Tarjoamme aktiivisesti neuvoja hollantilaisille ja kansainvälisille asiakkaille, jotka sijoittavat moniin kiinteistöihin Alankomaissa, kuten hotelleihin, lomakohteisiin, kaupallisiin hankkeisiin ja asuinrakennuksiin.

KIINTEISTÖT JA KIINTEISTÖTAPAHTUMAT
PYYTÄ OIKEUDELLINEN TUKI

Kiinteistö- ja kiinteistökaupat

Kiinteistölaki koostuu kaikista kiinteään omaisuuteen liittyvistä oikeudellisista näkökohdista. Me Law & More pystyy auttamaan sinua juridisessa neuvonnassa, kun kiinteän omaisuuden ostoa ja myyntiä koskevissa kysymyksissä tai konflikteissa ilmenee. Lisäksi voimme tarjota sinulle oikeudellisia neuvoja vuokralakiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi Alankomaiden ja kansainväliset asiakkaat Law & More Niitä avustetaan ja neuvotaan jäsennettäessä hollantilaisia ​​ja kansainvälisiä kiinteistösijoituksiaan veroetuimmalla tavalla käyttämällä monialueellista lähestymistapaa. Asiantuntemuksemme ulottuu asunnon hankkimisesta yksityiskäyttöön neuvotteluihin monimutkaisissa liikekiinteistöissä ja kiinteistökaupoissa.

Tarjoamme aktiivisesti neuvoja hollantilaisille ja kansainvälisille asiakkaille, jotka sijoittavat moniin kiinteistöihin Alankomaissa, kuten hotelleihin, lomakohteisiin, kaupallisiin hankkeisiin ja asuinrakennuksiin.

Vuokralaki

Law & More auttaa sekä vuokralaisia ​​että vuokranantajia estämään ja ratkaisemaan juridisia ongelmia. Sekä asunnon vuokrauksella että kaupan rakennuksen ja toimistorakennuksen vuokrauksella. Vuokralaisilla ja vuokranantajailla on erityisiä lakisääteisiä velvoitteita. Ne sisältävät sääntelevän luonteen, mikä tarkoittaa, että osapuolet voivat korvata ne omillaan omat sopimukset. Lisäksi vuokralaissa on pakollisia säännöksiä. Näistä säännöistä, joiden tarkoituksena on ensisijaisesti suojata vuokralaista, koska se on heikompi osapuoli, ei voida poiketa sopimuksella. Jos asetat tilanteeseen, jossa vastapuoli ei noudata sopimuksiaan, voidaan yrittää useita toimia. Tällaisissa tapauksissa voit luottaa meihin tarjoamalla sinulle tarvitsemiasi juridisia neuvoja.

Esimerkkejä aiheista, joista voimme auttaa sinua:

• vuokrasopimuksen laatiminen, jos olet vuokranantaja
• riidat sopimuksen selittämisestä
• toimien toteuttaminen, jos vuokralainen tai vuokranantaja ei toimi tehtyjen sopimusten mukaisesti
• vuokrasopimuksen irtisanominen

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

Palvelut Law & More

Yhtiölaki

Yhtiölaki

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, jolla on suora merkitys yrityksellesi

Ilmoitus oletuksesta

Väliaikainen asianajaja

Tarvitsetko lakimiehen tilapäisesti? Tarjoa riittävä juridinen tuki Law & More

Puolestapuhuja

Maahanmuuttolaki

Käsittelemme maahanpääsyä, oleskelua, karkottamista ja ulkomaalaisia ​​koskevia asioita

Osakassopimus

Liiketoimintaoikeus

Jokaisen yrittäjän on käsiteltävä yhtiölaki. Valmistaudu hyvin tähän.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Minkä turhan mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 (0) 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl