TARVITSETKO Yksityisyyslakimiesta?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

/
Tietosuojalakimies
/

Tietosuojalakimies

Tietosuoja on perusoikeus, jonka avulla sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat hallita tietojaan.

Pikavalikko

Eurooppalaisten ja kansallisten lakien ja asetusten lisääntymisen ja valvontaviranomaisten tiukan valvonnan vuoksi yritykset ja laitokset voivat tuskin sivuuttaa yksityisyyslakia nykyään. Tunnetuin esimerkki lainsäädännöstä ja määräyksistä, joita melkein jokaisen yrityksen tai laitoksen on noudatettava, on yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), joka tuli voimaan koko Euroopan unionissa. Alankomaissa lisäsäännöistä säädetään GDPR-täytäntöönpanolaissa (UAVG). GDPR: n ja UAVG: n ydin on siinä, että jokaisen henkilötietoja käsittelevän yrityksen tai laitoksen on käsiteltävä näitä henkilötietoja huolellisesti ja avoimesti.

Vaikka yrityksesi GDPR-todisteeksi tekeminen on erittäin tärkeää, se on oikeudellisesti monimutkainen. Riippumatta siitä, koskeeko asiakastietoja, henkilötietoja tai kolmansien osapuolten tietoja, GDPR asettaa tiukat vaatimukset henkilötietojen käsittelylle ja vahvistaa myös niiden henkilöiden oikeuksia, joiden tietoja käsitellään. Law & More lakimiehet ovat tietoisia kaikesta kehityksestä, joka liittyy (jatkuvasti muuttuvaan) yksityisyyslakiin. Asianajajamme tutkivat tapaa, jolla käsittelet henkilötietoja ja kartoitat sisäisiä prosessejasi ja tietojenkäsittelyäsi. Asianajajamme tarkistavat myös, missä määrin yrityksesi on riittävän jäsennelty sovellettavan AVG-lainsäädännön mukaisesti ja mitkä ovat mahdolliset parannukset. Näillä tavoilla Law & More auttaa mielellään luomaan ja pitämään organisaatiosi GDPR-todisteena.

Asianajotoimisto sisään Eindhoven että Amsterdam

”Esittelyssä se tuli minulle heti selväksi
että Law & More on selkeä suunnitelma
toiminnasta”

Sovellusalue ja valvonta

GDPR koskee kaikkia organisaatioita, jotka käsittelevät henkilötietoja. Kun yrityksesi kerää tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, yrityksesi on tehtävä GDPR: ään. Lisäksi henkilötietoja käsitellään, kun esimerkiksi työntekijöidesi palkkahallinto pidetään yllä, tapaamiset asiakkaiden kanssa rekisteröidään tai kun terveydenhuollon tietoja vaihdetaan. Voit ajatella myös seuraavia tilanteita: markkinointitoimintojen suorittaminen tai työntekijöiden tuottavuuden tai tietokoneen käytön mittaaminen tai rekisteröiminen. Edellä esitetyn perusteella on väistämätöntä, että yrityksesi joutuu käsittelemään yksityisyyttä koskevaa lainsäädäntöä.

Alankomaissa perusperiaatteena on, että on voitava luottaa yrityksiin ja instituutioihin käsittelemään tietojaan huolellisesti. Loppujen lopuksi digitalisoinnilla on nykyisessä yhteiskunnassa yhä tärkeämpi merkitys, ja siihen sisältyy tietojen käsittely digitaalisessa muodossa. Tämä voi johtaa vakaviin riskeihin tietosuojamme turvaamiseksi. Siksi Alankomaiden yksityisyyden valvojalla, Alankomaiden tietosuojaviranomaisella (AP) on kauaskantoiset valvonta- ja täytäntöönpanovaltuudet. Jos yrityksesi ei noudata sovellettavaa GDPR-lainsäädäntöä, se vaarassa on nopeasti tilaus, josta määrätään uhkasakot tai huomattava sakko, joka voi olla jopa kaksikymmentä miljoonaa euroa. Lisäksi, jos henkilötietoja käytetään huolimattomasti, yrityksesi on otettava huomioon uhrien mahdolliset huonot julkisuus- ja korvaustoimet.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Asianmukainen lähestymistapa

Tom Meevis oli mukana tapauksessa koko ajan, ja hän vastasi nopeasti ja selkeästi kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen varmasti yritystä (ja erityisesti Tom Meevisiä) ystäville, perheelle ja liikekumppaneille.

