Käytännön asioita

Tehtävä

Kun uskot asianajotoimistomme edustamaan etujasi, me määrittelemme sen toimeksiantosopimuksessa. Tämä sopimus kuvaa ehtoja, joista olemme keskustelleet kanssasi. Ne liittyvät töihin, joita teemme sinulle, palkkioihimme, kulujen korvaamiseen ja yleisten ehtojen soveltamiseen. Toimeksiantoa toteutettaessa otetaan huomioon sovellettavat määräykset, mukaan lukien Alankomaiden asianajajaliiton säännöt. Tehtäväsi hoitaa asianajaja, jonka kanssa olette yhteydessä, sillä ehdolla, että tämä asianajaja saattaa suorittaa osan työstään hänen vastuullaan ja jonkin muun lakimiehen, lakimiehen tai neuvonantajan valvonnassa. Näin toimiessaan lakimies toimii tavalla, jota voidaan odottaa pätevältä ja kohtuullisesti toimivalta asianajajalta. Tämän prosessin aikana lakimiehesi pitää sinut ajan tasalla tapauksen kehityksestä, etenemisestä ja muutoksista. Ellei toisin ole sovittu, lähetämme mahdollisuuksien mukaan sinulle lähetettävän kirjeenluonnoksen luonnoksena pyytämällä meitä ilmoittamaan, oletko samaa mieltä sen sisällöstä.

Voit vapaasti irtisanoa toimeksiannon ennenaikaisesti. Lähetämme sinulle lopullisen ilmoituksen käytettyjen tuntien perusteella. Jos kiinteästä maksusta on sovittu ja työ on aloitettu, tätä kiinteää maksua tai osaa siitä ei valitettavasti palauteta.

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam

Yritysjuristi

Talous

Tehtävästä riippuu, miten rahoitusjärjestelyt tehdään. Law & More on valmis arvioimaan tai ilmoittamaan toimeksiantoon liittyvät kustannukset etukäteen. Tämä voi joskus johtaa kiinteän maksun sopimukseen. Otamme asiakkaidemme taloudellisen tilanteen huomioon ja olemme aina valmiita ajattelemaan asiakkaidemme kanssa. Pitkäaikaisten ja tuntihintaan perustuvien lakipalveluidemme kustannukset veloitetaan määräajoin. Voimme pyytää ennakkomaksua työn alkaessa. Tämä kattaa alkukustannukset. Tämä ennakkomaksu maksetaan myöhemmin. Jos työtuntien määrä on pienempi kuin ennakkomaksun määrä, palautetaan ennakkomaksun käyttämätön osa. 

Saat aina selkeät tiedot käytetyistä tunneista ja tehdyistä töistä. Voit aina pyytää asianajajaltasi selitystä. Sovittu tuntipalkkio on kuvattu toimeksiantovahvistuksessa. Ellei toisin ole sovittu, mainitut summat ovat arvonlisäverottomia. Saatat myös olla velkaa kuluja, kuten tuomioistuimen rekisterimaksuja, ulosottomiehen palkkioita, otteita, matka- ja majoituskuluja sekä toimituskuluja. Nämä niin sanotut omat kulut veloitetaan sinulta erikseen. Yli vuoden kestävissä tapauksissa sovittua korkoa voidaan tarkistaa vuosittain indeksointiprosentilla.

Haluamme pyytää sinua maksamaan asianajajasi laskun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei suoriteta ajallaan, meillä on oikeus (väliaikaisesti) keskeyttää työ. Jos et pysty maksamaan laskua asetetussa määräajassa, ota meihin yhteyttä. Jos tähän on riittävä syy, lisäjärjestelyjä voidaan tehdä asianajajan harkinnan mukaan. Ne kirjataan kirjallisesti.

Law & More ei ole sidoksissa juridisen avun lautakuntaan. Siksi Law & More ei tarjoa tuettua oikeusapua. Jos haluat saada tuettua oikeusapua (”lisäys”), suosittelemme ottamaan yhteyttä toiseen lakitoimistoon.

Tunnistamisvelvollisuus

Alankomaissa toimivan lakiasiaintoimiston ja veroneuvonantajana toimimalla meillä on velvollisuus noudattaa Alankomaiden ja Euroopan rahanpesun ja petosten vastaista lainsäädäntöä (WWFT), joka edellyttää meiltä velvollisuutta hankkia selkeät todisteet asiakkaamme henkilöllisyydestä, ennen kuin voimme tarjota palveluita ja aloittaa sopimussuhteen. Siksi tässä yhteydessä voidaan pyytää otetta kauppakamarilta ja / tai jäljennöksen tai voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen todentamista. Voit lukea lisää tästä KYC: n velvoitteet.

Tavarat

Yleiset ehdot

Palvelumme koskevat yleisiä ehtoja. Nämä yleiset ehdot ja koodaukset lähetetään sinulle yhdessä toimeksiantosopimuksen kanssa. Löydät ne myös osoitteesta Yleiset toimitusehdot.

Valitusmenettely

Pidämme erittäin tärkeänä asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Yrityksemme tekee kaikkensa tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Jos olet kuitenkin tyytymätön palveluidemme tiettyyn osaan, pyydämme sinua ilmoittamaan meille niin pian kuin mahdollista ja keskustelemaan asiasta asianajajasi kanssa. Yritämme neuvotellen kanssasi löytää ratkaisun syntyneeseen ongelmaan. Vahvistamme sinulle tämän ratkaisun aina kirjallisesti. Jos ratkaisua ei ole mahdollista löytää yhdessä, toimistollamme on myös toimistovalitusmenettely. Löydät tämän menettelyn lisäksi osoitteesta Toimistovalitusmenettely.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Toimitusjohtaja / asianajaja

Asianajaja
Law & More