Avioero on tärkeä tapahtuma kaikille. Siksi avioerolakimiehemme ovat henkilökohtaisia ​​neuvoja. Ensimmäinen askel avioeron saamiseksi on palkata avioeroasianajaja. Tuomari julistaa avioeron, ja vain asianajaja voi jättää avioerohakemuksen tuomioistuimelle. Avioeroasioissa on useita oikeudellisia näkökohtia, joista tuomioistuin päättää. Esimerkkejä näistä oikeudellisista näkökohdista ovat…

Tarvitsetko apua erottelussa?
OTA YHTEYTTÄ LAITOSLAITTAJIAMME

Avioerolakimies

Avioero on tärkeä tapahtuma kaikille.
Siksi avioerolakimiehemme ovat henkilökohtaisia ​​neuvoja.

Pikavalikko

Ensimmäinen askel avioeron saamiseksi on palkata avioeroasianajaja. Tuomari julistaa avioeron, ja vain asianajaja voi jättää avioerohakemuksen tuomioistuimelle. Avioeroasioissa on useita oikeudellisia näkökohtia, joista tuomioistuin päättää. Esimerkkejä näistä oikeudellisista näkökohdista ovat:

• Kuinka yhteinen omaisuus jaetaan?
• Onko entisellä kumppanillasi oikeus osaan eläkettäsi?
• Mitkä ovat avioerosi verovaikutukset?
• Onko kumppanillasi oikeus puolisoiden tukeen?
• Jos on, kuinka paljon tämä elatusapu on?
• Ja jos sinulla on lapsia, miten kontakti heidän kanssaan järjestetään?

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Law & More asianajajat

ovat mukana ja

osaa tuntea

asiakkaan ongelma"

Vaiheittainen suunnitelma avioerolakimiehiltämme

Kun otat yhteyttä toimistoomme, yksi kokeneista lakimiehistämme puhuu sinulle suoraan. Law & More erottaa itsensä muista asianajotoimistoista, koska toimistollamme ei ole sihteeristöä, mikä varmistaa, että meillä on lyhyet yhteydet asiakkaidemme kanssa. Kun otat yhteyttä lakimiestemme puhelimitse avioeron yhteydessä, he kysyvät ensin useita kysymyksiä. Kutsumme sinut sitten toimistollemme Eindhoveniin, jotta voimme oppia tuntemaan sinut. Halutessasi tapaaminen voi tapahtua myös puhelimitse tai videoneuvotteluna.

Esittelykokous

• Ensimmäisen tapaamisen aikana voit kertoa tarinasi ja me tarkastelemme tilanteesi taustaa. Erikoistuneet avioeroasianajajamme kysyvät myös tarvittavat kysymykset.
• Keskustelemme sitten kanssasi tilanteesi erityisistä vaiheista ja kartoitamme tämän selvästi.
• Lisäksi ilmoitamme tämän kokouksen aikana miltä avioeromenettely näyttää, mitä voit odottaa, kuinka kauan menettely yleensä kestää, mitä asiakirjoja tarvitsemme jne.
• Tällä tavalla sinulla on hyvä idea ja tiedät mitä on tulossa. Kokouksen ensimmäinen puoli tuntia on ilmainen. Jos kokouksen aikana päätät, että haluaisit jonkun kokeneiden avioerolakimiehemme avustavan, tallennamme joitain tietojasi laatiakseen työsopimuksen.

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Elatusapu

Avioerolla on suuri vaikutus lapsiin. Siksi pidämme erittäin tärkeänä lasten etuja

Pyydä avioeroa

Pyydä avioeroa

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja toimimme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi

Kumppanin elatusaput

Kumppanin elatusaput

Aiotko maksaa tai saada korvauksia? Ja kuinka paljon? Opastamme ja autamme sinua tässä

Elä erikseen

Elä erikseen

Haluatko asua erillään? Autamme sinua

Toimeksiantosopimus

Ensimmäisen kokouksen jälkeen saat välittömästi toimeksiantosopimuksen meiltä sähköpostitse. Tässä sopimuksessa todetaan esimerkiksi, että neuvomme ja autamme sinua avioerosi aikana. Lähetämme sinulle myös palveluitamme koskevat yleiset ehdot. Voit allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen digitaalisesti.

