On monia tilanteita, joissa rikoslailla on merkitystä elämäämme. Siksi kohtaamme sen usein vahingossa. Voit esimerkiksi ajatella tilannetta, jossa joit yhden juoman liian paljon ja päätät ajaa. Jos pidät alkoholitarkistuksen jälkeen, sinulla on ongelma. Tällöin voit sakottaa tai jopa saada kutsun.

RIKOLLISEN LAINSÄÄDÄNNÖN TARPEEN?
OTTAA YHTEYTTÄ LAW & MORE

Yhteystiedot

Rikosoikeudellinen asianajaja

On monia tilanteita, joissa rikoslailla on merkitystä elämäämme. Siksi kohtaamme sen usein vahingossa. Voit esimerkiksi ajatella tilannetta, jossa joit yhden juoman liian paljon ja päätät ajaa. Jos pidät alkoholitarkistuksen jälkeen, sinulla on ongelma. Tällöin voit sakottaa tai jopa saada kutsun. Toinen yleinen tilanne on, että tietämättömyyden tai huolimattomuuden takia matkustajalaukut sisältävät lomalta otettuja kiellettyjä esineitä, tavaroita tai varoja, jotka on merkitty väärin. Syystä riippumatta näiden tekojen seurauksilla voi olla vakavia seuraamuksia, ja rikosoikeudelliset sakot voivat nousta 8,200 XNUMX euroon.

Pikavalikko

Yrittäjänä tai yrityksen johtajana saatat joutua kohtaamaan myös rikoslain yritystoimintasi seurauksena. Näin voi olla, kun toimivaltaisten viranomaisten on tarkistettu, että yritystäsi epäillään petoksista tai epätavallisista liiketoimista. Liiketoimintamaailmaan osallistuminen voi myös tietämättömästi johtaa taloudelliseen rikkomukseen tai yritykseesi mahdollisesti sovellettavan ympäristölainsäädännön rikkomiseen. Tällaisilla toimilla voi olla vakavia seurauksia yrityksellesi ja johtaa erittäin suuriin sakkoihin. Löydätkö itsesi tällaisesta tilanteesta vai tarvitsetko lisätietoja? Älä epäröi ottaa yhteyttä Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

”Tehokas työ
teki siitä kohtuuhintaisen
pieni yritys. Aion vahvasti
suositella Law & More
jokaiselle yritykselle
Alankomaat."

Rikoslain uhri

Voi myös tapahtua, että kohtaat rikosoikeuden 'uhrin' näkökulmasta. Nykyään teemme lisää ostoksia Internetin kautta. Yleensä kaikki menee hyvin ja saat mitä tilasit. Valitettavasti se menee pieleen: olet maksanut paljon rahaa tietyistä asioista, kuten puhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta, mutta myyjä ei ole koskaan toimittanut tavaraa eikä aio tehdä niin. Loppujen lopuksi, jos haluat ilmoittaa omaisuutesi, myyjää ei löydy missään. Siinä tapauksessa saatat joutua rikollisten huijausten uhriksi.

Tapauksissa, joissa törmäät vahingossa rikoslakiin, on suositeltavaa ottaa yhteyttä asiantuntija-asianajajaan osoitteessa Law & More. Jokainen rikoslakiin liittyvä tapahtuma voi olla raju ja rikosoikeudellisissa menettelyissä noudatettavat toimet voivat seurata toisiaan nopeasti. at Law & More Ymmärrämme, että rikoslailla voi olla suuri vaikutus elämääsi, ja siksi keskitymme ratkaisemaan asiakkaan ongelma nopeasti ja tehokkaasti. Rikosasianajajat Law & More tarjoamme mielellämme sinulle oikeudellista tukea seuraavilla aloilla:

• liikenne rikoslaki;
• Petos;
• yritysrikoslaki;
• Huijaus.

Rikosoikeuden lakimiesten asiantuntemus Law & More

Liikenne

Liikenne rikoslaki

Syytetäänkö sinua ajamisesta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena? Kysy oikeudellista apua.

