euroopan unionin ulkopuolisista maista voivat työskennellä Alankomaissa esimerkiksi ylimmän johdon tehtävissä tai asiantuntijana järjestelmän suotuisissa olosuhteissa.

BANNERIHAKEMUS TOTEUTTAVASTI SIIRTÄJÄLLE?
OTA YHTEYDESSÄ LAW & MORE

Erittäin ammattitaitoinen maahanmuuttaja - maahanmuuttoasianajaja

Alankomaiden ulkomaalaispolitiikan mukainen tietämysmuuttajajärjestelmä antaa yrityksille mahdollisuuden houkutella tietämysmuuttajia suhteellisen nopeasti ja helposti. Korkeasti koulutetut työntekijät Euroopan unionin ulkopuolisista maista voivat työskennellä Alankomaissa esimerkiksi ylimmän johdon tehtävissä tai asiantuntijana järjestelmän suotuisissa olosuhteissa. Sekä tiedon siirtäjän että työnantajan on kuitenkin täytettävä joukko ehtoja.

Pikavalikko

Korkeasti koulutetut maahanmuuttajaolosuhteet

Oletko tiedonmuuttaja ja haluatko osallistua Alankomaiden tietotalouteen? Jos näin on, tarvitset ensin oleskeluluvan. Ennen oleskeluluvan myöntämistä sinulla on oltava työsopimus Alankomaiden työnantajan tai tutkimuslaitoksen kanssa, jonka IND on nimennyt tunnustetuksi sponsoriksi ja joka on sisällytetty tunnustettujen sponsorien julkiseen rekisteriin. Sinun on myös ansaittava riittävä tulo ja sinun on sovittava työnantajan kanssa markkinoiden mukaisesta palkasta.

Lisäksi joukko (lisä) ehtoja koskee sinua korkeasti koulutettuna maahanmuuttajana. Mikä olosuhteet tarkalleen riippuu henkilökohtaisesta tilanteestasi. at Law & More, maahanmuuttolakimiehillä on nopea ja henkilökohtainen lähestymistapa. He auttavat mielellään hakemuksessa. Ennen hakemuksen käsittelyä asiantuntijamme antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta et joudu yllätyksiin.

Sinun lisäksi myös yrityksen, johon aiot työskennellä, on täytettävä tietyt ehdot. Oletko yritys, joka haluaa palkata ammattitaitoisen maahanmuuttajan? Tällöin IND on ensin tunnustettava sinut sponsoriksi. Yrityksesi luotettavuus ja jatkuvuus ovat tärkeitä. Tunnustetaanko yrityksesi sponsoriksi? Siinä tapauksessa yrityksesi on noudatettava seuraavia velvoitteita: hallintovelvollisuus, tiedonantovelvollisuus ja huolellisuusvelvollisuus. Eikö yrityksesi tee niin? Jos näin on, se voi johtaa sponsorin tunnustamisen peruuttamiseen.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Maahanmuuttolakimiehemme ovat valmiita sinua varten

Oleskeluluvan hakeminen

Oleskeluluvan hakeminen

Haluatko asua Alankomaissa?
Voimme auttaa sinua

Perheen yhdistäminen

Perheen yhdistäminen

Etkö ole perheesi kanssa vai eikö perheesi ole kanssasi? Löydä, mitä voimme tehdä sinulle

Laboutioiden muuttuminen

Laboutioiden muuttuminen

Haluatko työskennellä ja asua Alankomaissa? Voimme järjestää koko hakemusprosessin

Korkeasti koulutettu maahanmuuttaja

Maahanmuuttolakimies

Haluatko muuttaa Aasiaan? Soita oikeusapuun

”Johdannon aikana

kokous, selkeä suunnitelma

toiminta oli

heti hahmotellaan"

Pyydä tietoa siirtolaiselta

Onko sinulle myönnetty oleskelulupa? Jos näin on, oleskeluluvan voimassaoloaika on yhtä suuri kuin työsopimuksen voimassaoloaika, enintään 5 vuotta. Lupaa voidaan jatkaa toistaiseksi.

Oleskeluluvan voimassaoloaikana voit vaihtaa työnantajaa korkeasti koulutettuna maahanmuuttajana ja liittyä toiseen yritykseen, jonka IND on tunnustanut sponsoriksi. Sekä vanhan että uuden työnantajan on ilmoitettava työpaikan vaihdosta INDille neljän viikon kuluessa.

Tulitko työttömäksi korkeasti koulutettuna maahanmuuttajana? Tässä tapauksessa sinulla on oikeus kolmen kuukauden hakuaikaan työsuhteen päättymisen jälkeisestä päivästä. Jos et pääse liittymään toiseen työnantajaan (sponsoriin) erittäin taitavana maahanmuuttajana hakuaikana, IND peruuttaa lupaasi.

Euroopan sininen kortti

Kesäkuusta 2011 alkaen korkeasti koulutettu maahanmuuttaja voi hakea vaadittavan oleskeluluvan lisäksi EU: n sinisen kortin (EU Blue Card). EU: n sininen kortti on yhdistetty oleskelu- ja työlupa korkeasti koulutettuille maahanmuuttajille, joilla ei ole minkään Euroopan unionin jäsenvaltion kansalaisuutta.

Korkeasti koulutettu maahanmuuttajaEuroopan sininen kortti tarjoaa korkeasti koulutetulle maahanmuuttajalle useita etuja. Ensinnäkin IND: n ei tarvitse tunnustaa korkeasti koulutetun maahanmuuttajan työnantajaa sponsoriksi. Lisäksi korkeasti koulutettuna maahanmuuttajana, jolla on myös eurooppalainen sininen kortti, voit työskennellä toisessa jäsenvaltiossa sen jälkeen kun olet työskennellyt Alankomaissa 18 kuukautta, jos täytät kyseisen jäsenvaltion ehdot.

Jotta voit saada eurooppalaisen sinisen kortin, sinun on täytettävä tiukemmat ehdot kuin oleskelulupa korkeasti koulutettuna maahanmuuttajana. Sinulla on esimerkiksi oltava työsopimus vähintään 12 kuukaudeksi, olet suorittanut vähintään 3 vuoden korkeakouluopinnot (hbo) ja hankittava vähintään sinisen kortin palkkakynnys kuukaudessa.

Maahanmuuttolakien lakimiestiimimme opastaa sinua ja jättää hakemus sinusta IND: lle. Haluatko tämän tai onko sinulla muita kysymyksiä ja haluatko neuvoja? Ota yhteyttä Law & More. Autamme mielellämme sinua.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 stuur een sähköpostitse naar:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.