Jälkeen

Vastaanotettuaan allekirjoitetun toimeksiantosopimuksen kokeneet avioerolakimiehemme aloittavat välittömästi tapauksesi käsittelyn. Klo Law & More, sinulle ilmoitetaan kaikista vaiheista, joita avioeroasianajajasi tekee sinulle. Luonnollisesti kaikki vaiheet sovitetaan ensin kanssasi.

Käytännössä ensimmäinen vaihe on usein lähettää kirje kumppanillesi avioerotiedotteen kanssa. Jos hänellä on jo avioeroasianajaja, kirje osoitetaan hänen lakimiehelleen.

Tässä kirjeessä ilmoitamme, että haluat erota kumppanistasi ja että häntä kehotetaan hankkimaan asianajaja, ellei hän ole vielä tehnyt niin. Jos kumppanillasi on jo asianajaja ja osoitamme kirjeen hänen lakimiehelleen, lähetämme yleensä kirjeen, jossa ilmoitetaan toiveesi esimerkiksi lapsista, kodista, sisällöstä jne.

Kumppanisi asianajaja voi sitten vastata tähän kirjeeseen ja ilmaista kumppanisi toiveet. Joissakin tapauksissa on suunniteltu nelisuuntainen kokous, jonka aikana yritämme päästä sopimukseen yhdessä.

Jos kumppanin kanssa on mahdotonta päästä sopimukseen, voimme myös jättää avioerohakemuksen suoraan tuomioistuimeen. Tällä tavalla menettely aloitetaan.

• Oletko henkilö?
• Tarvitsetko juridista neuvoa?
• Haluatko selkeän kuvan oikeudellisesta asemastasi?

Ota yhteyttä suoraan painikkeen kautta.
Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Mitä minun pitäisi ottaa mukaan avioeroasianajajalle?

Avioeromenettelyn aloittamiseksi mahdollisimman pian johdantokokouksen jälkeen tarvitaan useita asiakirjoja. Alla olevassa luettelossa on ohjeet vaadituista asiakirjoista. Kaikkia asiakirjoja ei vaadita kaikkien avioerojen yhteydessä. Avioeroasianajaja ilmoittaa tapauksessasi, mitä asiakirjoja tarvitaan avioeron järjestämiseen. Periaatteessa vaaditaan seuraavia asiakirjoja:

• Avioliitto-esite tai avoliittosopimus.
• Avioliiton tai kumppanuussopimuksen sisältävä asiakirja. Tätä ei sovelleta, jos olet naimisissa omaisuuden yhteisössä.
• Asuntolaki ja siihen liittyvä kirjeenvaihto tai talon vuokrasopimus.
• Yleiskatsaus pankkitileistä, säästötileistä, sijoitustileistä.
• Vuosilaskelmat, palkkalaskelmat ja etuudet.
• Kolme viimeistä tuloveroilmoitusta.
• Jos sinulla on yritys, viimeiset kolme tilinpäätöstä.
• Sairausvakuutus.
• Vakuutusten yleiskatsaus: missä nimessä vakuutukset ovat?
• Tiedot kertyneistä eläkkeistä. Missä eläkettä rakennettiin avioliiton aikana? Ketkä olivat asiakkaita?
• Jos velkoja on: noudata tositteet sekä velkojen määrä ja kesto.

Avioerolakimiehemme tukevat sinua

Jos haluat avioeromenettelyn alkavan nopeasti, on viisasta kerätä nämä asiakirjat etukäteen. Asianajajasi voi sitten ryhtyä käsittelemään tapaustasi heti esittelykokouksen jälkeen!

