Maxim Hodak on hollantilainen asianajaja, jolla on laaja kansainvälinen (sisäinen) oikeudellinen kokemus ja joka keskittyy erityisesti palvelemaan asiakkaita Euraasian markkinoilta Alankomaissa Alankomaiden yhtiöoikeuden, Alankomaiden kauppaoikeuden, kansainvälisen kauppaoikeuden, yhtiöoikeuden aloilla rahoitus ja sulautumiset ja yritysostot, monimutkaisten kansainvälisten hankkeiden ja vero- / rahoitusrakenteiden perustaminen ja hallinta. Maxim Hodak kommunikoi hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, englanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi. Maxim Hodak on keskittynyt asiakkaisiin Eurasiasta vastauksena näiden asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen saada syvällistä oikeudellista neuvontaa ja tukea toiminnan perustamisen yhteydessä ja varojen ja toiminnan jäsentäminen Alankomaiden lainkäyttöalueella ja sen kautta. Maxim Hodak aloitti oikeudellisen uransa Clifford Chance Brysselissä vuonna 2002. Myöhemmin hän on työskennellyt lakimiehenä ING Bankissa Alankomaissa. Vuonna 2005 hänet pyydettiin liittymään kansainväliseen televisiokanavaan holding-yhtiön pääneuvonantajana ja toimitusjohtajana tukemaan yrityksen kansainvälistä kasvua ja laajentumista Alankomaista. Vuodesta 2009 lähtien Maxim Hodak jatkoi täysimääräisesti oikeudellisten palvelujen tarjoamista useille euraasialaisille asiakkaille Alankomaissa keskittyen yritys- ja sopimusoikeuteen, kansainväliseen verotukseen, omaisuuden strukturointiin ja projektirahoitukseen. jatko-opinnot sijoitusrahoituksen alalla (EHSAL Management School, Bryssel). Maxim Hodak on lisäksi huolestunut Alankomaiden jatkuvasta laki- ja verokoulutuksesta.

Maxim Hodak

Maxim Hodak -kuva

Maxim Hodak on hollantilainen asianajaja, jolla on laaja kansainvälinen (sisäinen) juridinen kokemus keskittyen erityisesti Euraasian markkinoiden asiakkaiden palvelemiseen Alankomaissa Alankomaiden yhtiöoikeuden, Alankomaiden kauppaoikeuden, kansainvälisen kaupan oikeuden, yritysrahoituksen ja yrityskaupat, monimutkaisten kansainvälisten hankkeiden ja vero- / rahoitusrakenteiden perustaminen ja hallinta. Maxim Hodak viestii hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, englanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi.

Maxim Hodak on keskittynyt Euraasian asiakkaisiin vastauksena tällaisten asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen saada perusteellista oikeudellista neuvontaa ja tukea toimintojen perustamisessa ja varojen ja toimintojen organisoinnissa Hollannin lainkäyttövallassa ja sen kautta.

Maxim Hodak aloitti laillisen uransa Clifford Chance Brysselissä vuonna 2002. Tämän jälkeen hän on toiminut lakimiehenä ING Bankissa Hollannissa. Vuonna 2005 häntä pyydettiin liittymään kansainväliseen televisiokanavaan holdingyhtiön pääneuvonantajana ja toimitusjohtajana tukemaan yhteisöä sen kansainvälisessä kasvussa ja laajentumisessa Alankomaista. Vuodesta 2009 alkaen Maxim Hodak jatkoi juridisten palvelujen tarjoamista Euraasian useille asiakkaille Alankomaissa keskittyen yritys- ja sopimusoikeuteen, kansainväliseen veroon, omaisuuden rakenteeseen ja projektirahoitukseen.

Maxim Hodakilla on oikeustieteen maisterin tutkinto (Amsterdamin yliopisto) ja jatkotutkinto ammattikoulutuksesta sijoitusrahoituksen alalta (EHSAL Management School, Bryssel). Maxim Hodak on lisäksi kiinnostunut jatkamaan Alankomaiden oikeus- ja verokoulutusta.

Law & More B.V.