Tarvitsetko väliaikaisesti lakimiestä yrityksessäsi? Varmista, että yritykselläsi on riittävä juridinen tuki, ja ota yhteyttä väliaikaiseen asianajajaan Law & More heti. Väliaikaisen asianajajan palkkaamisen syy on eri yritys. Voi olla, että sinulla on muutos yrityksessäsi, sairas työntekijä, haluat kiinni myöhästyneestä työstä tai haluat olla varma, että projekti menee hyvin.

Etsitkö asiantuntijaa väliaikaisella pidennyksellä?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Väliaikainen asianajaja

Tarvitsetko väliaikaisesti lakimiestä yrityksessäsi? Varmista, että yritykselläsi on riittävä juridinen tuki, ja ota yhteyttä väliaikaiseen asianajajaan Law & More heti. Väliaikaisen asianajajan palkkaamisen syy on eri yritys. Voi olla, että sinulla on muutos yrityksessäsi, sairas työntekijä, haluat kiinni myöhästyneestä työstä tai haluat olla varma, että projekti menee hyvin. Kaikenlaisia ​​erilaisia ​​ongelmia voidaan ratkaista palkkaamalla väliaikainen asianajaja Law & More. Nämä ongelmat voivat saada yrityksesi olemaan toimimatta parhaalla mahdollisella tavalla, ja sillä voi olla kielteisiä seurauksia. Väliaikaisen asianajajan palkkaamisen päätavoitteena on taata yrityksesi laatu. Tämä on mahdollista, koska hän antaa yrityksellesi uuden ja uuden ilmeen. Koska asianajaja voi myös tehdä itsenäisiä päätöksiä helpommin, sinun ei tarvitse odottaa kauan tehdä valintoja.

Väliaikaisen lakimiehen palkkaaminen

Me Law & More usko, että on tärkeää, että suorituskyky on vastineeksi, kun palkat väliaikaisen asianajajan. Siksi meillä on lakimiehiä, joilla on vuosien kokemus ja joilla on myös erityisosaaminen asianajajalta, jotta voit ottaa heidät käyttöön heti. Aiotko esimerkiksi aloittaa projektin, suunnittelet uudelleenjärjestelyä vai aiotko ottaa väliaikaisen poissaololoman? Soita sitten yhteen seuraavista Law & Moreväliaikaiset asianajajat.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Keskustellaan johdannossa
puhuta selkeä toimintasuunnitelma.
On mukana ja osaa muuttua
asiakkaan ongelman kanssa ”

Kun palkat väliaikaisen yrityksen lakimiehen, on tärkeää, että tämä asianajaja voidaan ottaa palvelukseen lyhyellä varoitusajalla. Me Law & More pyrimme varmistamaan, että väliaikaiset yrityslakimiehet voidaan ottaa käyttöön lyhyellä varoitusajalla yrityksellesi, jotta voit jatkaa työskentelyäsi keskeytyksettä. Lain lakimiehet Law & More avustaa sinua päivittäisissä oikeudenkäynneissä, mutta pystyvät myös suorittamaan ammattimaiselta asianajajalta odotettavissa olevan työn. Lisäksi asiantuntijamme voivat työskennellä yhdessä lakiasiainosastosi ja muiden sisäisten ja ulkoisten neuvonantajien kanssa, mutta he voivat myös valita suurhankkeita yrityksessäsi ja tarjota riippumattomia neuvoja. Tarvitsetko väliaikaisen lakimiehen? Ota sitten yhteyttä lakimiehiin osoitteessa Law & More.

Miksi vuokrata väliaikainen asianajaja? Law & More?

Tietotaso

Tietotaso

Väliaikaiset lakimiehet Law & More ovat jo tietotasolla

Ei viivettä

Ei viivettä

Älä jää jälkeen työstä ja vuokraa väliaikainen asianajaja

Lakitiedot

Lakitiedot

Väliaikaisilla lakimiehillämme on myös asianajajan tiedot

Käytettävissä heti

Käytettävissä heti

Ota kiinni myöhästyneestä työstä, koska väliaikaiset asianajajamme voidaan ottaa välittömästi käyttöön

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.