TARPEEN RIKOLAINAJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Rikosoikeus

Rikoslaki tarkoittaa, että rikostuomioistuin harkitsee, onko joku syyllistynyt rikokseen, ja siitä on määrättävä rangaistus. Epäilty voidaan tuomita vain rikoksesta. Tämä voi olla rikos, vähäinen rikos, kuten ajaminen punaisen valon läpi, tai rikos. Rikokset ovat vakavampia rikoksia, kuten pahoinpitely tai petos.

On monia tilanteita, joissa rikoslaki vaikuttaa. Siksi on mahdollista, että joudut kosketuksiin sen kanssa sattumalta tai vahingossa. Et esimerkiksi ehkä huomaa sitä mukavien juhlien jälkeen, vaan istut ratin takana yhdellä juomalla liikaa ja sinut pysäytetään alkoholitarkastuksen jälkeen. Siinä tapauksessa voit odottaa sakkoa tai jopa haastetta ovimatollasi. Toinen yleinen tilanne on, että matkustajien laukuissa on tietämättömyydestä tai huolimattomuudesta johtuen kiellettyjä lomalta otettuja tavaroita tai väärin ilmoitettuja tavaroita tai rahaa. Tekojen seuraukset voivat syistä riippumatta olla vakavat ja rikosoikeudelliset sakot voivat olla jopa 8,200 XNUMX euroa. Law & More on monenlaista osaamista:

  • Uhri
  • Panjaus ja kunnianloukkaus
  • Liikennerikoslaki
  • Tavarat ja henkilöllisyyspetokset
  • Internet-petos
  • Yritysrikoslaki
  • Kannabis/huumeet

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Rikosoikeuden lakimiesten asiantuntemus Law & More

Liikenne rikoslaki

Liikenne rikoslaki

Syytetäänkö sinua ajamisesta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena? Kysy oikeudellista apua.

petos

petos

Onko sinua syytetty petoksesta?
Voimme neuvoa sinua.

yhtiö-rikoslaki-imago

Yritysten rikoslaki

Riskoitko yritysrikosoikeudellisissa asioissa?
Voimme auttaa sinua.

Huijaus

Huijaus

Onko sinua huijattu?
Aloita oikeuskäsittely.

”Tehokas työ teki siitä edullisen pienelle yritykselleni. Suosittelen lämpimästi Law & More mille tahansa yritykselle Hollannissa"

Miten yleinen rikosoikeudellinen tapaus etenee?

Jokainen tapaus on ainutlaatuinen. Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää omasta tapauksestasi, voit aina ottaa yhteyttä Law & More puhelimitse tai sähköpostilla. Jotta saisit käsityksen rikosoikeudesta, selitämme alla, miten yleinen rikosasia etenee.

Vaihe 1 – ota meihin yhteyttä

Jos poliisi pidättää sinut, sinut viedään poliisiasemalle. Poliisi voi pitää sinut jopa 6 tuntia kuulusteluja varten poliisiasemalla, kun ei lasketa kello 00:00 ja 09:00 välistä aikaa. On viisasta käyttää asianajajaa, sillä poliisi kysyy sinulta kysymyksiä kerätäkseen todisteita sinua vastaan. Voit tilata asianajajan maksutta, mutta voit myös valita asianajajan, kuten asianajajan Law & More.

Vaihe 2 – esitutkinta

Esitutkinta alkaa jo kuulusteluhetkellä. Tässä vaiheessa joudut olemaan tekemisissä poliisin ja yleisen syyttäjänviraston (OM) kanssa, jotka tutkivat, oletko syyllistynyt rikokseen epäiltynä. Jos kuulustelun aikana tai sen jälkeen ilmenee, että 6 tuntia ei riittänyt tosiseikkojen toteamiseen, yleinen syyttäjä – apulaissyyttäjä – voi päättää pitää sinut pidemmäksi aikaa jatkotutkintaa varten. Sinua ei voida enää pitää vangittuna vähäisistä rikoksista, joista ei ole määrätty väliaikaista säilöönottoa.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Rikoslakijamme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Vaihe 3 – kutsu

Jos yleinen syyttäjä katsoo, että asiasi pitäisi viedä oikeuteen, saat haasteen syyttäjänvirastolta. Kutsussa mainitaan, mistä rikoksesta sinua syytetään ja missä ja milloin tuomari käsittelee asiaa. Lisäksi haasteessa mainitaan, minkä tyyppinen tuomari ratkaisee asian. Tämä voi olla kantonin tuomari rikkomuksissa (pienet rikokset), poliisituomari (rikoksesta, josta voi saada enintään vuoden vankeusrangaistuksen), usean tuomarin jaosto (vakavammat rikokset käsittelee kolme tuomaria) tai taloustuomari (talousrikosten osalta). Voit vastustaa haastetta, jos uskot, että sinut on kutsuttu väärin. Voit tehdä tämän 8 päivän kuluessa siitä, kun haaste on toimitettu sinulle (olet virallisesti vastaanottanut haasteen). On tärkeää käyttää asianajajaa tähän.

Vaihe 4 – istunto

Käsittely järjestetään jokaisessa rikosasiassa. Jos asia on suuri, ensimmäinen kuuleminen on pro forma -käsittely. Asiaa ei käsitellä sisällöllisesti, mutta tutkitaan, mitä syyttäjä tai asianajajasi vielä haluaa tutkia. Pienemmissä tapauksissa on usein vain yksi kuuleminen. Sinulla ei ole velvollisuutta tulla kuulemiseen, mutta sinulla on siihen aina oikeus. Jos et tule kuulemiseen, voit valtuuttaa asianajajasi puolustamaan sinua. Jos et vastaa lainkaan haasteeseen etkä valtuuta asianajajaasi puolustamaan sinua, kyseessä on poissaolo. Sitten kuuleminen ja tapaus käsitellään ilman läsnäoloasi. Tuomari voi kuitenkin velvoittaa sinut osallistumaan istuntoon.

