Haluatko perustaa yrityksen? Vai oletko jo yrittäjä? Jos näin on, joudut epäilemättä käsittelemään liikelakia. Jo yrityksen perustamisen yhteydessä joudut selvittämään, mikä yritysmuoto on sopivin. Lisäksi kaikenlaiset sopimukset on laadittava. Vuosien mittaan paljon voi muuttua myös yrityksen sisällä. Yhtiömuoto ei ehkä ole enää sopiva. Ristiriitoja voi syntyä osakkeenomistajien tai osakkuusyritysten välillä.

TARPEEN YRITYSTEN LAINJA
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Liikelakimies

Haluatko perustaa yrityksen? Vai oletko jo yrittäjä? Jos näin on, joudut epäilemättä käsittelemään liikelakia. Jo yrityksen perustamisen yhteydessä joudut selvittämään, mikä yritysmuoto on sopivin. Lisäksi kaikenlaiset sopimukset on laadittava. Vuosien mittaan paljon voi muuttua myös yrityksen sisällä. Yhtiömuoto ei ehkä ole enää sopiva. Ristiriitoja voi syntyä osakkeenomistajien tai osakkuusyritysten välillä. Tai ehkä yritykselläsi ei ole enää tarpeeksi likvidejä varoja. Law & More on erikoistunut Alankomaiden yrityslakiin. Perustamishetkestä yrityksen purkamiseen asti voimme tarjota sinulle oikeudellisia ja verotuksellisia neuvoja.

Pikavalikko

Oikeushenkilöiden laki

Me Law & More voi auttaa sinua oikean yritysmuodon valinnassa. Erot voidaan tehdä muodoista, joilla on oikeushenkilöllisyys, ja muodoilla, jotka eivät ole oikeushenkilöitä. Jos yritys on oikeushenkilö, se voi osallistua juridisiin liiketoimiin aivan kuten luonnolliset henkilöt. Tällöin yrityksesi voi tehdä sopimuksia, omaisuutta ja velkoja ja voidaan pitää vastuussa.

Tom Meevis - asianajaja Eindhoven

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”


Yhtiön hallinto

Kun haluat johtaa yritystä, sinun on valittava yritysmuoto. Mikä oikeudellinen muoto on sopiva, riippuu monista tekijöistä, kuten perustamisvaatimuksista, oikeushenkilöllisyydestä, yhteisvastuusta ja mahdollisesti osakkeiden luovutettavuudesta. Entä jos yksi yhtiöyhtiön (VOF) osakkaista haluaa poistua yrityksestä? Entä Flex-BV? Näitä aiheita säätelee yhtiölaki. Monet asiat voidaan järjestää sopimuksin etukäteen. Siksi on suositeltavaa ottaa mukaan yritysjuristin palvelut ennen yrityksen perustamista.

Yhteistyö

Aiotko yrityksessä tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa säilyttääksesi markkina-asemasi? Vai päinvastoin, suunnitelmalla päästä uusille markkinoille? Jos haluat muodostaa strategisen liiton, voimme neuvoa sinua riskeistä ja eduista. Lisäksi voimme yhdessä selvittää, mitkä yhteistyömuodot ovat sopivia.

Business Law

Sulautumiset ja yritysostot

Aiotko sulauttaa yrityksesi toiseen, koska haluat stimuloida esimerkiksi kasvua? Sitten on olemassa kolmen tyyppisiä sulautumisia: yritysfuusio, osakefuusio ja laillinen fuusio. Mikä yrityksellesi sopivin, riippuu tilanteesta. Law & More Asianajajat voivat neuvoa sinua tästä aiheesta.

Joskus toinen yritys saattaa olla kiinnostunut sinun. Se voi tarjota sinulle myydä yrityksesi hänelle. Jos haluat hyväksyä tämän pyynnön, voimme antaa sinulle neuvoja etukäteen. Voimme neuvotella myös puolestasi.

Jos yritys ei halua heidän osakkeidensa myyvän ja luovutuksensaaja lähestyy osakkeenomistajia, puhumme vihamielisestä haltuunotosta. Tiedämme kuinka suojata yritystäsi tällaisissa tilanteissa ja voimme auttaa sinua juridisissa neuvoissa.

Lisäksi on välttämätöntä, että suoritat due diligence -toiminnan, etenkin jos ostat yrityksenä toista yritystä. Haluat kaikki tarvittavat tiedot, jotta voidaan tehdä harkittu valinta sulautumisesta tai yrityskaupasta.

Yrityksen lakimiehet Law & More antaa sinulle oivaltavan juridisen kuulemisen yrityksestäsi. Kääntämme lain käytännössä, jotta voit todella hyötyä neuvoistamme. Lyhyesti, Law & More voi tarjota sinulle oikeusapua seuraavissa asioissa:

• yrityksen perustaminen
• Rahoittaa
• yritysten välinen yhteistyö
• yritysjärjestelyt
• neuvottelut ja oikeudenkäynnit, kun kyse on osakkeenomistajien ja / tai osakkuusyritysten välisistä konflikteista
• johtajan vastuu

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Minkä turhan mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 stuur een sähköpostitse naar:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.