Avioero ja lapset

Kun lapset ovat mukana, on tärkeää, että myös heidän tarpeensa otetaan huomioon. Varmistamme, että nämä tarpeet otetaan huomioon mahdollisimman paljon. Avioeroasianajajamme voivat laatia kanssasi vanhemmussuunnitelman, jossa lapsesi hoidon jakautuminen avioeron jälkeen vahvistetaan. Voimme myös laskea sinulle maksettavan tai saadun lapsilisän määrän.

Oletko jo eronnut ja onko sinulla ristiriitoja esimerkiksi kumppanin tai lapsen tuen noudattamisesta? Vai onko sinulla syytä uskoa, että entisellä kumppanillasi on nyt tarpeeksi taloudellisia resursseja huolehtia itsestään? Myös näissä tapauksissa avioeroasianajajamme voivat tarjota sinulle oikeusapua.

Usein kysytyt kysymykset avioero

Law & More toimii tuntihinnan perusteella. Tunnitaksumme on 195 €, ilman arvonlisäveroa 21%. Ensimmäisen puolen tunnin konsultointi on vapaa. Law & More ei toimi valtion tukeman avun perusteella.

Lakimiehet osoitteessa Law & More ovat mukana ongelmissasi. Tarkastelemme tilannettasi ja tutkimme sitten oikeudellista tilannettasi. Etsimme yhdessä kanssasi kestävää ratkaisua kiistasi tai ongelmasi.

Jos suostut, voit palkata yhteisen asianajajan. Siinä tapauksessa tuomioistuin voi julistaa avioeron määräyksellä muutaman viikon kuluessa. Jos et ole samaa mieltä, jokaisen on hankittava oma asianajajansa. Siinä tapauksessa avioero voi viedä kuukausia.

Jos valitset yhteisen avioeron, ei ole tarvetta oikeudenkäyntiin. Yksipuolinen avioero käsitellään oikeudenkäynnissä.

Sovittelussa yrität päästä ratkaisuun yhdessä toisen osapuolen kanssa sovittelijan valvonnassa. Niin kauan kuin molemmat osapuolet ovat halukkaita etsimään ratkaisua, sovittelulla on mahdollisuus menestyä.

Sovitteluprosessi sisältää: saantihaastattelun ja useita istuntoja sopimuksen saavuttamiseksi. Jos sopimukseen päästään, tehdyt sopimukset tehdään kirjallisesti.

Olet eronnut siitä päivästä, jona avioeron julistava asetus on kirjattu sen kunnan siviilirekisteriin, jossa olet naimisissa.

Voit pyytää tuomioistuinta määrittämään avioliitto-omaisuuden jaon (tapa) jakamisen sinun ja entisen kumppanisi välillä.

Jos olet naimisissa omaisuusyhteisössä, voit jakaa nämä asiat puoliksi tai ottaa ne toiselta heidän arvonsa huomioon ottamiseksi.

Lähtökohtana on, että voit jatkaa asumista yhteisessä kodissa edellyttäen, että pystyt taloudellisesti maksamaan puolet ylimääräisestä arvosta entiselle kumppanillesi ja että entinen kumppanisi vapautetaan yhteisvastuusta asuntolainoista.

Voit järjestää suhteiden taloudellisen ratkaisun tuomioistuimen ulkopuolella. Jos sinulla on yhdessä lapsia, joista molemmilla on valta, sinun on laillisesti pakko laatia vanhemmussuunnitelma.

Asianajajan kustannukset riippuvat tapauksessasi käytetystä ajasta. Oikeudenkäyntikulut ovat 309 euroa (oikeudenkäyntikulut). Haastemiehen palkkiot avioerohakemuksen toimittamisesta ovat noin 100 euroa.

