Erityiset alueet

Euraasia on termi maantieteelliselle alueelle, joka koostuu Euroopasta ja Aasiasta. Yhdistämme näiden markkinoiden tietämyksen asiantuntemukseemme Hollannin ja kansainvälisistä lainkäyttöalueista. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän avulla pystymme tarjoamaan täyden palvelun Euraasian yrityksille ja yksityishenkilöille.

Näillä aloilla toimivana yrityksenä voit kohdata kaikenlaisia ​​vaikeita juridisia kysymyksiä. Loppujen lopuksi nämä alat eivät koskaan pysy paikallaan, ne kehittyvät aktiivisesti. Lakimietemme ovat asiantuntijoita aloilla, joita nämä sektorit ylittävät, ja voivat tarjota yrityksellesi juridista neuvoa tai apua esimerkiksi tuotevastuuta koskevissa asioissa.

Vaikka riita aiheuttaa tunteiden käymisen korkeaksi, seurauksena on, että molemmat osapuolet eivät näe ratkaisua enää Law & More Uskomme, että sovittelulla voidaan löytää yhteinen ratkaisu, joka tyydyttää kaikki osapuolet. Tässä prosessissa Law & More Sovittelijat eivät vain ota huomioon molempien osapuolten etuja kuulemisen aikana, vaan myös takaavat oikeudellisen ja emotionaalisen avun.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Tom Meevis -kuva

Toimitusjohtaja / asianajaja

Asianajaja

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More