TARPEEN LIIKENNELAKIJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Hyvä ja nopea viestintä

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Liikennelakimies

Logistiikka-ala on dynaaminen ja aina liikkuva. Kaupan globaalistumisen vuoksi yhä enemmän tavaroita kuljetetaan useita kilometrejä eri tavoin. Tähän voisi sisältyä meri-, maantie-, rautatie- ja ilmakuljetus. Monet osapuolet, kuten asiakkaat, kuljettajat, huolitsijat, vakuutuksenantajat ja vastaanottajat, ovat mukana tässä prosessissa. Loppujen lopuksi eri osapuolet vastaanottavat ja kuljettavat tavaroita uudelleen.

Vaikka tämä kuljetusprosessi ei usein aiheuta ongelmia kaikille näille osapuolille, toisinaan se voi mennä pieleen. Kuljetuksen pysähtyessä, viivästyessä tai lastin ollessa vahingoittunut tai kadonnut matkalla, osapuolten välillä voi syntyä vastuukysymyksiä. Kuka on vastuussa ja sen vuoksi hänen olisi korvattava aiheutuneet vahingot? Ja mitä voidaan tehdä, jos puolue yksinkertaisesti ei täytä sitoumuksiaan? Vastaus näihin kysymyksiin on ensinnäkin löydettävä kaikkien näiden osapuolten välisistä sopimuksista.

Osapuolten välisten sopimusten lisäksi liikennelakiin liittyvissä kysymyksissä on otettava huomioon kansainväliset määräykset. Loppujen lopuksi kuljetus tapahtuu usein kansainvälisesti ja ylittää siten eri kansalliset rajat. Siksi kansainvälisillä säännöillä on tärkeä rooli. Sovellettavat kansainväliset yleissopimukset riippuvat kuljetustavasta. Esimerkiksi Haag-Visby-sääntöjä koskevaa yleissopimusta sovelletaan meriliikenteeseen ja Montrealin yleissopimusta lentoliikenteeseen. Esimerkiksi CMR-yleissopimus on tärkeä tieliikenteessä.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

JOHTOKUMPPANI / ASIANAJA

tom.meevis@lwandmore.nl

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam

Yritysjuristi

”Esittelyssä se tuli minulle heti selväksi
että Law & More on selkeä suunnitelma
toiminnasta”

Liikennelaki ei kuitenkaan ylitä vain kansallisia rajoja. Eri lainkäyttöalueita annetaan myös liikennelain yhteydessä. Esimerkiksi liikennelaki ja työlaki, sopimusoikeus, yhtiöoikeus ja kansainvälinen oikeus ovat selvästi päällekkäisiä. Loppujen lopuksi esimerkiksi rahdinkuljettaja palkkaa alaisia ​​ja tilauksia annetaan huolitsijoille. Näissä tilanteissa voi myös esiintyä liikennelakiin liittyviä kysymyksiä. Aiotko käsitellä sellaista asiaa? Tällöin on myös tärkeää saada laaja ja ajan tasalla oleva tieto edellä mainituista lakialoista.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Liikennejuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Palvelumme

Edellä esitetyn perusteella logistiikka-ala on ennen kaikkea monimutkaista ja monet näkökohdat on otettava huomioon. at Law & More Ymmärrämme, että logistiikkaan liittyy kattavia etuja sekä Alankomaissa että Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Siksi katsomme, että on tärkeää olla askeleen edellä mahdollisia ongelmia laatimalla (kuljetus) sopimukset ja yleiset ehdot. Se voi esimerkiksi säännellä tai sulkea pois vastuun useista liikennelakiin liittyvistä kysymyksistä.

Aiotko käsitellä rahtivahinkoja, menettelyjä, perintää tai takavarikointia koskevia kuljetuslakiin liittyviä kysymyksiä? Silloinkin Law & More joukkue on siellä sinulle. Lakimiehemme eivät ole vain liikennelain asiantuntijoita, vaan myös muilla asiaan liittyvillä lakialoilla. Onko sinulla muita kysymyksiä? Ota yhteyttä Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More