TARVITSEKO ENERGIALAKIJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Energialaki

Periaatteessa energialaki on tärkeä, kun energiaa ostetaan, toimitetaan tai tuotetaan. Siksi energiantoimittajat sekä yritykset ja yksityishenkilöt ovat tässä mukana. Law & MoreLakimiehet seuraavat tarkasti kaikkea energialainsäädännön kehitystä, mukaan lukien uusi kehitys kestävän energian tuottamisen alalla.

Pikavalikko

Asiantuntijamme suuntautuvat laajasti, koska he keskittyvät kaikkiin energiamuotoihin. Joten öljy, maakaasu, sähkö, biomassa sekä tuuli- ja aurinkoenergia. Tämän laajan suuntauksen takia asiakkaamme ovat toimittajia ja tuottajia sekä kuluttajia, sijoittajia ja materiaalien ja palveluiden toimittajia. Lopuksi työskentelemme myös teollisuuslaitosten yleishyödyllisten tuotteiden alalla, joka kattaa esimerkiksi höyryn ja demineralisoidun veden. Tarvitsetko siis asiantuntijaa energialain alalla? Law & More tarjoaa sinulle seuraavat palvelut molemmista Eindhoven ja Amsterdam:

  • Lämpö- ja energiasopimusten laatiminen;
  • Energian ostoon ja myyntiin liittyvä neuvonta;
  • Energialainsäädännön ja energiasopimusten noudattamiseen liittyvä neuvonta;
  • Neuvontaan liittyen kestävän energiapolitiikan laatimiseen;
  • Energiatehokkuussuunnitelmien laatiminen;
  • Lupien ja vapautusten hakeminen;
  • Päästökauppaan ja sertifikaattikauppaan liittyvä neuvonta.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

JOHTOKUMPPANI / ASIANAJA

tom.meevis@lwandmore.nl

Energia-alan asiantuntemuksemme

Aurinkoenergia

Aurinkoenergia

Keskitymme energialakiin, joka keskittyy tuuli- ja aurinkoenergiaan.

Ympäristölainsäädäntöön sovelletaan sekä Alankomaiden että EU:n lakeja. Anna meidän tiedottaa ja neuvoa sinua.

Etsitkö päästökaupan asiantuntijaa? Autamme mielellämme edelleen!

Energian tuottaja

Energian tuottaja

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

"Halusin saada asianajajan
joka on aina valmis minua varten,
jopa viikonloppuisin ”

Uusi energialainsäädäntö

Energialailla on tärkeä rooli nykypäivän yhteiskunnassa, koska emme voi enää tehdä ilman sähköä, valoa ja lämpöä. Suurin osa energiasta syntyy edelleen fossiilisista polttoaineista, kuten öljystä ja kaasusta, mutta nämä polttoaineet ovat haitallisia ympäristölle ja lisäksi ne ovat loppumassa. Varmistaaksemme, ettei energia loppu ja ympäristön parantamiseen, käytämme nyt vaihtoehtoisia energialähteitä, kuten vettä, tuulta, auringonvaloa ja biokaasua. Nämä energialähteet ovat tulevaisuus, koska ne eivät ole haitallisia ympäristölle ja ovat myös ehtymättömiä.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Energiajuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Varmistaakseen tulevaisuuden kestävän energia- ja ilmastopolitiikan harjoittamisen Alankomaat on tehnyt kestävää kasvua koskevan energiasopimuksen. Tämän sopimuksen tavoitteena on saada Alankomaat toimimaan kokonaan kestävällä energialla vuoteen 2050 mennessä. Energiasopimus sisältää erilaisia ​​tavoitteita yrityksille, jotka vaativat niitä energian säästämiseksi. Lisäksi Alankomaiden hallitus on tehnyt pitkäaikaisia ​​sopimuksia useiden alojen kanssa energiatehokkuuden parantamisen seuraamiseksi. Näihin sopimuksiin osallistuvilla yrityksillä on useita etuja: he hyötyvät kustannussäästöistä, monista prosessiinnovaatioista ja kestävästä kuvasta. Mutta monivuotisiin sopimuksiin liittyy myös useita velvoitteita. Nämä sopimukset ovat monimutkaisia ​​ja niistä laaditaan suuri määrä sääntöjä. Vaikuttavatko uudet säännökset myös yritykseesi? Oikea oikeudellinen tuki on tärkeää, jotta tiedät missä seisot. Ota yhteyttä Law & More ja voimme auttaa sinua.

