TARVITTAVAT VASTUULLISTAJAA?

PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Vastuuasianajaja

On monia tilanteita, joissa vastuulaki on tärkeä. Ajattele esimerkiksi tilannetta, jossa työntekijä kärsii onnettomuudesta työnsä yhteydessä tai sen aikana. Tällöin työnantaja voi joskus olla oikeudellisesti vastuussa työntekijälle aiheutuneista vahingoista. Joissakin tapauksissa valmistajat voidaan pitää vastuussa. Näin on tilanteessa, jossa kuluttajalle aiheutuu vahinkoa ja todetaan, että vahinko aiheutui tuotteen virheestä. Lisäksi yrityksen johtaja voidaan tietyissä tapauksissa asettaa henkilökohtaiseen vastuuseen yrityksen lisäksi tai sen sijaan.

Onko sinut vastuussa vai haluatko pitää jonkun vastuullisena? Vastuulakimiehet alkaen Law & More tarjoamme mielellään juridista tukea.

Esimerkkejä aiheista, joista voimme auttaa sinua:

• Työnantajan vastuu;
• Tuotevastuu;
• johtajan vastuu;
• Ankara vastuu;
• vikapohjainen vastuu;
• Ammatillinen vastuu

Ruby van Kersbergen

Asianajaja

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa


Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08–00 ja viikonloppuisin klo 22–00

Hyvä ja nopea viestintä


Lakimiehemme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa


Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4
"Halusin asianajajan, joka on aina valmis minua varten, jopa viikonloppuisin"

Työnantajan vastuu

Jos työntekijä kärsii onnettomuudessa työn suorittamisen aikana tai sen yhteydessä, työnantaja voi olla laillisesti vastuussa työntekijälle tapahtuneista vahingoista. Tämä johtuu siitä, että työnantajalla on erityinen huolellisuusvelvoite työn suorittamisen aikana. Hän on vastuussa vahingoista, jotka työntekijälle on aiheutunut työnsä aikana, paitsi jos hän voi osoittaa täyttäneensä huolellisuusvelvoitteensa. Jos työnantaja voi osoittaa, että hän on toteuttanut kaikki kohtuulliset toimenpiteet onnettomuuden estämiseksi, hän ei ole vastuussa. Työnantajaa ei voida syyttää myös tilanteissa, joissa työntekijä on tahallisesti tai tahallisesti piittaamatta. Tarkastelemme kaikkia tosiseikkoja ja olosuhteita ja autamme mielellämme, jos pidät vastuuna työnantajana tai jos haluat pitää työnantajasi vastuussa aiheutuneista vahingoista.

Law & More voi myös tehdä tämän puolestasi

Ilmoitus oletuksesta

Eikö kukaan pidä tapaamisiaan? Voimme lähettää kirjallisia muistutuksia ja oikeudenkäyntejä puolestasi

Hyväksymissopimus

Sopimuksen laatiminen vaatii paljon työtä. Siksi pyydä apua

Työsopimus

Haluatko tukea työsopimuksen laatimisessa? Soittaa Law & More

Tuotevastuu

Kun olet ostanut tuotteen, odotat sen olevan vankka. Et usko, että sen käyttö vahingoittaa sinua. Valitettavasti näin voi vielä tapahtua. Voit ajatella viallisen koneen, ruoan ja muiden kulutustavaroiden aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja on laillisesti vastuussa vaurioista, kun todistetaan, että vaurio aiheutui tuotteen puutteesta. Tuotetta pidetään viallisena, jos se ei tarjoa sitä turvallisuutta, jota odotat siitä. Jos olet kärsinyt vahinkoa viallisen tuotteen seurauksena, tarjoamme mielellämme sinulle oikeudellista tukea.

Johtajan vastuu

Periaatteessa yritys on vastuussa syntyneistä veloista. Yrityksen johtaja voidaan kuitenkin tietyissä tapauksissa asettaa henkilökohtaiseen vastuuseen yrityksen lisäksi tai sen sijaan. Ohjaaja on itse asiassa velvollinen suorittamaan tehtävänsä asianmukaisesti. Jos pidät vastuuna oikeushenkilön johtajana, seurauksilla voi olla huomattavia vaikutuksia. Law & More auttaa johtajia, joille on asetettu vastuusyytöksiä tai uhkaa niitä. Autamme myös osapuolia, jotka haluavat pitää johtajan laillisesti vastuussa.

Vikaperusteinen vastuu

Tällainen vastuu perustuu virheeseen tai huolimattomuuteen. Jos olet kärsinyt vahinkoa, autamme mielellämme pitämään vahingon aiheuttaneen henkilön vastuulla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä laillista tukea varten, jos joku muu on vastuussa vahingon aiheuttamisesta.

Ammatillinen vastuu

Kun itsenäinen ammatinharjoittaja, kuten lääkäri, kirjanpitäjä tai notaari, tekee ammatillisen virheen, hänet voidaan pitää juridisesti vastuullisena asiakkaita tai potilaita kohtaan. Mutta missä tapauksissa tällaista ammatillista väärinkäytöksiä tapahtuu? Tämä on monimutkainen kysymys. Vastaus riippuu kaikista tapauksen tosiseikoista ja olosuhteista.

Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja ja olet vastuussa ammatillisesta virheestä, autamme mielellämme sinua.

Haluatko tietää mitä Law & More voi tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa? Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 (0) 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia: rouva. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl