TARVITSETKO PERINTÄ LAKIJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Kaikki tuotteet

Tutkimukset osoittavat, että 30 prosenttia Alankomaiden konkursseista johtuu maksamattomista laskuista. Onko yritykselläsi asiakas, joka ei vieläkään ole maksanut? Vai oletko yksityishenkilö ja onko sinulla velallista, joka on silti velkaa sinulle rahaa? Ota sitten yhteyttä Law & More perintälakimiehet. Ymmärrämme, että maksamatta olevat laskut ovat erittäin ärsyttäviä ja ei-toivottuja, minkä vuoksi autamme sinua perintäprosessin alusta loppuun. Perintäjuristimme voivat käydä kanssasi läpi sekä lain ulkopuolisen perintämenettelyn että perintämenettelyn. Law & More tuntee myös kiinnityslain ja voi auttaa sinua konkurssin sattuessa. Lopuksi, meillä ei ole merkitystä sillä, asuuko velallinen Alankomaissa vai onko hän sijoittautunut ulkomaille. Kansainvälisen taustamme vuoksi olemme päteviä monimutkaisempiin, kiistanalaisiin tai suurempiin vaatimuksiin.

Kun kyse on perinnästä, ajattelet todennäköisesti perintätoimistoa tai haastemiestä kuin perintäasiamiestä. Tämä johtuu siitä, että kaikki kolme osapuolta pystyvät perimään maksamatta olevat velat. Perintäprosessissa on kuitenkin joitain välttämättömiä vaiheita, jotka yleensä perintäasiamies voi suorittaa:

Perintä Asianajaja-kuva

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ASIANAJAJA

ruby.van.kersbergen@lwandmore.nl

Asianajotoimisto sisään Eindhoven ja Amsterdam

Yritysjuristi

"Olen saanut asiantuntevaa neuvontaa sovitussa ajassa"

Vaiheittainen suunnitelma perintäprosessille

1. Sovintovaihe. Jos saatavanne on perittävä, sovittelumenettely voidaan aloittaa ensin perintäasiamiehillä Law & More. Tässä vaiheessa yritämme saada velallisen maksamaan kirjeillä ja/tai puheluilla, joita mahdollisesti lisätään lakisääteisellä korolla ja tuomioistuimen ulkopuolisilla perintäkustannuksilla.

2. Neuvottelut. Onko sinulla hyvät suhteet vastapuoleesi ja haluatko säilyttää tämän hyvän suhteen? Tässä vaiheessa yritämme päästä osapuolten väliseen sopimukseen neuvottelujen avulla ja esimerkiksi tehdä maksujärjestelyn.

3. Oikeudellinen vaihe. Sovittelumenettely ei ole pakollinen. Jos velallisesi ei tee yhteistyötä, perintäasianajajamme voivat laatia haasteen ja lähettää sen velalliselle. Haasteen myötä velallinen kutsutaan oikeuteen tiettynä päivänä. Oikeudellisessa vaiheessa vaadimme maksamatta olevia määriä ja perintäkuluja tuomioistuimessa.

4. Tuomio. Kun velallisesi on vastaanottanut haasteen, hän saa tilaisuuden vastata kirjallisesti. Jos velallinen ei vastaa eikä hän ole läsnä istunnossa, tuomari antaa poissaolevan tuomion, jossa hän hyväksyy vaatimuksenne. Tämä tarkoittaa sitä, että velallisen on maksettava lasku, lakisääteiset korot, perintäkulut ja oikeudenkäyntikulut. Kun tuomari on antanut tuomion, ulosottomies antaa tämän tuomion velalliselle tiedoksi.

5. Tuomio. Ennen oikeudenkäynnin aloittamista on mahdollista takavarikoida velallisen omaisuus. Tätä kutsutaan viherhuoneen kiinnitykseksi. Pidätysmääräyksen tarkoituksena on varmistaa, että velallinen ei voi luovuttaa omaisuuttaan ennen kuin tuomari tekee päätöksen, jotta voit todella periä kustannuksesi velalliselta. Jos tuomari hyväksyy vaatimuksenne, tuomiota edeltävä takavarikointi muutetaan täytäntöönpanomääräykseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ulosottomies voi myydä takavarikoidun omaisuuden julkisesti, jos velallinen ei vieläkään maksa. Vaatimuksesi maksetaan näiden varojen tuotolla.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Perintälakimiesmme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Perintälakimiehen lähestymistapa

Edellä kuvatut vaiheet on suoritettava jokaisen keräysmenettelyn osalta. Mutta mitä voit odottaa Law & Morevelkojen perintä lakimiehet, kun he käyvät läpi nämä vaiheet?

