TARVITSEKO ELÄKELAKINAJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Eläkelaki

Alankomaiden eläkelakista on tullut sen oma oikeudellinen alue. Se sisältää kaikki eläkelakit ja -asetukset, jotka tarjoavat korvaavia tuloja työntekijöille eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Esimerkkejä ovat hyvin erityinen lainsäädäntö, kuten eläkelaki, vuoden 2000 pakollinen osallistuminen teollisuuden eläkerahastoon tai laki eläkeoikeuksien tasaamisesta avioeron yhteydessä. Tämä lainsäädäntö koskee muun muassa ehtoja, jotka on täytettävä eläkkeen saamiseksi, sääntöjä, jotka koskevat eläkeoikeuksien hallinnointia ja maksamista eläketurvan tarjoajilla, sekä toimenpiteitä eläkerikkomusten estämiseksi.

Pikavalikko

Huolimatta siitä, että eläkelaki on sen oma oikeudellinen alue, sillä on myös monia yhteyksiä muihin lakialoihin. Siksi eläkelainsäädännön yhteydessä sovelletaan erityislainsäädännön lisäksi myös esimerkiksi yleistä lainsäädäntöä ja työlainsäädäntöä. Esimerkiksi eläke on tärkeä työehto monille työntekijöille, josta määrätään ja josta keskustellaan työsopimuksessa. Tämä ehto määrää osittain vanhuuden tulot. Työoikeuden lisäksi voidaan ottaa huomioon myös seuraavat lakialat:

 • Vastuulaki;
 • Sopimusoikeus;
 • Verolaki;
 • Vakuutuslaki;
 • Eläkeoikeuksien tasaaminen avioeron yhteydessä.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Palvelut Law & More

Asianajaja

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Jos asia tulee niin, voimme myös haastaa kanteen puolestasi. Ota yhteyttä ehdoista.

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Jokaisen yrittäjän on käsiteltävä yhtiölaki. Valmistaudu hyvin tähän.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Pilarijärjestelmän mukainen eläketurva

Eläkkeeksi kutsutaan myös eläkevarausta, joka tarjoaa korvaavan tulon työntekijöille eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Alankomaissa eläketurvajärjestelmällä tai eläkejärjestelmällä on kolme pilaria:

Peruseläke. Peruseläkettä kutsutaan myös OW-vakuutukseksi. Jokaisella Alankomaissa on oikeus tällaiseen säännökseen. Tähän liittyy kuitenkin useita ehtoja. Ensimmäinen ehto AOW-varauksen saamiselle on, että tietty ikä, 67 vuotta, on täytettävä. Toinen ehto on, että henkilön on aina oltava työskennellyt tai asunut Alankomaissa. Joka vuosi, kun henkilö asuu Alankomaissa 15–67-vuotiaana, kertyy 2% AOW-varauksen enimmäismäärästä. Työhistoriaa ei tässä tapauksessa vaadita.

Eläkeoikeudet. Tämä pilari koskee oikeuksia, jotka henkilö on hankkinut työelämänsä aikana, ja sitä sovelletaan lisäeläkkeenä peruseläkkeeseen. Tarkemmin sanottuna tämä lisäys koskee työnantajan ja työntekijän yhdessä maksaman palkanmaksun maksamista. Lisäeläke muodostuu siis aina työntekijän ja työnantajan välisessä suhteessa, joten tässä tapauksessa vaaditaan työllisyyshistoria. Alankomaissa työnantajalla ei kuitenkaan ole yleistä lakisääteistä velvoitetta kerätä työntekijöilleen (lisä) eläkettä. Tämä tarkoittaa, että työntekijän ja työnantajan välillä on tehtävä tältä osin sopimuksia. Law & More autamme tietysti mielellämme tässä.

Vapaaehtoinen eläke. Tämä pilari koskee erityisesti kaikkia tulomääräyksiä, jotka ihmiset ovat itse asettaneet ennen vanhuuttaan. Esimerkkejä ovat elinkorkot, henkivakuutus ja tuotot omasta pääomasta. Pääasiassa itsenäisten ammatinharjoittajien ja yrittäjien on luotettava tähän pylvääseen eläkkeessään.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Avioerojuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Toimeksiantosopimus

Ensimmäisen kokouksen jälkeen saat välittömästi toimeksiantosopimuksen meiltä sähköpostitse. Tässä sopimuksessa todetaan esimerkiksi, että neuvomme ja autamme sinua avioerosi aikana. Lähetämme sinulle myös palveluitamme koskevat yleiset ehdot. Voit allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen digitaalisesti.

Jälkeen

Vastaanotettuaan allekirjoitetun toimeksiantosopimuksen kokeneet avioerolakimiehemme aloittavat välittömästi tapauksesi käsittelyn. Klo Law & More, sinulle ilmoitetaan kaikista vaiheista, joita avioeroasianajajasi tekee sinulle. Luonnollisesti kaikki vaiheet sovitetaan ensin kanssasi.

Käytännössä ensimmäinen vaihe on usein lähettää kirje kumppanillesi avioerotiedotteen kanssa. Jos hänellä on jo avioeroasianajaja, kirje osoitetaan hänen lakimiehelleen.