Vaihe 5 – tuomio

Se, milloin tuomari päättää, riippuu tapauksen tyypistä ja siitä, minkä tyyppinen tuomari käsittelee asiaasi. Kantonin tuomari ja poliisituomari lausuvat usein tuomion suullisesti välittömästi. Suurempiin rikoksiin tuomareita on usein enemmän ja saat päätöksen – tuomion – 2 viikon kuluessa oikeudenkäynnistä.

Vaihe 6 – Valitus

Jos et ole samaa mieltä tuomarin päätöksestä, voit valittaa hovioikeuteen.

Epäilty rikoksesta?
Näin voit haastaa henkilön oikeuteen kunnianloukkauksesta tai herjauksesta

strafrecht-kuva

Rikosprosessi alkaa rikosilmoituksella poliisille. Jos poliisi ja yleinen syyttäjä epäilevät sinua rikoksesta, olet epäilty. Voi kuitenkin käydä niin, että väität, ettet ole syyllistynyt rikokseen, että yllä kuvattu tilanne oli aivan erilainen. Mitä sitten voi tehdä?

Ensinnäkin on tärkeää muistaa, että epäilty on syytön, kunnes hänen syyllisyytensä on todistettu. Olet syyllinen rikokseen vain, jos rikostuomioistuin toteaa sinut niin tuomiossaan tai syyttäjä rikosmääräyksessä. Tästä voit valittaa kassaatioon. Se, että olet epäilty, ei tarkoita, että olet myös tekijä. Lisäksi voit syyttää sinua rikoksesta, esimerkiksi jos sinua syytetään väitetyn uhrin raiskaamisesta, panettelusta. Tämä tarkoittaa, että joku syyttää sinua väärästä tosiasiasta ja vahingoittaa mainettasi tai sitä, että sinua on tahallisesti herjattu. Tämä on rikos. Ota yhteyttä Law & More lisätietoja herjauksesta ja kunnianloukkauksesta nostamisesta oikeuteen. Autamme sinua mielellämme.

Miksi valita rikoslakimiehet Law & More?

Rikoslakimiehet Law & More tarjota sinulle oikeudellista neuvontaa koko rikosprosessin ajan. Tiedämme, että rikosoikeudelliset menettelyt ovat stressaavia ja siksi annamme lisäarvoa riittävälle ja välittömälle saatavuudellemme. Hyvät rikoslakimiehet ovat kalliita, minkä vuoksi Law & More pitää tärkeänä säilyttää hyvä hinta/laatusuhde. Käsittelemme tapauksesi huolellisesti ja rehellisesti. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@lawandmore.nl tai soita +31 40 369 06 80.

Usein kysytyt kysymykset

Rikoslakimies on rikosoikeudenkäyntiin erikoistunut asianajaja. Tarvitset rikoslakijan, jos sinua epäillään rikoksesta. Rikos on lainrikkomus tai rikos, josta voi seurata seuraamus, kuten sakko, yhdyskuntapalvelu tai vankeus.
Rikoslakimies auttaa sinua rikosprosessissa. Jos sinua epäillään rikoksesta, yleensä vakavasta rikkomuksesta tai rikoksesta, hallitus – yleinen syyttäjä – aloittaa rikostutkinnan. Jos yleinen syyttäjä päättää nostaa syytteen, sinun on tultava oikeuteen. Rikoslakijamme auttavat sinua koko rikosprosessin ajan. He suojaavat etujasi poliisitutkinnan aikana ja puolustavat etujasi tuomioistuimessa.
Ennen kuin poliisi kuulustelee sinua ensimmäistä kertaa, sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä asianajajaan. Tämän jälkeen sinulle määrätään ilmainen asianajaja. Voit myös valita asianajajan, jolle valtio ei maksa palkkaa, kuten asianajajat osoitteessa Law & More. Kannatamme henkilökohtaista lähestymistapaa ja käsittelemme tapauksesi asianmukaisesti. Kustannukset vaihtelevat 195–275 euron välillä ilman arvonlisäveroa per tunti asian monimutkaisuudesta riippuen.

Rikoslakimiehen kuuleminen ei ole pakollista, mutta järkevää. On suositeltavaa ottaa välittömästi yhteyttä rikoslakiin, jos olet ollut yhteydessä poliisiin. Tämä johtuu siitä, että sinulla on oikeus saada apua rikoslakijalta. Poliisi kysyy sinulta kysymyksiä kerätäkseen todisteita sinua vastaan. Siksi sinun tulee tietää, että sinulla ei ole velvollisuutta vastata poliisin kysymyksiin ja että on viisasta ottaa välittömästi yhteyttä sinua edustavaan rikoslakiin.

Oletko esimerkiksi menettänyt ajokorttisi ja haluatko liikennerikosoikeuteen erikoistuneen asianajajan? Tai oletko pidätetty aseen hallussapidosta, väkivallasta, petoksesta, pahoinpitelystä, rahanpesusta, väärentämisestä tai kavalluksesta, niin voit tulla Law & More. Autamme myös huumeasioissa, kuten hampun, marihuanan tai kokaiinin hallussapidossa.

Sinut on pidätetty, kun poliisi vie sinut poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Rikoslakijan käyttäminen ei ole pakollista, jos sinut on pidätetty, mutta se on viisasta tehdä. Tämä johtuu siitä, että sinulla on oikeus saada apua rikoslakijalta. Lakimiehet klo Law & More voi auttaa sinua kuulustelun ja mahdollisen myöhemmän rikosoikeudenkäynnin aikana.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More