Huolestuttava taloudellinen kehitys ja muut olosuhteet, joissa yritykset eivät enää pysty maksamaan velkojilleen, voivat johtaa yrityksen konkurssiin. Konkurssi voi olla painajainen kaikille asianosaisille. Kun yritykselläsi on taloudellisia ongelmia, on erittäin tärkeää ottaa yhteyttä maksukyvyttömyysasianajajaan. Riippumatta siitä, koskeeko se konkurssihakemusta vai puolustautumista konkurssihakemusta vastaan, konkurssilakimiehemme voi neuvoa sinua parhaasta lähestymistavasta ja strategiasta. Law & More avustaa konkurssissa olevien osapuolten johtajia, osakkeenomistajia, työntekijöitä ja velkojia. Tiimimme pyrkii toteuttamaan toimenpiteitä konkurssin seurausten rajoittamiseksi.

Haluisitko saada oikeudellista tukea?
OTA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Konkurssilakimies

Huolestuttava taloudellinen kehitys ja muut olosuhteet, joissa yritykset eivät enää pysty maksamaan velkojilleen, voivat johtaa yrityksen konkurssiin. Konkurssi voi olla painajainen kaikille asianosaisille. Kun yritykselläsi on taloudellisia ongelmia, on erittäin tärkeää ottaa yhteyttä maksukyvyttömyysasianajajaan. Riippumatta siitä, koskeeko se konkurssihakemusta vai puolustautumista konkurssihakemusta vastaan, konkurssilakimiehemme voi neuvoa sinua parhaasta lähestymistavasta ja strategiasta.

Pikavalikko

Law & More avustaa konkurssissa olevien osapuolten johtajia, osakkeenomistajia, työntekijöitä ja velkojia. Tiimimme pyrkii toteuttamaan toimenpiteitä konkurssin seurausten rajoittamiseksi. Voimme neuvoa sovintoratkaisujen saavuttamisessa velkojien kanssa, mahdollistaa uudelleenkäynnistyksen tai avustaa oikeudenkäynneissä. Law & More tarjoaa seuraavat konkurssiin liittyvät palvelut:

• konkurssien tai lykkäysten neuvonta;
• järjestelyt velkojien kanssa;
• uudelleenkäynnistyksen tekeminen;
• uudelleenjärjestelyt;
• johtajien, osakkeenomistajien tai muiden kiinnostuneiden henkilökohtaiseen vastuuseen liittyvä neuvonta;
• oikeudenkäyntien suorittaminen;
• velallisen konkurssihakemus.

Jos olet velkoja, voimme auttaa sinua toteuttamaan lykkäämis-, kiinnitys- tai kuittausoikeuden, johon sinulla on oikeus. Voimme myös auttaa sinua turvaoikeuksien, kuten panttioikeuden ja asuntolainan, turvaamisessa, omistusoikeuden säilyttämisessä, pankkitakauksissa, vakuus talletuksissa tai yhteisvastuuseen liittyvissä toimissa.

Jos olet velallinen, voimme auttaa sinua vastaamalla kysymyksiin, jotka liittyvät edellä mainittuihin turvaoikeuksiin ja niihin liittyviin riskeihin. Voimme myös antaa sinulle neuvoja siitä, missä määrin velkojalla on oikeus käyttää tiettyjä oikeuksia ja auttaa sinua näiden oikeuksien väärinkäyttämisen tapauksessa.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

lykkäys

Konkurssilain mukaan velallinen, joka odottaa pystyvänsä maksamaan maksamatta olevia velkoja, voi hakea lykkäystä. Tämä tarkoittaa, että velalliselle myönnetään maksuviivästykset. Viivästys voidaan myöntää vain oikeushenkilöille ja luonnollisille henkilöille, jotka harjoittavat itsenäistä ammattia tai liiketoimintaa. Lisäksi sitä voi hakea vain velallinen tai yritys itse. Tämän viivästymisen tarkoituksena on välttää konkurssi ja antaa yritykselle mahdollisuus jatkaa toimintaansa. Luovutus antaa velalliselle aikaa ja mahdollisuuden saada liiketoimintaan kunnossa. Käytännössä tämä vaihtoehto johtaa usein maksajajärjestelyihin velallisten kanssa. Siksi viittaus voi tarjota ratkaisun lähestyvässä konkurssitilanteessa. Velalliset eivät kuitenkaan aina onnistuta saamaan liiketoimintaansa kunnossa. Siksi maksuviivästystä pidetään usein konkurssin edeltäjänä.

Konkurssilaki Alankomaissa

konkurssi

Konkurssilain mukaan velallinen, joka on tilanteessa, jossa hän ei ole maksanut, julistetaan konkurssiin tuomioistuimen määräyksellä. Konkurssin tarkoituksena on jakaa velallisen omaisuus velkojien kesken. Velallinen voi olla yksityishenkilö, kuten luonnollinen henkilö, yhden yrityksen yritys tai henkilöyhtiö, mutta myös oikeushenkilö, kuten BV tai NV. Velallinen voidaan julistaa konkurssiin, jos velkoja on vähintään kaksi .

Lisäksi ainakin yhden velan on oltava maksamatta, vaikka sen olisi pitänyt olla. Tällöin velkaa on saatavissa. Konkurssi voidaan hakea sekä hakijan omasta ilmoituksesta että yhden tai useamman velkojan pyynnöstä. Jos yleiseen etuun liittyy syitä, syyttäjä voi myös nostaa konkurssin.

Konkurssihakemuksen jälkeen konkurssipesän osapuoli menettää konkurssiin kuuluvan omaisuudensa hallinnan ja hallinnan. Maksukyvytön osapuoli ei sitten enää voi vaikuttaa näihin varoihin. Toimitsija nimitetään; tämä on oikeudellinen edunvalvoja, joka vastaa maksukyvyttömän omaisuuden hallinnosta ja selvitystilasta. Toimitsijamies päättää siis siitä, mitä konkurssiin kuuluvalle omaisuudelle tapahtuu. On mahdollista, että edunvalvoja sopii velkojien kanssa. Tässä yhteydessä voidaan sopia, että ainakin osa heidän veloistaan ​​maksetaan. Jos tällaiseen sopimukseen ei päästä, toimitsijamies jatkaa konkurssin loppuun saattamista. Kiinteistö myydään ja tuotot jaetaan velkojien kesken. Selvityksen jälkeen konkurssiin julistettu oikeushenkilö lakkautetaan.

Onko sinun käsiteltävä maksukyvyttömyyslakia ja haluatko saada oikeudellista tukea? Ota yhteyttä Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.