Lakisääteinen asetus (eläketasaus) tarkoittaa, että sinulla on oikeus 50 prosenttiin vanhuuseläkkeestä, jonka entinen kumppanisi on solminut avioliiton aikana. Jos molemmat kumppanit sopivat, voit muuttaa vanhuuseläkkeesi ja kumppanisi eläkkeen omaksi itsenäiseksi oikeudeksi vanhuuseläkkeeksi (muuntaminen) tai valita toisen jaon.

Avioerosopimus on entisten kumppaneiden välinen sopimus, jossa voit tehdä sopimuksia, kun erot. Voit esimerkiksi tehdä taloudellisia järjestelyjä, järjestelyjä lapsista ja elatusmaksuja. Jos avioerosopimus on osa oikeuden päätöstä, se on lain mukaan täytäntöönpanokelpoinen.

Jos avioerosopimus on osa oikeuden päätöstä, avioerosopimus antaa täytäntöönpanokelpoisen oikeuden. Sitten se on oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoinen.

Kaikki talossa, navetassa, puutarhassa ja autotallissa on osa sisältöä. Tämä koskee myös autoa tai muita ajoneuvoja. Nämä mainitaan usein liitossa erikseen. Sisältöön eivät kuulu kytketyt tavarat, keittiössä olevat sisäänrakennetut laitteet ja esimerkiksi lattiat.

Kun olet naimisissa omaisuusyhteisössä, periaatteessa kaikki sinun ja kumppanisi varat ja velat yhdistetään. Avioeron yhteydessä kaikki varat ja velat jaetaan periaatteessa tasavertaisesti keskuudessasi. Joskus voi olla, että tietyt asiat, kuten lahja tai perintö, suljetaan pois.

Mutta varokaa: Vuodesta 2018 lähtien standardi on mennä naimisiin rajoitetussa omaisuusyhteisössä. Tämä tarkoittaa, että ennen avioliittoa kertyneet varat eivät sisälly yhteisöön. Ainoastaan ​​aviopuolisoiden avioliiton aikana keräämät varat muuttuvat yhteiseksi omaisuudeksi. Siksi kaikki, jotka henkilö omisti yksityisesti ennen avioliittoa, on suljettu pois. Kaikesta avioliiton jälkeen syntyvästä omaisuudesta ja / tai veloista tulee molempien osapuolten omaisuutta. Lisäksi lahjat ja perinnöt pysyvät henkilökohtaisena omaisuutena myös avioliiton aikana. Talo voi olla poikkeus tästä, jos se on ostettu yhdessä ennen avioliittoa.

Kun menit naimisiin, päätit pitää varat ja velat erillään. Jos haluat avioeron, ota huomioon kaikki sovintolausekkeet tai muut sovitut järjestelyt.

Tilityslausekkeet ovat sopimuksia tiettyjen tulojen ja arvojen selvittämisestä tai jakamisesta. Laskutusmuotoja on kahta: 1) Määräaikaislauseke: jokaisen vuoden lopussa tilille jäljellä oleva tallennettu saldo jaetaan oikeudenmukaisesti. Yksityiset varat pidetään erillään. Selvitys tapahtuu sen jälkeen, kun kiinteät kustannukset on vähennetty yhdessä rakennetusta pääomasta. 2) Loppusopimuslauseke: Avioeron yhteydessä on mahdollista käyttää myös lopullista sovintolauseketta. Sitten sinä ja kumppanisi jaat yhteisen omaisuuden samalla tavalla kuin olisit naimisissa omaisuuden yhteisössä. Voit valita, mitkä varat eivät sisälly jakoon.

Joitakin varoja ei automaattisesti luokitella sinun ja kumppanisi yhteisomaisuudeksi. Näitä esineitä ei ehkä tarvitse sisällyttää avioeroon. Myös perinnöt tai lahjat jäävät kiinteistöyhteisön ulkopuolelle 1 alkaen. Ennen 2018. tammikuuta 1 lahja- tai testamenttiin oli sisällytettävä poissulkemislauseke.

