Oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, joka on oikeudellisissa ongelmissa ja haluaisit sen ratkaistavan? Ota yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat mielellään! Klo Law & More Ymmärrämme, että riippumatta siitä, oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, jokaista juridista kysymystä on liian monta ja että kaikilla juridisilla kysymyksillä voi olla suuri vaikutus elämääsi. Joten, toisin kuin useimmat lakiasiaintoimistot, Law & More tarjoaa sinulle jotain ylimääräistä. Jos useimmilla lakiasiaintoimistoilla on tietoa vain lakiomme määritellystä alueesta ja ne suorittavat rutiininomaisesti toimintaa, Law & More tarjoaa sinulle nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan sekä laajan että erityisen juridisen tietämyksen lisäksi.

Tarvitsetko lakimiestä Eindhovenissa?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE!

Lakimies Eindhovenissa

Oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, joka on oikeudellisissa ongelmissa ja haluaisit sen ratkaistavan? Ota yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat mielellään! Klo Law & More Ymmärrämme, että riippumatta siitä, oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, jokaista juridista kysymystä on liian monta ja että kaikilla juridisilla kysymyksillä voi olla suuri vaikutus elämääsi. Joten, toisin kuin useimmat lakiasiaintoimistot, Law & More tarjoaa sinulle jotain ylimääräistä.

Pikavalikko

Jos useimmilla lakiasiaintoimistoilla on tietoa vain lakiomme määritellystä alueesta ja ne suorittavat rutiininomaisesti toimintaa, Law & More tarjoaa sinulle nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan sekä laajan että erityisen juridisen tietämyksen lisäksi. Esimerkiksi lakimiehemme ovat asiantuntijoita perhe-, työ-, yritys-, yritys-, teollis- ja tekijänoikeuslainsäädännön sekä niiden noudattamisen aloilla. Ja kun kyse on yrityksistä, Law & More toimii yrittäjille eri aloilla, kuten teollisuus, liikenne, maatalous, terveydenhuolto ja vähittäiskauppa. Etsitkö toista lakialaa? Sitten katsokaa asiantuntemussivumme, jolla on lueteltu kaikki lakimme.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

- asiantuntemus Law & More kaupungissa: Eindhoven

Riippumatta laillisen kysymyksen tyypistä, meidän Law & More lakimiehet pystyvät ohjaamaan ja avustamaan sinua oikeudellisen prosessin alusta loppuun, perustamalla työnsä hyvin harkittuun ja edistyneeseen strategiaan. Asianajotoimistomme tarjoaa myös juridisia riitojenratkaisu- ja oikeudenkäyntipalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille ja arvioi tasapainoisesti mahdollisuudet ja riskit ennen kaikkia oikeudellisia menettelyjä. Ja kun kyse on oikeudellisesta menettelystä, lakimiehet Eindhovenista taistelevat puolestasi. Loppujen lopuksi uskomme, että jokaisella olisi oltava mahdollisuus puolustaa omia oikeuksiaan. Siksi pyrimmekin parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen asiakkaillemme, jotta voit olla varma, että sijoituksesi maksaa itsensä. Kuitenkin, Law & More tarjoaa paitsi juridisia palveluita neuvonantajana ja oikeudenkäynnin neuvonantajana, mutta on myös saatavana sinulle sparring-kumppanina.

Asianajotoimisto Eindhovenissa

Asianajotoimisto Eindhovenissa

Lisäksi meillä on laaja tietämys Alankomaiden (prosessioikeudesta) sekä paljon kansainvälistä kokemusta. Toimistomme ei ole vain kansainvälinen palveluidemme laajuuden ja luonteen lisäksi myös edistyneiden paikallisten ja kansainvälisten asiakkaiden suhteen. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, meillä on oma ryhmä monikielisiä lakimiehiä ja juristeja, jotka hallitsevat muun muassa venäjän kielen. Joten riippumatta siitä, oletko ulkomaalainen ulkomainen yritys tai yksityishenkilö vai onko sinulla edessään ulkomaista vastapuolta, Law & More lakimiehet ovat sinua varten! Oletko kiinnostunut työmenetelmästämme ja mitä voimme tehdä sinulle? Ota sitten yhteyttä.

Joten etsitkö tietoa suuresta yrityskonttorista? Mutta haluatko silti olla henkilökohtaisia ​​yhteyksiä, kuten pieni putiikkitoimisto? Sitten Law & More on Eindhoven-lakiasiaintoimisto sinulle. Law & More on dynaaminen, monitieteinen lakiasiaintoimisto, joka sijaitsee Eindhovenin Science Park -puistossa, nimeltään myös Alankomaiden Piilaakso, joka toimii monenlaisille paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille, yrityksille, instituutioille ja yksityishenkilöille. Asianajajamme Eindhovenissa tarjoavat sinulle enemmän palvelua kuin muut toimistot. Esimerkiksi Eindhovenin toimistossamme on pitkät aukioloajat, ja olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin (ma / pe 8.00 - 22.00, la / so 9.00 - 17.00). Lisäksi olemme tottuneet työskentelemään mahdollisimman nopeasti, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan, että vastaamme viestiin tai ennen kuin sinulla on yksi työntekijöistämme puhelimessa.

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Yara Knoops-valokuva-500-567

Yara Knoops

Lakimies

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.