 • Analyysi ja neuvoja oikeudellisesta asemastasi
 • Suora ja henkilökohtainen yhteydenotto sekä puhelimitse että sähköpostitse
 • Laatua ja osallistumista
 • Toimi ja vastaa nopeasti ja tehokkaasti
 • Istuu kotelon päällä
 • Ajattele aina etukäteen ja valmistele seuraavat toimet

Toiminta velan perintä asianajaja

 • Tarkkaile maksuehtoja ja tarkista laskut
 • Neuvottelut velallisten kanssa
 • Maksuhäiriöilmoituksen laatiminen ja lähettäminen
 • Reseptin ja keskeytyksen käytön estäminen
 • Haasteen laatiminen
 • Oikeudenkäyntien suorittaminen
 • Ottaa haltuun ja toteuttaa teloituksen
 • Kansainvälisten perintätapausten käsittely

Usein kysytyt kysymykset

Alankomaiden perintälaki koskee rahasaamisten (tuomioistuinten ulkopuolista) perintää. Kun luovutat maksamattomia laskuja perintäasianajajille, annat perintälakien mukaisesti eräänlaisen valtuutuksen perintälakimiehille perimään maksamattomat saatosi. Tästä on hyötyä esimerkiksi yksityishenkilöille tai yrityksille, joilla on liian vähän aikaa itsellään tai jotka haluavat keskittyä ensisijaisesti ydinliiketoimintaansa. Lisäksi maksamattomiin laskuihin (keräämiseen) liittyy kaikenlaisia ​​sääntöjä, esimerkiksi kiireellisyyden ja vanhentumisen osalta, ja mukana on useita osapuolia. Tämä tekee perintälaista mielenkiintoisen, mutta monimutkaisen. Siksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä perintäasianajajaan, jos sinulla on maksamattomia saatavia. Law & Morelakimiehet ovat perintäoikeuden asiantuntijoita ja auttavat sinua mielellään.
Ensimmäinen askel, joka on otettava, on ilmoittaa velalliselle, että hän ei ole täyttänyt maksuvelvollisuuttaan. Sinun on annettava hänelle mahdollisuus maksaa kohtuullisessa ajassa ilman lisäkustannuksia. Lähetät velalliselle kirjallisen muistutuksen, jota kutsutaan maksukyvyttömyysilmoitukseksi. Neljätoista päivän jaksoa pidetään yleensä kohtuullisena ajanjaksona, jonka kuluessa velallista pyydetään maksamaan saaminen edelleen. Luonnollisesti, Law & Moreperintälakimiehet voivat laatia sinulle maksukyvyttömyysilmoituksen. Jos laiminlyönti -ilmoitusta ei ole lähetetty, tuomioistuin hylkää vahingonkorvausvaatimukset. On kuitenkin tilanteita, joissa maksukyvyttömyysilmoituksen lähettäminen ei ole välttämätöntä, esimerkiksi sopimuksen täyttäminen on pysyvästi mahdotonta. Siitä huolimatta on suositeltavaa lähettää aina ilmoitus oletuksesta varmuuden vuoksi. Jos maksupyyntöä ei noudateta, voimme aloittaa noutoprosessin.
 • Velkojan ja velallisen tiedot
 • Velkaan liittyvät asiakirjat (laskun numero ja päivämäärä)
 • Syynä velkaa ei ole vielä maksettu
 • sopimus tai muut järjestelyt, joihin velka liittyy
 • Selkeä kuvaus ja perustelut velkaa
 • velkojan ja velallisen välinen velkaa koskeva kirjeenvaihto
Law & More tarjoaa myös tukea maksuihin ja maksuviivästyksiin liittyvien riskien estämiseksi. Suosittelemme esimerkiksi asiakkaita sisällyttämään maksuehdot yleisiin ehtoihin, jotka voivat estää epäselvyyksiä maksuviivästysten sattuessa. Haluatko lisätietoja tästä? Ota yhteyttä perintälakimiehiin Law & More.
Onko velallisesi ulkomailla? Siinä tapauksessa eri tekijät voivat vaikuttaa, kuten eri kieli, kulttuuri ja maksutavat, mikä tarkoittaa sitä, että perintämenettelyn riskit ovat suurempia kuin oman maan velallisilla. Kuitenkin perintä asianajajat Law & More, nämä tekijät eivät muodosta estettä. Emme anna rajojen estää meitä ja opastamme siksi mielellämme sinua perintäprosessissa, jossa velallinen on vakiinnuttanut asemansa ulkomailla, Euroopassa tai sen ulkopuolella. Haluatko tietää, mitä voimme tehdä sinulle, kun olet tekemisissä ulkomaisen velallisen kanssa? Ota yhteyttä Law & More. Asianajajamme auttavat sinua mielellään.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More