Tuomari päättää, kenellä on oikeus jatkaa asumista talossa avioeron jälkeen, jos molemmat haluavat jatkaa asumista siellä. Sitten asunto-osuuskunnan tai vuokranantajan kanssa tehtävä sopimus on muutettava, ja ainoana vuokralaisena on henkilö, jolle on myönnetty oikeus asua siellä. Tämä henkilö on silloin vastuussa myös vuokran ja muiden kustannusten maksamisesta.

Avioeroasianajaja
Avioeroasianajaja

Usein kysytyt kysymykset elatuksesta

Elatusapumenettely aloitetaan vetoomuksella. Tuomioistuin antaa sitten toiselle osapuolelle mahdollisuuden esittää puolustuksensa. Jos näin tehdään, menettelyä tullaan kuulemaan. Tuomioistuin tekee sitten kirjallisen tuomion.

Sinulla on oikeus puolisotukeen, jos olet ollut naimisissa tai rekisteröity parisuhteessa etkä voi tukea itsesi itsenäisesti.

Voit ilmoittaa entiselle kumppanillesi ilmoituksen laiminlyönnistä ja asettaa määräajan, jonka kuluessa elatusmaksu on maksettava. Jos entinen kumppanisi ei vieläkään maksa elatusapua määräajassa, kyseessä on oletusarvo. Jos huoltosopimukset sisältyvät määräykseen, sinulla on täytäntöönpanokelpoinen omistusoikeus. Sitten voit periä elatusmaksut entiseltä kumppaniltasi tuomioistuimen ulkopuolella. Jos näin ei ole, voit vaatia noudattamista tuomioistuimessa.

Kumppanin elatusapu on verovähennyskelpoinen maksajalle ja sitä pidetään verotettavana tulona vastaanottajalle. Lasten elatusapu ei ole verovähennyskelpoinen eikä veronalainen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä avioerossa olevista lapsista

Voit pyytää tuomioistuinta selvittämään lastesi asuinpaikan kanssasi. Tuomioistuin tekee päätöksen, jonka katsotaan olevan lapsesi edun mukaista, ottaen huomioon kaikki tapauksen olosuhteet.

Jos sinulla on alaikäisiä lapsia, joiden huoltajalla sinulla on yhteinen huoltajuus, sinun on laadittava vanhemmussuunnitelma. Lasten pääasunnosta, hoidon jaosta, lapsia koskevien päätösten tekotavasta, lapsia koskevien tietojen vaihdosta ja lasten kustannusten jakamisesta (elatusapu) on sovittava.

Avioeron jälkeen molemmilla vanhemmilla on vanhempainvalta, jollei tuomioistuin päätä, että yhteinen vanhempainhallinto olisi lopetettava.

Sinulla on oikeus elatusapuun, jos sinulla itselläsi ei ole riittäviä tuloja lastesi kustannusten kattamiseksi.

Voit sopia lapsi- / kumppanituen määrästä. Voit tallentaa nämä sopimukset sopimukseen. Jos tuomioistuin kirjaa nämä sopimukset avioeroasetukseen, ne ovat lain mukaan täytäntöönpanokelpoisia. Jos et pääse sopimukseen, voit pyytää tuomioistuinta määrittämään elatuksen määrän. Tällöin tuomari ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten tulot, taloudelliset valmiudet, lapsen budjetin ja tapaamisjärjestelyt.

Nämä tavarat ovat lasten omaisuutta. He voivat itse päättää, mitä heille tapahtuu ja minkä vanhemman kanssa heidän pitäisi mennä. Jos lapset ovat liian nuoria päättää tästä, sinun ja kumppanisi tulisi tehdä järjestelyjä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysyttyjen kysymysten luettelosta, ota yhteyttä suoraan kokeneisiin lakimiehiin. He voivat vastata kysymyksiisi ja mielellään ajatella kanssasi!

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.