Avoimet työpaikat

Law & More

Law & More on dynaaminen, monialainen asianajotoimisto, joka sijaitsee Science Parkissa vuonna Eindhoven; jota kutsutaan myös Alankomaiden Piilaaksoksi. Yhdistämme suuren yritys- ja verotoimiston osaamisen yksilölliseen huomioimiseen ja putiikkitoimistoon sopivaan räätälöityyn palveluun. Asianajotoimistomme on palveluidemme laajuudeltaan ja luonteeltaan todella kansainvälinen, ja se palvelee monille kehittyneille hollantilaisille ja kansainvälisille asiakkaille yrityksistä ja instituutioista yksityishenkilöihin. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, meillä on oma tiimimme monikielisiä juristeja ja juristeja, jotka hallitsevat muun muassa venäjän kielen. Joukkueessa on miellyttävä ja vapaamuotoinen ilmapiiri.

Meillä on tällä hetkellä tilaa opiskelijaharjoittelijalle. Opiskelijaharjoittelijana osallistut päivittäiseen harjoitteluamme ja saat erinomaista tukea. Harjoittelujakson lopussa saat meiltä harjoittelujakson arvioinnin ja siirryt askeleen eteenpäin vastaamalla kysymykseen siitä, onko lakimies sinulle. Harjoittelujakson kesto määritetään kuullen.

Profiili

Odotamme seuraavia opiskelijaharjoittelijoiltamme:
  • Erinomainen kirjoitustaido
  • Erinomainen sekä hollannin että englannin kielen taito
  • Opiskelet oikeudellista koulutusta HBO- tai WO-tasolla
  • Sinulla on todistettava kiinnostus yrityslakiin, sopimusoikeuteen, perhe- tai maahanmuuttolakiin
  • Sinulla on tyhjä asenne ja olet lahjakas ja kunnianhimoinen
  • Olet käytettävissä 3-6 kuukautta

Vastaus

Haluatko vastata tähän avoimeen työpaikkaan? Lähetä CV, motivaatiokirje ja luettelo merkinnöistä info@lawandmore.nl. Voit osoittaa kirjeesi Mr. TGLM Meevisille. Law & More on aina kiinnostunut tuntemaan lahjakkaita ja kunnianhimoisia ammattilaisia, joilla on hyvä koulutus ja ammatillinen tausta.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Tom Meevis -kuva

Toimitusjohtaja / asianajaja

Asianajaja
Law & More