Tarvitsetko apua kumppanin etuuksien laskemisessa?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Hyvä ja nopea viestintä

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Kumppanin elatusaput

Eikö sinulla tai entisellä kumppanillasi ole riittäviä tuloja elääksesi avioeron jälkeen? Sitten toisella kumppanilla on velvollisuus maksaa alimenioita entiselle kumppanille.

Pikavalikko

Milloin sinulla on oikeus saada alimenioita entiseltä kumppaniltasi?

Periaatteessa sinulla on oikeus aviopuolisoon, jos avioeron jälkeen sinulla ei ole riittäviä tuloja itsesi ylläpitämiseksi. Elintasostasi avioliittohetkellä otetaan huomioon määritettäessä, onko sinulla oikeus kumppanin alaisuuteen. Käytännössä jompikumpi osapuolista saa oikeuden elatusapuun. Useimmissa tapauksissa tämä on nainen, varsinkin jos hän on vastuussa suurimmasta osasta kotitalouden ja lasten hoitamista. Tässä tapauksessa naisella ei usein ole tuloja tai rajoitetut tulot osa-aikatyöstä. Tilanteessa, jossa mies on täyttänyt 'kotitalouden aviomiehen' roolin ja nainen on tehnyt uran, mies voi periaatteessa vaatia kumppanin alaisuuksia.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ASIANAJAJA

aylin.selamet@lwandmore.nl

Tarvitsetko avioeroasianajajan?

Elatusapu

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, joka liittyy suoraan yritykseesi.

Meillä on henkilökohtainen lähestymistapa ja työskentelemme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Avioero on vaikea aika. Autamme sinua koko prosessin ajan.

Elä erikseen

Elä erikseen

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

Oletko aikeissa erota?

Jos näin on, edessäsi on epäilemättä monia ongelmia. Avioerolla voi olla merkittävä vaikutus sekä emotionaalisesti että oikeudellisesti aina puolison ja lasten elatusapujen järjestämisestä ei-taloudellisiin asioihin, kuten huoltajuussuunnitelman laatimiseen.

Valmistautuaksemme olemme koonneet uuteen valkoiseen kirjaamme tietoja avioeron ratkaisemiseen liittyvistä kysymyksistä. Lataa alla oleva tiedosto ilmaiseksi ja hanki oivalluksia, jotka auttavat sinua navigoimaan avioeroprosessissa sujuvasti.

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja osaavat tuntea myötätuntoa
asiakkaan ongelman kanssa"

Kumppanin elatusapu

Neuvottelussa sinä ja entinen parisi pääset sopimaan kumppanin elatusapujen määrästä. Jos et pääse sopimukseen yhdessä, yksi asianajajistamme auttaa mielellään sinua. Voimme paitsi auttaa sinua neuvotteluprosessissa, myös voimme määrittää kumppanin elatusapujen määrän sinulle. Teemme tämän tekemällä huoltolaskelman.

Tuomari ei edes katso elatusavun taloudellista tilannetta, vaan myös elatusapuvelvollisen taloudellista tilannetta. Tuomioistuimen on kummankin tilanteen perusteella selvitettävä, onko joku teistä oikeutettu saamaan elatusapuja, ja jos on, niin elatusapujen määrä. Joissain tapauksissa on mahdollista, että sinulla on tosiasiassa oikeus kumppanin elatusapuun, mutta entisen kumppanisi taloudelliset yksityiskohdat osoittavat, että hän ei yksinkertaisesti pysty maksamaan kumppanin alaisuuksia.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Avioerojuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Huollon laskeminen

Ylläpitolaskelma on melko monimutkainen laskelma, koska monet tekijät on otettava huomioon. Law & More suorittaa mielellään kumppanin elatusapulaskelman sinulle.

Tarpeen määrittäminen
Kumppanilisärahojen määrä riippuu elatusavun saajan tarpeista ja henkilön kyvystä maksaa elatusaput. Alimenttien saajan tarpeiden määrittämiseksi oletetaan olevan vakiona noin 60% perheen nettovaroista, joista vähennetään lasten kustannukset.

Rahoituskyvyn määrittäminen
Kantavuuslaskelma tehdään molemmille osapuolille. Tämä laskelma määrittää, onko elatusapuvelvollisella henkilöillä riittävät taloudelliset valmiudet maksaa elatusapuja. Alimenttien maksamisen edellyttämien henkilöiden taloudellisen suorituskyvyn määrittämiseksi on ensin määritettävä hänen nettotulonsa. Elatusmaksun saaja voi ensin vähentää tuloistaan ​​useita kustannuksia. Nämä ovat pääasiassa kustannuksia, jotka elatusapu maksavalle henkilölle aiheutuu loppupäähän saamiseksi (kustannukset).

Kantokyvyn vertailu
Viimeiseksi on tehtävä vertailu kuormankantokykyyn. Tätä vertailua käytetään laskemaan elatusapu, jonka osapuolilla on yhtä suuri taloudellinen vapaus. Elatusapuun oikeutettua palkkaa verrataan elatusvelkojan laajuuteen. Ajatuksena on, että elatusapuun oikeutetun ei tarvitse elatusapun perusteella olla paremmassa taloudellisessa tilanteessa kuin elatusvelvollinen.

Haluatko tietää mikä on taloudellinen tilanne avioerosi jälkeen? Ottaa yhteyttä Law & More ja voimme työskennellä kanssasi selvittääksesi, kuinka paljon elatusapuja joudut maksamaan tai vastaanottamaan.

Alimenioiden vaihtaminen

Jos haluat yksipuolisesti peruuttaa tai muuttaa kumppanin elatusapua, tämä on tehtävä tuomioistuimen kautta. Voimme lähettää muutospyynnön tuomioistuimessa puolestasi. Tuomioistuin voi muuttaa kumppanin elatusapua, ts. Lisätä, vähentää tai asettaa nollaan. Lain mukaan "olosuhteet muuttuvat". Jos tuomioistuin toteaa, että olosuhteet eivät muutu, pyyntöäsi ei hyväksytä. Tätä käsitettä ei selitetä tarkemmin laissa, joten se voi koskea monenlaisia ​​olosuhteita. Käytännössä tämä edellyttää usein yhden entisen kumppanin taloudellisen tilanteen muutosta.

Kumppanin elatusapujen päättäminen
Velvollisuus maksaa kumppanin elatusapua voi päättyä seuraaviin tilanteisiin:

  • sinun tai entisen kumppanisi kuoleman sattuessa;
  • jos tuomioistuimen määräämä elatuksen enimmäisaika on umpeutunut;
  • jos elatusapua saava menee uudelleen naimisiin, solmii rekisteröidyn parisuhteen tai aloittaa yhteiselämän;
  • jos taloudelliset olosuhteet ovat muuttuneet ja elatusapuun saava voi hankkia toimeentulonsa

Avioerolakimiehillämme on tietoa sekä perheoikeudesta että yrittäjyyden taitotiedosta, ja siksi heillä on ihanteelliset mahdollisuudet tarjota sinulle juridista ja verotuksellista apua näissä tapauksissa. Tarvitsetko avioeroasianajajan? Ottaa yhteyttä Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More