Tässä kirjeessä ilmoitamme, että haluat erota kumppanistasi ja että häntä kehotetaan hankkimaan asianajaja, ellei hän ole vielä tehnyt niin. Jos kumppanillasi on jo asianajaja ja osoitamme kirjeen hänen lakimiehelleen, lähetämme yleensä kirjeen, jossa ilmoitetaan toiveesi esimerkiksi lapsista, kodista, sisällöstä jne.

Kumppanisi asianajaja voi sitten vastata tähän kirjeeseen ja ilmaista kumppanisi toiveet. Joissakin tapauksissa on suunniteltu nelisuuntainen kokous, jonka aikana yritämme päästä sopimukseen yhdessä.

Jos kumppanin kanssa on mahdotonta päästä sopimukseen, voimme myös jättää avioerohakemuksen suoraan tuomioistuimeen. Tällä tavalla menettely aloitetaan.

Pakollinen osallistuminen teollisuuden eläkerahastolakiin 2000

Huolimatta siitä, että Alankomaiden työnantajilla ei ole velvollisuutta järjestää (lisä) eläkettä työntekijöilleen, he voivat tietyissä olosuhteissa silti olla velvollisia järjestämään eläkkeen. Näin on esimerkiksi, jos osallistuminen eläkejärjestelmään on työnantajalle pakollinen koko toimialan eläkerahaston kautta. Tämä velvoite syntyy, jos tiettyyn alaan sovelletaan ns. Pakollista vaatimusta: kuvaus, jonka ministeri on hyväksynyt ja jota koskee pakollinen osallistuminen koko toimialan eläkerahastoon. Pakollinen osallistuminen teollisuuden eläkerahastolakiin 2000 säännellään pakollisen eläkejärjestelmän mahdollisuutta kaikille tietyn toimialan tai alan työntekijöille.

Jos osallistuminen toimialakohtaiseen eläkerahastoon on pakollista, asianomaisella alalla toimivien työnantajien on rekisteröidyttävä kyseisen toimialan laajuiseen eläkekassaan. Tämän jälkeen rahasto pyytää toimittamaan tietoja työntekijöistä ja työnantajat saavat laskun maksettavasta eläkemaksusta. Jos työnantajat eivät ole sidoksissa tällaiseen toimialakohtaiseen eläkerahastoon, vaikka heillä on velvollisuus tehdä niin, he ovat epäedullisessa asemassa. Loppujen lopuksi on mahdollista, että toimialan laajuinen eläkkeelle vaaditaan edelleen takuumaksuna kaikkien vuosien koko vakuutusmaksu. Klo Law & More ymmärrämme, että sillä on dramaattiset seuraukset työnantajille. Siksi Law & MoreAsiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua välttämään tällaiset haitat.

EläkelakiEläkelaki

Eläkelain ydin on eläkelaki. Eläkelaki sisältää sääntöjä, jotka

 • Kielletään eläkeoikeuksien muuttaminen
 • Myöntää arvonsiirtoon liittyviä oikeuksia työnantajan siirtyessä;
 • määrätä työntekijöiden osallistumisesta eläkelaitoksen politiikkaan;
 • vaatia vähimmäisasiantuntemusta eläkelaitosten hallituksen jäsenten asiantuntemuksesta;
 • Säännellään tapaa, jolla eläkerahastot olisi rahoitettava;
 • Määrää eläkelaitoksen vähimmäistietovelvollisuudet.

Yksi muista eläkelain tärkeistä säännöksistä koskee ehtoja, jotka työnantajan ja työntekijän välisen eläkesopimuksen on täytettävä, jos se tehdään. Tässä yhteydessä eläkelain 23 §: ssä säädetään, että eläkesopimus on tehtävä tunnustetussa eläkerahastossa tai tunnustetussa eläkevakuutusyhtiössä. Jos työnantaja ei tee tätä tai ainakaan riittämättömästi, hänellä on riski työnantajan vastuusta, jonka työntekijä voi aloittaa sopimusoikeuden yleisten sääntöjen kautta. Lisäksi DNB ja AFM seuraavat, kuten jo mainittiin, lainsäädännön ja asetusten noudattamista eläkelain yhteydessä, jotta rikkomuksista määrätään myös muilla toimenpiteillä.

At Law & More Ymmärrämme, että eläkelainsäädännössä ei ole vain erilaisia ​​monimutkaisia ​​lakeja ja määräyksiä, vaan myös erilaisia ​​etuja ja monimutkaisia ​​oikeussuhteita. Siksi Law & More käyttää henkilökohtaista lähestymistapaa. Asiantuntijamme eläkelainsäädännön alalla uppoutuvat tapaukseesi ja voivat arvioida tilannettasi ja mahdollisuuksiasi yhdessä kanssasi. Tämän analyysin perusteella Law & More voi neuvoa sinua seuraavissa vaiheissa. Asiantuntijamme antavat mielellään neuvoja ja apua mahdollisen oikeudellisen menettelyn aikana. Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai eläkelakistamme? Ota sitten yhteyttä Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More