petos

petos

Onko sinua syytetty petoksesta?
Voimme neuvoa sinua

Yritysten rikoslaki

Yritysten rikoslaki

Riskoitko yritysrikosoikeudellisissa asioissa?
Voimme auttaa sinua

Huijaus

Huijaus

Onko sinua huijattu?
Aloita oikeudenkäynti

Liikenne rikoslaki

Ajoneuvon kuljettajana sinun on pidättäydyttävä vaarallisesta käytöksestä. Tällainen käyttäytyminen tapahtuu usein, kun liikenteessä käytetään alkoholia. Ihmiset pääsevät säännöllisesti auton pyörän taakse, kun he joivat liikaa. Pidätetäänkö sinua alkoholitarkistuksen jälkeen vai saatko rangaistuksen tai kutsun? Sitten on viisasta tarjota itsellesi asiantuntija-lakimies. Loppujen lopuksi alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta rangaistaan ​​ankarilla rangaistuksilla, jotka voivat kestää jopa kolme kuukautta vankeutta, tai sakolla 8,300 XNUMX euroa ja saatat jopa saada ajojousituksen. On kuitenkin mahdollista, että poliisit ja oikeusviranomaiset rikkovat kuulusteluissa tai alkoholitarkastusten aikana sääntöjä. Jopa voi olla, että alkoholitesti ei tarjoa päteviä todisteita ja se voi ratkaista absoluution. Joissakin tapauksissa sakkoa tai ajojousitusta ei sovelleta. Law & More sillä on asiantuntija-asianajajia liikennerikollisuuden alalla, jotka antavat mielellään neuvoja tai avustavat sinua oikeudenkäynnissä. Löydät lisää tietoa vaarallisesta käyttäytymisestä liikenteessä ja humalassa ajamisessa meidän liikenteen verkkosivusto.

petos

Kun matkustat Hollantiin, ohitat tullin. Tuolloin sinulla ei ole oikeutta kuljettaa kiellettyjä tavaroita. Jos näin ei ole tai jos tulliviranomaiset löytävät kiellettyjä tavaroita tietämättömyytesi tai tarkkailunne takia, seuraamusta voidaan seurata. Alkuperämaalla tai kansallisuudellasi ei ole vaikutusta tähän asiaan. Todennäköisin ja yleisin seuraamus on sakko. Jos olet saanut sakkoa etkä ole samaa mieltä, voit vastustaa tätä Alankomaiden yleisessä syyttäjävirastossa kahdessa viikossa. Jos maksat sakon heti, teet myös velan kuittauksen. Siksi on tärkeää kuulla ensin asianajaja tilanteestasi. Asianajajatiimimme hankkii asiantuntemuksen ja voi neuvoa ja ohjata sinua kaikissa oikeudenkäynneissä. Tarvitsetko apua vai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota yhteyttä Law & More. Löydät lisätietoja kiellettyjen tavaroiden ottamisen riskeistä ja seurauksista blogistamme: 'Hollannin tulli'.

Rikoslain imagoYritysrikoslaki

Nykyään yritykset joutuvat yhä enemmän rikoslakiin. Voi esimerkiksi tapahtua, että yrityksesi epäillään tekevän vääriä veroilmoituksia tai rikkoneen ympäristölainsäädäntöä. Tällaiset asiat ovat monimutkaisia ​​ja voivat johtaa kauaskantoisiin seurauksiin sekä henkilökohtaisesti että liiketaloudellisesti. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää kuulla asianajajaa nopeasti. Asiantuntijalakimies ei vain ilmoita velvollisuuksistasi, kuten velvollisuudesta antaa tietoja veroviranomaisille, vaan myös varmistaa, että sinulle (yrityksenä) kuuluvia oikeuksia, kuten oikeus olla vaiti, ei loukata. Käsitätkö rikoslakiyrityksenä yrityksenä ja haluatko neuvoja tai oikeusapua tilanteessasi? Voit luottaa Law & More. Asiantuntijamme ovat ammattitaitoisia ja tietävät kuinka he voivat auttaa sinua entistä paremmin.

Huijaus

Tietyissä olosuhteissa voit tuntea huijausta, esimerkiksi kun olet ostanut tavaroita Internetistä, maksanut siitä paljon rahaa eikä koskaan saanut sitä, ilman rikollisen huijauksen oikeudellisia ominaisuuksia. Jotta voidaan sanoa, että huijaus on rikos oikeudellisessa mielessä, on oltava vääriä tai valheellisia, että myyjä myy jotain. Huijaus on laillisesti kuvattu siirtämään toinen henkilö toimittamaan rahaa ja tavaroita ilman aikomusta toimittaa mitään vastineeksi. Haluatko tietää, mitä voimme tehdä sinulle? Ota yhteyttä lakimiehimme. Law & MoreAsianajajilla on henkilökohtainen lähestymistapa ja he voivat arvioida tilanteesi ja vaihtoehtosi.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 (0) 40 369 06 80 stuur een sähköpostitse naar:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Ota yhteyttä oranssiin

Law & More B.V.