TARVITSEKO TYÖLAKIJASTA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Työllistämislaki

Työlaki on laajennettu lakialue. Oikeuksia ja velvollisuuksia säännellään työsopimuksissa, työmääräyksissä, työehtosopimuksissa, lainsäädännössä ja oikeuskäytännössä. Luxemburgin työllisyyslakimiehet Law & More on pätevä ja tuntee voimassa olevan lainsäädännön ja oikeuskäytännön.

Pikavalikko

Työoikeuskysymyksillä on usein kauaskantoisia vaikutuksia työnantajiin ja työntekijöihin. Siksi on tärkeää, että sinua avustaa erikoistunut ja kokenut työlakilakimies. Hyvä etukäteen annettu työlainsäädäntö voi lopulta olla ratkaiseva tulevaisuuden kannalta. Valitettavasti konflikteja ei aina voida estää, esimerkiksi irtisanomisessa, uudelleenjärjestelyissä tai poissa ollessa sairauden vuoksi. Tällainen tilanne on erittäin epämiellyttävä ja tunnepitoinen ja voi vahingoittaa työnantajan ja työntekijän välistä työsuhdetta. Jos sinua vaivaa työ konflikti, Law & More auttaa mielellään sinua ottamaan oikeat vaiheet.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam

Yritysjuristi

"Law & More asianajajat ovat mukana
ja osaa samaistua
asiakkaan ongelma ”

Laillinen neuvo

Law & More tarjoaa apua yrityksille, lakisääteisille johtajille, työnantajille ja työntekijöille työlainsäädännön alalla. Tiimimme antaa juridisia neuvoja ja riitaa tarvittaessa.

Esimerkkejä aiheista, joista haluaisimme auttaa sinua:

 • yksityisten ja kollektiivisten työsopimusten laatiminen ja arviointi;
 • työnantajien ja työntekijöiden työsopimusten irtisanominen;
 • apua työkiistoissa
 • henkilöstötiedoston perustaminen
 • irtisanomismenettelyt
 • palkkavaatimuksiin liittyviä kysymyksiä
 • laiminlyönti
 • työehtosopimuksiin liittyviä kysymyksiä
 • loma ja lähteä
 • sairaus ja sopeutuminen
 • yhteispäätös
 • työnantajien ja työntekijöiden vastuu.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Työjuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

työnantajat

Työnantajana kohtaat päivittäin työlakiin liittyviä kysymyksiä. Sinun on tehtävä työsuhde, joudut toimimattomien tai sairaiden työntekijöiden ja työtaisteluiden kohteeksi tai yrityksesi voi joutua järjestäytymään uudelleen muuttuvien markkinaolosuhteiden vuoksi. Tiedätkö tarkalleen, mitkä oikeutesi ja velvollisuutesi ovat? Mitä tahansa saatat kohdata, autamme mielellämme sinua. Hyvä työlainsäädäntö on loppujen lopuksi välttämätöntä terveelle yritykselle.

Työntekijät

Työntekijänä sinun on noudatettava työlainsäädäntöä, niin pyydettyä kuin pyynnöstäkin. Ajattele työsopimuksen hyväksymistä ja allekirjoittamista, kilpailulauseketta sekä oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi sairauden ja irtisanomisen yhteydessä. Autamme mielellämme kaikissa työlaki-asioissa, joissa tarvitset apua.

TyöllistämislakiHyödyllinen, riittävä ja läpinäkyvä

Asiantuntijaneuvojen lisäksi haluaisit myös nopeaa oikeudellista neuvoa. Olemme tietoisia tästä ja olemme tottuneet toimimaan nopeasti ja tarkasti. Varmistamme, että meihin on helppo tavoittaa ja voimme nopeasti antaa sinulle käytännön ja asiantuntija-apua. Voit luottaa meihin saadaksesi tarkkoja neuvoja, jotka ovat tiivisiä ja selkeitä.

Tapa, jolla työskentelemme, on läpinäkyvää ja ratkaisukeskeistä. Aloitamme keskustelun kanssasi keskustellaksesi tapauksestasi, toiveistasi, laillisista mahdollisuuksista ja taloudellisesta kuvasta. Sen jälkeen määrittelemme lopullisen strategian neuvottelemalla sinua. Jokaisesta vaiheesta keskustellaan kanssasi, jotta et koskaan kohtaa yllätyksiä.

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Minkä turhan mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More