Alankomaissa verot koskevat kaikkia Alankomaissa asuvia tai niiden kanssa tekemisissä olevia veroja. Sekä Alankomaissa että Euroopan (EU) maissa on monimutkaiset verotusjärjestelmät, jotka koostuvat vaikeista säännöksistä ja kansainvälisistä sopimuksista. Esimerkiksi Alankomaiden verotusjärjestelmä tuntee paljon erityyppisiä lakeja ja veroja, kuten tulovero, palkkavero, liikevaihtovero ja yhtiövero. Lisäksi kaikilla näillä aiemmin mainituilla järjestelmillä, asetuksilla ja sopimuksilla voi olla vaikutus Alankomaiden verojärjestelmään.

KANSAINVÄLINEN JA KANSALLINEN VEROSUUNNITTELU
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Verohallinto

Alankomaissa verot koskevat kaikkia Alankomaissa asuvia tai niiden kanssa tekemisissä olevia veroja.

Sekä Alankomaissa että Euroopan (EU) maissa on monimutkaiset verotusjärjestelmät, jotka koostuvat vaikeista säännöksistä ja kansainvälisistä sopimuksista. Esimerkiksi Alankomaiden verotusjärjestelmä tuntee paljon erityyppisiä lakeja ja veroja, kuten tulovero, palkkavero, liikevaihtovero ja yhtiövero. Lisäksi kaikilla näillä aiemmin mainituilla järjestelmillä, asetuksilla ja sopimuksilla voi olla vaikutus Alankomaiden verojärjestelmään.

Ennen yrityksen perustamista Alankomaissa jokaiselle yrittäjälle tulee antaa neuvoja Alankomaiden verotuksellisista näkökohdista ja Alankomaiden verotariffeista. Verotusta koskevien säännösten optimaalinen käyttö on taitoa rajoittaa Alankomaiden verotuspaineet minimiin.

Mitä voi Law & More tehdä auttaaksesi sinua?

Law & More veroneuvojat auttavat kehittämään asianmukaista yritysrakennetta, jotta he voivat nauttia Hollannin veroetuista optimaalisesti. Alankomaat säätelee edullisia verosopimuksia monikansallisille yrityksille, joilla on ulkomaisia ​​tytäryhtiöitä. Tuotannon korvaaminen muihin maihin voi johtaa veroetuihin. Kaksinkertaista verotusta voidaan rajoittaa monien Alankomaiden tekemien verosopimusten vuoksi. Myös Hollannin tuontitullit voidaan välttää monissa tapauksissa.

Law & Moreetsii yhteistyössä veroneuvojiensa ja asiakkaidensa kanssa vaihtoehtoja, joita Alankomaiden ja EU: n verolait tarjoavat. Tarvittaessa teemme yhteistyötä luotettavien veroneuvojien ja rekisteröityjen kirjanpitäjien kanssa sekä Hollannissa että muilla lainkäyttöalueilla tarjotaksemme parhaan mahdollisen neuvon ja ratkaisun hollantilaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Ei-hölynpölyisen mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.