PYYTÄVÄ SOPIMUSSOPIMUS?
Estää tulevia ongelmia

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme takaa, että 100 % asiakkaistamme
suosittele meitä ja että olemme saaneet keskimäärin arvosanan 9.4

Sovintoratkaisu

Sovintasopimus on erityinen sopimustyyppi. Sovintasopimuksessa osapuolet pyrkivät tekemään sopimuksia riidan tai muun epävarman tilanteen ratkaisemisesta. Se on myös sopimus, jota työnantaja ja työntekijä voivat käyttää irtisanoakseen työsopimuksen vapaaehtoisesti yhteisellä sopimuksella. Sovittelusopimus voidaan tehdä kaikenlaisista riitoista, mutta sitä käytetään useimmiten irtisanomisasioissa.

Mikä on sovintoratkaisu?

Kun sovittelusopimus tehdään, työnantajan ei tarvitse hankkia lupaa työntekijän irtisanomiseksi Alankomaiden työntekijävakuutuslaitokselta (UWV) tai piirin tuomioistuimelta. Tämä on tärkeä syy, miksi työnantajat ja työntekijät haluavat joissain tapauksissa irtisanoa työsopimuksen keskinäisellä sopimuksella sovintoratkaisun avulla. Toinen tärkeä syy sovittelusopimuksen valinnalle on se, että työsopimuksen päättäminen voidaan järjestää nopeasti ja helposti. Tämä aiheuttaa huomattavan eron oikeudenkäyntikuluissa, ja siksi siitä on hyötyä molemmille osapuolille. Kummankin osapuolen on tietysti helpompaa päästä sopimuksiin asianajajan tuella. Haluatko laatia sovintoratkaisun, joka estää tulevia juridisia ongelmia? Ota yhteyttä Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ASIANAJAJA

ruby.van.kersbergen@lwandmore.nl

Yhtiöjuristimme ovat valmiita sinua varten

Law and More

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Law and More

Ilmoitus oletuksesta

Jos asia tulee niin, voimme myös haastaa kanteen puolestasi. Ota yhteyttä ehdoista.

Law and More

Menetelmä

Istumme kanssasi suunnittelemaan strategiaa.

Law and More

Osakassopimus

Haluatko tehdä erilliset säännöt osakkeenomistajillesi yhtiöjärjestyksen lisäksi? Pyydä meiltä oikeusapua.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Sovintoratkaisun sisältö

Työehtosopimuksessa määritetään ehdot, joiden perusteella työsopimus päättyy. Sovintoratkaisun tarkka sisältö riippuu erityisestä tilanteesta ja olosuhteista. On kuitenkin joitain asioita, jotka aina määrätään. Ensinnäkin irtisanomispäivä on yksi tärkeimmistä asioista sovintoratkaisussa. Toiseksi irtisanomisaikaa on noudatettava. Lopuksi on tehtävä sopimukset irtisanomispäivään jäljellä olevasta työjaksosta. On mahdollista, että sovitaan ajanjaksosta, jolla vapautetaan työstä. Tällöin työntekijän ei enää tarvitse työskennellä, mutta hänen oikeutensa palkkaan säilyy.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, sarakkeet:1,suodatin:ei mitään,arviointi:päällä,lainaussisältö:lyhyt,charlimitextra:(…),näyttökuva:päällä,kuvan koko:ttshowcase_small,image-shape:ympyrä,kuvatehoste:ei mitään,kuva- link:on']

Yritysjuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Sopimuksia voidaan tehdä myös jäljellä olevasta lomasta ja muista yksittäisistä maksutiedoista, kuten palkkiot, palkkiojärjestelmät tai osakejärjestelmät. Lisäksi työnantajan ja työntekijän keskinäisissä neuvotteluissa määritetty siirtymäkorvauksen määrä vahvistetaan sovitussopimuksessa. Siirtymäkorvauksen määrästä neuvotellaan usein, ja se on varmasti tärkeä. Siksi olisi viisasta pyytää oikeudellista apua tässä asiassa. Tiimimme auttaa mielellään.

Sovintoratkaisun ehdot

Työntekijällä on lakisääteinen oikeus peruuttaa allekirjoitettu sovintosopimus kahden viikon kuluessa. Työnantajan on sisällytettävä työntekijän peruuttamisoikeus sopimukseen. Lisäksi kun sopimus on tehty, osapuolet myöntävät lopullisen vastuuvapauden. Tämä tarkoittaa sitä, että työnantaja ja työntekijä eivät voi enää vaatia toisiltaan muuta kuin sovintoratkaisussa määrätyn. Lopullinen vastuuvapausmääräys sisältyy yleensä sopimuksen loppuun.

sovintoratkaisuOikeus työttömyysetuuteen

Sovintasopimuksessa on aina ilmoitettava, että työnantaja on tehnyt aloitteen työsuhteen päättämiseksi. Työntekijä ei silloin syyllisty työttömyyteen. Tämä on tärkeää, jotta työntekijällä on oikeus saada työttömyysetuutta. Seuraavien edellytysten on täytyttävä myös sen varmistamiseksi, että työntekijällä on oikeus saada työttömyysetuutta:

  • työnantaja on pyytänyt työntekijää suostumaan irtisanomiseen;
  • sovintosopimuksessa on huomioitu irtisanomisaika;
  • työntekijä voi todistaa, että hän on etsinyt ja etsii uutta työtä.

Neuvonta - neuvottelu - sovintasopimuksen laatiminen
Tiimimme neuvoo mielellään, neuvottelee puolestasi ja laatii sinulle koko sovintoratkaisun. Neuvomme sovintoratkaisun kohtuullisuudesta ja annamme selkeyttä. Tarkastelemme myös erityisiä toiveitasi ja varmistamme, että pääset harkittuun ja hyvään päätökseen. Autamme sinua neuvotteleessasi saavuttamaan optimaalisen taloudellisen tuloksen hyvillä edellytyksillä

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More