Oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, joka etsii erikoistunutta tietoa unohtamatta henkilökohtaista yhteyttä? Sitten Law & More on Amsterdamin lakiasiaintoimisto sinulle. Law & More on dynaaminen, monitieteinen asianajotoimisto, joka sijaitsee Amsterdamissa ja jossa yhdistyvät suuren toimiston osaaminen huomiota ja räätälöityä palvelua vastaan, jota odotat putiikkitoimistosta. Ja vaikka muut asianajotoimistot tarjoavat vain oikeudellista apua, Law & More mennä askeleen pidemmälle. Asiantuntijamme Amsterdamissa tarjoavat paitsi oikeudellista tukea ja avustavat sinua neuvonantajana tai oikeudenkäynnin neuvonantajana, mutta myös asianajajien osoitteessa Law & More toimimaan myös sparring-kumppanina juridisella alalla.

Tarvitsetko lakimiestä AMSTERDAMissa?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE!

Lakimies Amsterdamissa

Oletko yrittäjä vai yksityishenkilö, joka etsii erikoistunutta tietoa unohtamatta henkilökohtaista yhteyttä? Sitten Law & More on Amsterdamin lakiasiaintoimisto sinulle. Law & More on dynaaminen, monitieteinen asianajotoimisto, joka sijaitsee Amsterdamissa ja jossa yhdistyvät suuren toimiston osaaminen huomiota ja räätälöityä palvelua vastaan, jota odotat putiikkitoimistosta.

Pikavalikko

Ja vaikka muut asianajotoimistot tarjoavat vain oikeudellista apua, Law & More mennä askeleen pidemmälle. Asiantuntijamme Amsterdamissa tarjoavat paitsi oikeudellista tukea ja avustavat sinua neuvonantajana tai oikeudenkäynnin neuvonantajana, mutta myös asianajajien osoitteessa Law & More toimimaan myös sparring-kumppanina juridisella alalla. Meillä on vahva, erikoistunut lakimiestiimi, joka on valmis auttamaan sinua ratkaisemaan juridisen ongelmasi millään tavalla. Oletko kiinnostunut työmenetelmästämme? Ota sitten yhteyttä.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 20 369 71 21

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

Asiantuntijat Law & More Amsterdam

Asianajotoimistona Law & More toimii aktiivisesti yhtiöoikeuden, teollis- ja tekijänoikeuksien ja tekniikan sekä työ-, maahanmuutto- ja perheoikeuden aloilla. Etsitkö toista lakialaa? Katso sitten asiantuntija-arviosivumme, jolla on lueteltu kaikki lakimme. Lakimietemme ovat asiantuntijoita kaikilla mainituilla alueilla ja auttavat mielellään kaikilla aloilla. Kun kyse on yrityksistä, Law & More toimii yrittäjille eri aloilla, kuten teollisuus, liikenne, maatalous, terveydenhuolto ja vähittäiskauppa. Lisäksi Amsterdamin lakimiehillämme on paljon kokemusta työskentelystä innovatiivisten yritysten palveluksessa ja aloittajien auttamisessa tai ohjaamisessa. Asianajajamme ovat tottuneet työskentelemään tekniikan, tutkimuksen, kehityksen, immateriaalioikeuksien perustamisen, lisensoinnin ja keksintöjen aloilla.

Advocaat Amsterdam

Asianajotoimisto Amsterdamissa

Laajan tietämysmme alankomaalaisen (prosessioikeuden) lainsäädännön lisäksi lakimiestoimistomme on palveluidemme laajuuden ja luonteen suhteen todella kansainvälinen ja työskentelee monien hienostuneiden hollantilaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa yrityksistä ja instituutioista henkilöihin. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, meillä on oma ryhmä monikielisiä lakimiehiä ja juristeja, jotka hallitsevat muun muassa venäjän kielen. He kykenevät ohjaamaan ja avustamaan sinua oikeudellisen prosessin alusta loppuun, perustamalla työnsä hyvin harkittuun ja edistyneeseen strategiaan. Kansallisuudesta riippumatta Law & More on, että jokaisella on oltava mahdollisuus puolustaa omia oikeuksiaan. Siksi asianajajamme pyrkivät parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen asiakkaillemme. Tämä varmistaa, että saat korkeatasoista juridista apua ja että sijoituksesi maksaa itsensä.

Joten kun normaalit lakimiehet tarjoavat vain juridista tietoa ja kriittisen silmän, Amsterdamin asianajajamme tarjoavat enemmän palvelua kuin muut asianajotoimistot. Law & More joukkue Amsterdamissa toimii käytännöllisesti ja henkilökohtaisesti sekä kansainvälisille että kansallisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Toimistomme Amsterdamissa meillä on pitkät aukioloajat ja olemme avoinna iltaisin ja viikonloppuisin. Asianajajamme ovat tottuneet työskentelemään nopeasti, joten sinun ei koskaan tarvitse odottaa kauan vastausta sähköpostiisi tai ennen kuin sinulla on henkilöstömme puhelimessa. Jopa työaikojen ulkopuolella voit aina tavoittaa yhden asianajajamme. Nopeus ja asiantuntemus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, mikä tarkoittaa, että voit luottaa sujuvaan ja kohdennettuun viestintään. Oletko kiinnostunut palvelustamme? Ota sitten yhteyttä. Lain lakimiehet Law & More ovat palveluksessasi!

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Yara Knoops-valokuva-500-567

Yara Knoops

Lakimies

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Amsterdamissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 20 369 71 21 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.