Estämään muita ihmisiä käyttämästä työtäsi, teollis- ja tekijänoikeuslaki tarjoaa mahdollisuuden suojata kehitettyjä ideoitasi ja luovia konseptejasi. Tämä tarkoittaa, että luomuksiasi voidaan käyttää vain luvalla. Tämä on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa ja innovatiivisessa yhteiskunnassamme. Haluatko tietää enemmän immateriaalioikeudesta?

Ovatko sinä kehittäjä?
Suojaa luomuksesi

Henkisen omaisuuden asianajaja

Estämään muita ihmisiä käyttämästä työtäsi, teollis- ja tekijänoikeuslaki tarjoaa mahdollisuuden suojata kehitettyjä ideoitasi ja luovia konseptejasi. Tämä tarkoittaa, että luomuksiasi voidaan käyttää vain luvalla. Tämä on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa ja innovatiivisessa yhteiskunnassamme.

Pikavalikko

Haluatko tietää enemmän immateriaalioikeudesta? Asiantuntijat Law & More voi tarjota sinulle juridista apua, jos haluat suojata ideoitasi tai luomuksesi. Jos otat meihin yhteyttä, autamme sinua immateriaalioikeuksien rekisteröinnissä ja toimimme puolestasi loukkaajia vastaan. Asiantuntemuksemme immateriaalioikeuden alalla on:

• tekijänoikeudet;
• tavaramerkit;
• Patentit ja patentit;
• Kauppanimet

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Law & More
on mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelmat. "

Teollis- ja tekijänoikeudet

Jos olet keksijä, suunnittelija, kehittäjä tai kirjoittaja, voit suojata työtäsi immateriaalioikeuden avulla. Immateriaalioikeus varmistaa, että muut eivät saa käyttää luomistasi, ellet anna siihen lupaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada takaisin investointeja tuotteen kehittämiseen. Suojan saamiseksi on tärkeää, että sinulla on yksityiskohtainen idea. Pelkkä idea ei yksin riitä, koska se voidaan toteuttaa monella tavalla. Kun sinulla on kehitetty idea, lakimiehet voivat tallentaa immateriaalioikeutesi eri tavoin. Immateriaalioikeuslakeja on erityyppisiä, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä.

Immateriaalioikeudet

Kirjailijan oikea kuva

Tekijänoikeuslakimies

Oletko kirjan, elokuvan, musiikin, maalauksen, kuvan tai veistoksen omistaja? Ota yhteyttä meihin

Lisää kirjanmerkki oikea kuva

Tavaramerkin rekisteröinti

Haluatko rekisteröidä tuotteesi tai palvelusi? Me voimme auttaa sinua

Patentit en octrooien image

Hae patenttia

Oletko keksinnön keksijä? Järjestä patentti

Kauppanimien kuva

Kauppanimet

Autamme sinua rekisteröimään kauppanimen

Älymääräinen ominaislaki

Eri omistusoikeudet

Teollis- ja tekijänoikeuksia koskevia lakeja on erityyppisiä, joiden luonne, laajuus ja kesto vaihtelevat omistusoikeudesta toiseen. Joskus useita immateriaalioikeuksia voidaan rekisteröidä samanaikaisesti. Law & MoreAsiantuntemus immateriaalioikeuden alalla sisältää tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeuden, patentit ja patentit sekä kauppanimet. Ottamalla yhteyttä Law & More voit kysyä mahdollisuuksista.

tekijänoikeus

Tekijänoikeus suojaa tekijän teoksia ja antaa luojalle oikeuden julkaista, jäljentää ja suojata teoksensa kolmansien osapuolten väärinkäytöltä. Käsite 'teos' sisältää kirjat, elokuvat, musiikki, maalaukset, valokuvat ja veistokset. Vaikka tekijänoikeuksia ei tarvitse hakea, koska teos syntyy automaattisesti, kun teos luodaan, tekijänoikeudet on suositeltavaa tallentaa. Oikeuden luomiseksi voit aina todistaa, että työ oli olemassa tietynä päivänä. Haluatko rekisteröidä tekijänoikeutesi ja suojata työtäsi henkilöiltä, ​​jotka rikkovat tekijänoikeuksiasi? Ota yhteyttä lakimiehiin osoitteessa Law & More.

Tavaramerkkilaki

Tavaramerkkilaki mahdollistaa tavaramerkkisi rekisteröinnin, jotta kukaan ei voi käyttää nimeäsi ilman lupaa. Tavaramerkkioikeus vahvistetaan vain, jos rekisteröit tavaramerkin tavaramerkkirekisteriin. Law & Morelakimiehet auttavat mielellään tässä. Jos tavaramerkkisi on rekisteröity ja sitä käytetään ilman lupaa, tämä on tavaramerkin loukkausta. teidän Law & More lakimies voi sitten auttaa sinua ryhtymään toimiin loukkaajia vastaan.

Patentit ja patentit

Kun olet kehittänyt keksinnön, teknisen tuotteen tai prosessin, voit hakea patenttia. Patentti varmistaa, että sinulla on yksinoikeus keksintöösi, tuotteeseesi tai prosessiisi. Patentin hakemiseen on täytettävä neljä vaatimusta:

• Sen on oltava keksintö;
• Keksinnön on oltava uusi;
• On oltava kekseliäs vaihe. Tämä tarkoittaa, että keksintösi on oltava innovatiivista eikä vain pientä parannusta olemassa olevaan tuotteeseen;
• Keksintösi on oltava teollisesti sovellettavissa.

Law & More tarkistaa, että täytät kaikki vaatimukset, ja auttaa sinua hakemaan patenttia.

Kauppanimet

Kauppanimi on nimi, jolla yritystä johdetaan. Kauppanimi voi olla sama kuin tuotenimi, mutta niin ei aina ole. Kauppanimet voidaan suojata rekisteröimällä ne kauppakamariin. Kilpailijat eivät saa käyttää kauppanimeäsi. Kauppanimet, jotka ovat hämmentävästi samanlaisia ​​kuin kauppanimesi, eivät myöskään ole sallittuja. Tämä suoja on kuitenkin sidottu alueellisesti. Toisen alueen yritykset voivat käyttää samanlaista tai samaa nimeä. Kauppanimelle voidaan kuitenkin antaa ylimääräinen suoja rekisteröimällä se myös tavaramerkiksi. Lain lakimiehet Law & More neuvoo mielellään mahdollisuuksista.

Etsitkö immateriaalioikeudellisia asianajajia? Ota yhteyttä Law & More. Voimme auttaa sinua määrittämään oikeutesi ja tukemaan sinua, kun oikeuksiasi loukataan.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - max[sähköposti suojattu]

Law & More B.V.