Tiimimme

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

Sisällä Law & More, Tom käsittelee yleistä käytäntöä. Hän on toimiston neuvottelija ja riita.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Kumppani / asianajaja

Sisällä Law & More Maxim keskittyy Euraasian markkinoiden asiakkaiden palvelemiseen Alankomaissa Alankomaiden yrityslainsäädännön, Alankomaiden kauppaoikeuden, kansainvälisen kauppaoikeuden, yritysrahoituksen sekä yritysjärjestelyjen, monimutkaisten kansainvälisten hankkeiden ja vero- / rahoitusrakenteiden perustamiseen ja hallintaan.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Asianajaja

Sisällä Law & More, Ruby on erikoistunut sopimusoikeuteen, yrityslakiin ja yritysjuridiikkaan. Hänet voidaan palkata myös yrityksesi lakimieheksi.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Asianajaja

Sisällä Law & More, Aylin työskentelee pääasiassa henkilö- ja perheoikeuden, työoikeuden ja maahanmuuttolainsäädännön aloilla.

Y. (Yara) knoops

Yara Knoops

Lakimies

Sisällä Law & More Yara tukee ryhmää tarvittaessa ja auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​juridisia kysymyksiä ja laatimaan (menettely) asiakirjoja sekä hollanniksi että venäjäksi.

Sisällä Law & More, Sevinc tukee ryhmää tarvittaessa ja käsittelee erilaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä ja (menettely) asiakirjojen laatimista. Hollannin ja englannin lisäksi Sevinc puhuu myös venäjää, turkkia ja azeriaa.

Valokuva: Max Mendor

Max Mendor

Markkinointipäällikkö

Laajan teknisten taitojensa ja tietoisuutensa yritysten organisaatiosta ja johtamisesta Max on media- ja markkinointipäällikkö Law & More.

Law & More B.V.