10
Mieke
Hoogeloon

Yksityisyysjuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

toimisto Law & More

YksityisyydensuojaInventaario ja tietosuojakäytäntö

Jotta estettäisiin esimiehen tällaiset kauaskantoiset seuraukset tai toimenpiteet, yrityksellesi tai laitoksellesi on tärkeää, että sinulla on tietosuojakäytäntö GDPR: n noudattamiseksi. Ennen tietosuojakäytännön laatimista on tärkeää kartoittaa, kuinka yrityksesi tai laitoksesi menee yksityisyyden suojan yhteydessä. Siksi Law & More on laatinut seuraavan vaiheittaisen suunnitelman:

Vaihe 1: Tunnista, mitä henkilötietoja käsittelet
Vaihe 2: Määritä tietojenkäsittelyn tarkoitus ja perusta
Vaihe 3: Selvitä, miten rekisteröidyn oikeudet taataan
Vaihe 4: Arvioi, pyydätkö, vastaanotatko ja rekisteröitkö luvan ja miten
Vaihe 5: Selvitä, onko sinun suoritettava tietosuojavaikutus
Vaihe 6: Määritä, nimitetäänkö tietosuojavastaava
Vaihe 7: Selvitä, kuinka yrityksesi käsittelee tietovuotoja ja ilmoitusvelvollisuutta
Vaihe 8: Tarkista prosessorisopimuksesi
Vaihe 9: Määritä, mihin organisaatiosi esimiehesi kuuluu

Kun olet suorittanut tämän analyysin, on mahdollista määrittää, mitä riskejä tietosuojalainsäädännön rikkomisesta yrityksesi sisällä ilmenee. Tämä voidaan ennakoida myös tietosuojakäytännössäsi. Etsitkö tukea tähän prosessiin? Ota yhteyttä Law & More. Asianajajamme ovat asiantuntijoita yksityisyydensuojalain alalla ja voivat auttaa yritystäsi tai laitosta seuraavissa palveluissa:

  • Neuvominen ja vastaaminen oikeudellisiin kysymyksiisi: esimerkiksi milloin tapahtuu tietoturvaloukkaus ja miten käsittelet sitä?
  • Tietojesi käsittelyn analysointi GDPR:n tavoitteiden ja periaatteiden perusteella ja erityisten riskien määrittäminen: noudattaako yrityksesi tai laitoksesi GDPR:ää ja mihin oikeudellisiin toimenpiteisiin sinun on vielä ryhdyttävä?
  • Asiakirjojen, kuten tietosuojakäytäntösi tai käsittelijäsopimusten, valmistelu ja tarkistaminen.
  • Tietosuojavaikutusten arvioinnin tekeminen.
  • AP:n avustaminen oikeudenkäynneissä ja täytäntöönpanoprosesseissa.

Yleinen tietosuojadirektiivi (GDPR)

Yksityisyyden suojan merkityksestä tulee yhä tärkeämpi nykyisessä yhteiskunnassa. Tämä johtuu suurelta osin digitalisoinnista, kehityksestä, jossa tietoa käsitellään useammin digitaalisessa muodossa. Valitettavasti digitalisointiin liittyy myös riskejä. Yksityisyyden suojaamiseksi on luotu tietosuojamääräykset.

Tällä hetkellä tietosuojalaki käy läpi merkittävää muutosta, joka johtuu GDPR:n täytäntöönpanosta. GDPR:n käyttöönoton myötä koko Euroopan unioni on saman tietosuojalainsäädännön alainen. Tämä vaikuttaa suuresti yrityksiin, sillä niiden on kohdattava tiukemmat tietosuojavaatimukset. GDPR vahvistaa rekisteröityjen asemaa myöntämällä heille uusia oikeuksia ja vahvistamalla heidän vakiintuneita oikeuksiaan. Lisäksi henkilötietoja käsitteleville organisaatioille tulee lisää velvoitteita. Yritysten on tärkeää valmistautua tähän muutokseen, varsinkin kun GDPR:n noudattamatta jättämisestä määrättävät rangaistukset kovenevat.

Tarvitsetko neuvoja siirtymiseen GDPR: ään? Haluatko suorittaa vaatimustenmukaisuuden tarkistuksen varmistaaksesi, että yrityksesi noudattaa GDPR: stä johtuvia vaatimuksia? Vai oletko huolissasi siitä, että omien henkilötietojesi suojaaminen on riittämätöntä? Law & More hänellä on laaja tietosuoja tietosuojalakeista ja auttaa sinua rakentamaan organisaatiosi tavalla, joka on GDPR: n mukainen.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven että Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Tietosuoja-asetukset
Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustomme käytössä. Jos käytät Palveluitamme selaimen kautta, voit rajoittaa, estää tai poistaa evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Käytämme myös kolmansien osapuolten sisältöä ja komentosarjoja, jotka saattavat käyttää seurantatekniikkaa. Voit antaa valikoivasti alla olevan suostumuksesi tällaisten kolmansien osapuolten upottamisen sallimiseksi. Tarkat tiedot käyttämistämme evästeistä, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, tarkista Tietosuojalauseke
Law & More B.V.