Lainsäädäntö energiantoimittajien alalla

Energierecht kuva

Onko sinulla tekemistä energian oston tai myynnin kanssa? Sitten tiedät, että voit ostaa sähköä sekä käsikaupasta että pörssin kautta. Koska over-the-counter-menetelmällä yksi osapuolista voi mennä konkurssiin, oikeudellinen tuki on erittäin tärkeää. On myös tärkeää, että tehdään selkeät sopimukset, jotta toinen osapuoli täyttää velvoitteensa ja toimittajalle ei aiheudu menetyksiä. Law & More tarjoaa tukea näissä toiminnoissa, jotta et kohtaa mitään yllätyksiä.

Monissa tapauksissa sähkön ja kaasun toimitus tapahtuu sähkö- tai kaasuverkon kautta. Henkilöitä tai yrityksiä, jotka toimittavat energiaa muille kuluttajille, velvoitetaan nimeämään verkko-operaattori. Tästä säännöstä on kuitenkin poikkeuksia: jos käytät esimerkiksi suljettua jakelujärjestelmää tai suoraa linjaa, verkko-operaattorin nimeämisvelvollisuutta ei sovelleta. Suljettu jakelujärjestelmä on yritysverkko, joka on maantieteellisesti rajoitettu ja jolla voi olla vain tietty määrä asiakkaita. Suljetun jakelujärjestelmän omistajat voivat hakea vapautusta verkko-operaattorin nimeämisvelvollisuudesta. Suora linja on olemassa, kun sähköjohto tai kaasuputki yhdistää energian tuottajan suoraan energian käyttäjään. Suora linja ei ole osa verkkoa, joten tässä tapauksessa ei ole velvollisuutta nimittää verkko-operaattoria.

Jos olet osa energian toimittajaa, sinun on tärkeää selvittää, onko olemassa suljettu jakelujärjestelmä vai suora linja. Tämä johtuu siitä, että erilaisilla oikeuksilla ja velvoitteilla on merkitys molemmissa toimitusmuodoissa. On kuitenkin muitakin näkökohtia, jotka sinun on otettava huomioon. Esimerkiksi energiantoimittajat voivat tarvita lisenssin kaasun ja sähkön toimittamiseksi pienille kuluttajille. Lisäksi energiantoimittajien on otettava huomioon myös lämpölain säännöt, mikä puolestaan ​​vaikuttaa lämpösopimusten tekemiseen.

Onko sinulla kysymyksiä tai epävarmuustekijöitä energiantoimittajien energialaista? Soita sitten asiantuntijoille Law & More. Tarjoamme juridista tukea kaasua ja sähköä käsitteleville yrityksille ja kuluttajille. Etsitkö lupaa, laaditko energiasopimusta tai osallistut energiamessuille, asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

Päästökauppa ja sertifikaattikauppa

Onko yrityksesi yrityksenä käsitellä päästökauppaa tai todistuskauppaa? Sinun on laskettava, kuinka paljon hiilidioksidia päästät vuosittain, jotta saat sopivan määrän päästöoikeuksia. Päästöjäsi on enemmän, koska tuotteesi ostamista on lisätty, tarvitset ylimääräisiä päästöoikeuksia. Jos tarvitset enemmän suuria määriä sähköä, voit osallistua sertifikaattikauppaan. Kummassakin tapauksessa, Law & Morelakimiehet ovat sinulle hyödyllisiä. Asiantuntijamme keskittyvät päästökauppaan ja sertifikaattikauppaan ja osaavat auttaa sinua, jos sinulla on ongelmia tämän kanssa. Joten, onko sinulla kysyttävää päästöoikeuksista? Haluatko hakea päästölupaa? Vai tarvitsetko neuvoja päästökaupasta tai sertifikaattikaupasta? Ota yhteyttä asianajajiin osoitteessa Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More