Kiitämme sinua valinnasta Law & More. Olemme monialainen lakitoimisto ja veroneuvonta, jonka toimistot sijaitsevat Eindhovenissa ja Amsterdamissa. Mikä tekee Law & More ainutlaatuinen on se, että yhdistämme pienen putiikkikaupan persoonallisuuden ja suuren lakiasiaintoimiston tietotason. Meillä on useita osaamisalueita. Oletko utelias mitä? Katsokaa asiantuntemussivumme. 

KIITOS YHTEYDENOTOSTANNE LAW & MORE

PÄIVITTÄMISESTI LÄHETTÄMME VASTAUKSEN

KUN VALITTAT LAW & MORE

VALITTAVAT TULOKSET AJALLINEN LAINEN

Law & More on dynaaminen monitieteinen hollantilainen lakiasiaintoimisto ja veroneuvoja, joka on erikoistunut hollantilaiseen yritys-, kauppa- ja verolakiin ja jonka kotipaikka on Eindhoven ja Amsterdam.

Yhtiö- ja verotustaustallaan Law & More yhdistää suuren yritys- ja veroneuvontayrityksen osaamisen huomion yksityiskohtiin ja räätälöityyn palveluun, jota voi odottaa putiikkifirmalta. Olemme palveluidemme laajuuden ja luonteen suhteen todella kansainvälisiä ja työskentelemme monien hienostuneiden hollantilaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa yrityksistä ja instituutioista yksilöihin.

Law & More sillä on käytettävissään erityinen monikielisistä lakimiehistä ja veroneuvojista koostuva ryhmä, jolla on syvällistä tietoa Alankomaiden sopimusoikeudesta, Alankomaiden yrityslaista, Alankomaiden verolaista, Alankomaiden työoikeudesta ja kansainvälisestä omaisuusoikeudesta. Yritys on erikoistunut myös omaisuuden ja toiminnan verotukselliseen strukturointiin, Alankomaiden energialakiin, Hollannin rahoituslakiin ja kiinteistökauppaan.

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Yara Knoops-valokuva-500-567

Yara Knoops

Lakimies

MUKAISET JA VERON NEUVONTAJAT

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.