Avoimet työpaikat

Law & More

Law & More on dynaaminen, monitieteinen lakitoimisto, joka sijaitsee Science Parkissa Eindhovenissa; kutsutaan myös Alankomaiden Piilaakseksi. Yhdistämme suuren yritys- ja verotoimiston osaamisen henkilökohtaiseen huomioon ja räätälöityyn palveluun, joka sopii putiikitoimistoon. Asianajotoimistomme on palveluidemme laajuuden ja luonteen suhteen todella kansainvälinen ja työskentelee monien hienostuneiden hollantilaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa yrityksistä ja instituutioista yksityishenkilöihin. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, meillä on oma ryhmä monikielisiä lakimiehiä ja juristeja, jotka hallitsevat muun muassa venäjän kielen. Joukkueessa on miellyttävä ja epävirallinen ilmapiiri.

Meillä on tällä hetkellä tilaa opiskelijaharjoittelijalle. Opiskelijaharjoittelijana osallistut päivittäiseen harjoitteluamme ja saat erinomaista tukea. Harjoittelujakson lopussa saat meiltä harjoittelujakson arvioinnin ja siirryt askeleen eteenpäin vastaamalla kysymykseen siitä, onko lakimies sinulle. Harjoittelujakson kesto määritetään kuullen.

Profiili

Odotamme seuraavia opiskelijaharjoittelijoiltamme:

  • Erinomainen kirjoitustaido
  • Erinomainen sekä hollannin että englannin kielen taito
  • Opiskelet oikeudellista koulutusta HBO- tai WO-tasolla
  • Sinulla on todistettava kiinnostus yrityslakiin, sopimusoikeuteen, perhe- tai maahanmuuttolakiin
  • Sinulla on tyhjä asenne ja olet lahjakas ja kunnianhimoinen
  • Olet käytettävissä 3-6 kuukautta

Vastaus

Haluatko vastata tähän avoimeen työpaikkaan? Lähetä CV, motivaatiokirje ja luettelo merkinnöistä [sähköposti suojattu] Voit osoittaa kirjeesi Mr. TGLM Meevisille.

Law & More on aina kiinnostunut tuntemaan lahjakkaita ja kunnianhimoisia ammattilaisia, joilla on hyvä koulutus ja ammatillinen tausta.

Law & More B.V.