Kun uskot asianajotoimistomme edustamaan etujasi, me määrittelemme sen toimeksiantosopimuksessa. Tämä sopimus kuvaa ehtoja, joista olemme keskustelleet kanssasi. Ne liittyvät töihin, joita teemme sinulle, palkkioihimme, kulujen korvaamiseen ja yleisten ehtojen soveltamiseen. Toimeksiantoa toteutettaessa otetaan huomioon sovellettavat määräykset, mukaan lukien Alankomaiden asianajajaliiton säännöt.

Käytännön asiatKäytännön asiat

Tehtävä

Kun uskot asianajotoimistomme edustamaan etujasi, me määrittelemme sen toimeksiantosopimuksessa. Tämä sopimus kuvaa ehtoja, joista olemme keskustelleet kanssasi. Ne liittyvät töihin, joita teemme sinulle, palkkioihimme, kulujen korvaamiseen ja yleisten ehtojen soveltamiseen. Toimeksiantoa toteutettaessa otetaan huomioon sovellettavat määräykset, mukaan lukien Alankomaiden asianajajaliiton säännöt. Tehtäväsi hoitaa asianajaja, jonka kanssa olette yhteydessä, sillä ehdolla, että tämä asianajaja saattaa suorittaa osan työstään hänen vastuullaan ja jonkin muun lakimiehen, lakimiehen tai neuvonantajan valvonnassa. Näin toimiessaan lakimies toimii tavalla, jota voidaan odottaa pätevältä ja kohtuullisesti toimivalta asianajajalta. Tämän prosessin aikana lakimiehesi pitää sinut ajan tasalla tapauksen kehityksestä, etenemisestä ja muutoksista. Ellei toisin ole sovittu, lähetämme mahdollisuuksien mukaan sinulle lähetettävän kirjeenluonnoksen luonnoksena pyytämällä meitä ilmoittamaan, oletko samaa mieltä sen sisällöstä.

Voit vapaasti irtisanoa toimeksiannon ennenaikaisesti. Lähetämme sinulle lopullisen ilmoituksen käytettyjen tuntien perusteella. Jos kiinteästä maksusta on sovittu ja työ on aloitettu, tätä kiinteää maksua tai osaa siitä ei valitettavasti palauteta.

Talous

Talous

Tehtävästä riippuu, miten rahoitusjärjestelyt tehdään. Law & More on valmis arvioimaan tai ilmoittamaan toimeksiantoon liittyvät kustannukset etukäteen. Tämä voi joskus johtaa kiinteähintaiseen sopimukseen. Otamme huomioon asiakkaidemme taloudellisen tilanteen ja olemme aina valmiita ajattelemaan asiakkaidemme kanssa. Oikeudellisten palveluidemme kustannukset, jotka ovat pitkäaikaisia ​​ja perustuvat tuntihintaan, veloitetaan määräajoin. Saatamme pyytää ennakkomaksun työn alkaessa. Tämä kattaa alkuperäiset kustannukset. Ennakkomaksu maksetaan myöhemmin. Jos työtunteja on vähemmän kuin ennakkomaksu, ennakkomaksun käyttämätön osa palautetaan. Saat aina selkeän määritelmän käytetyistä tunneista ja suoritetusta työstä. Voit aina kysyä asianajajalta selityksen. Sovittu tuntimaksu on kuvattu toimeksiannon vahvistuksessa. Ellei toisin ole sovittu, mainitut määrät ovat ilman arvonlisäveroa. Voit olla myös velkaa kustannuksia, kuten tuomioistuimen rekisteröintimaksut, haastemiehen palkkiot, otteet, matka- ja majoituskulut sekä toimituskulut. Nämä ns. Taskusta aiheutuvat kulut veloitetaan erikseen. Yli vuoden kestävissä tapauksissa sovittua korkoa voidaan muuttaa vuosittain indeksointiprosentin avulla.

Haluamme pyytää sinua maksamaan asianajajasi laskun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei suoriteta ajallaan, meillä on oikeus (väliaikaisesti) keskeyttää työ. Jos et pysty maksamaan laskua asetetussa määräajassa, ota meihin yhteyttä. Jos tähän on riittävä syy, lisäjärjestelyjä voidaan tehdä asianajajan harkinnan mukaan. Ne kirjataan kirjallisesti.

Law & More ei ole sidoksissa juridisen avun lautakuntaan. Siksi Law & More ei tarjoa tuettua oikeusapua. Jos haluat saada tuettua oikeusapua (”lisäys”), suosittelemme ottamaan yhteyttä toiseen lakitoimistoon.

Tunnistamisvelvollisuus

Alankomaissa toimivan lakiasiaintoimiston ja veroneuvonantajana toimimalla meillä on velvollisuus noudattaa Alankomaiden ja Euroopan rahanpesun ja petosten vastaista lainsäädäntöä (WWFT), joka edellyttää meiltä velvollisuutta hankkia selkeät todisteet asiakkaamme henkilöllisyydestä, ennen kuin voimme tarjota palveluita ja aloittaa sopimussuhteen. Siksi tässä yhteydessä voidaan pyytää otetta kauppakamarilta ja / tai jäljennöksen tai voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen todentamista. Voit lukea lisää tästä KYC: n velvoitteet.

Yleiset ehdot

Palvelumme koskevat yleisiä ehtoja. Nämä yleiset ehdot ja koodaukset lähetetään sinulle yhdessä toimeksiantosopimuksen kanssa. Löydät ne myös osoitteesta Yleiset toimitusehdot.

Valitusmenettely

Pidämme erittäin tärkeänä asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Yrityksemme tekee kaikkensa tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Jos olet kuitenkin tyytymätön palveluidemme tiettyyn osaan, pyydämme sinua ilmoittamaan meille niin pian kuin mahdollista ja keskustelemaan asiasta asianajajasi kanssa. Yritämme neuvotellen kanssasi löytää ratkaisun syntyneeseen ongelmaan. Vahvistamme sinulle tämän ratkaisun aina kirjallisesti. Jos ratkaisua ei ole mahdollista löytää yhdessä, toimistollamme on myös toimistovalitusmenettely. Löydät tämän menettelyn lisäksi osoitteesta Toimistovalitusmenettely.

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Yara Knoops-valokuva-500-567

Yara Knoops

Lakimies

Haluatko tietää mitä Law & More voi tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa ja Amsterdamissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.