Yrittäjänä sinulla on paljon tekemistä. Tämä alkaa jo yrityksesi perustamisesta: miten rakennat yrityksesi ja mikä oikeudellinen muoto on sopiva? Osakeomistus, vastuu ja päätöksenteko on otettava huomioon. Myös asianmukaiset sopimukset on tehtävä. Onko sinulla jo vakiintunut yritys?

YRITYKSEN LAKI LAKI
TEHOKAS LÄHESTYMISTAPA - LAW & MORE

VALITSE LAW & MORE

Tarkistaa Poista valinta

Tarkistaa Henkilökohtainen ja helposti saatavilla

Tarkistaa Omat kiinnostuksen kohteet ensin

YHTEISÖN LAKIJOITTAJA, JOLLA TEHOKAS LÄHESTYMISTAPA - LAW & MORE

VALITSE LAW & MORE

Tarkistaa Poista valinta

Tarkistaa Henkilökohtainen ja helposti saatavilla

Tarkistaa Omat kiinnostuksen kohteet ensin

Yritysoikeuslakimies

Yrittäjänä sinulla on paljon tekemistä. Tämä alkaa jo yrityksesi perustamisesta: miten rakennat yrityksesi ja mikä oikeudellinen muoto on sopiva? Osakeomistus, vastuu ja päätöksenteko on otettava huomioon. Myös asianmukaiset sopimukset on tehtävä. Onko sinulla jo vakiintunut yritys? Siinäkin tapauksessa sinun on epäilemättä käsiteltävä yhtiöoikeutta. Loppujen lopuksi oikeudellisilla näkökohdilla on aina tärkeä rooli yrityksessä. Paljon voi muuttua yrityksessäsi vuosien varrella. Esimerkiksi olosuhteet yrityksessäsi tai sen sisällä voivat vaatia yrityksellesi erilaisen oikeudellisen muodon. Lisäksi sinun on ehkä käsiteltävä riita -asioita osakkeenomistajien tai kumppaneiden välillä yrityksessäsi. Lisäksi fuusioita tai yritysostoja muiden yritysten kanssa tapahtuu myös säännöllisesti. Minkä oikeudellisen muodon valitset ja miten ratkaiset kiistat parhaiten oikeudellisella tasolla? Pitäisikö esimerkiksi irtisanoa sopimukset tai tehdä uusia sopimuksia?

Pikavalikko

Kaikilla yhtiöoikeutta koskevilla kysymyksilläsi olet tullut oikeaan paikkaan yritysjuristin kanssa Law & More. at Law & More Ymmärrämme, että yrittäjänä haluat olla mukana yrittäjyydessä ja ideoiden kehittämisessä etkä lakiasioissa. Yrityksen lakimies Law & More voi hoitaa yrityksesi lakiasiat, jotta voit keskittyä siihen, mitä rakastat tehdä: oman yrityksen johtamiseen. Law & Morelakimiehet ovat yhtiöoikeuden asiantuntijoita ja voivat antaa sinulle oikeudellista neuvontaa perustamishetkestä yrityksesi selvitystilaan. Käännämme lain käytännön termeihin, jotta saatte todella hyötyä neuvoistamme. Asianajajamme auttavat tarvittaessa myös sinua ja yritystäsi kaikissa menettelyissä. Lyhyesti, Law & More voi auttaa sinua laillisesti seuraavissa asioissa:

• yrityksen perustaminen;
• rahoitus;
• yritysten välinen yhteistyö;
• fuusiot ja yritysostot;
• neuvotella ja riitauttaa osakkeenomistajien ja/tai kumppaneiden välisissä kiistoissa.

Oletko mukana yhtiöoikeudessa? Ole kiltti ottaa yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat sinua mielellään!

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Law & More on mukana

ja voi tuntea itsensä

asiakkaan ongelmien kanssa ”

Vaiheittainen suunnitelma yhtiöoikeudelliselle asianajajalle

Yritysoikeusasianajajat osoitteessa Law & More käytä seuraavaa menetelmää:

1. Tutustuminen. Kiinnostaa mitä Law & More voi tehdä sinulle ja yrityksellesi? Ota yhteyttä Law & More. Voit tutustua lakimiehiin ja lähettää kysymyksesi puhelimitse tai sähköpostilla. Haluttaessa he suunnittelevat tapaamisen sinulle Law & More toimistoon.

2. Keskustele vaiheittaisesta suunnitelmasta. Toimistolla tapaamisen aikana tutustumme sinuun tarkemmin, keskustelemme kysymyksesi taustasta ja mahdollisista ratkaisuista yrityksesi oikeudellisissa asioissa. Asianajajat Law & More myös kertoa, mitä he voivat konkreettisesti tehdä puolestasi ja mitkä ovat mahdolliset seuraavat vaiheesi.

3. Suorita vaiheittainen suunnitelma. Kun opastat Law & More edustaaksemme etujasi asianajajamme laativat palvelusopimuksen. Tässä sopimuksessa kuvataan järjestelyt, joista he ovat aiemmin keskustelleet kanssasi. Tehtävän suorittaa yleensä asianajaja, johon olet ollut yhteydessä.

4. Käsittelykotelo. Tapa, jolla tapauksesi käsitellään, riippuu oikeudellisesta kysymyksestäsi, joka voi liittyä esimerkiksi neuvonnan laatimiseen, sopimuksen arviointiin tai oikeudenkäyntiin. Klo Law & MoreYmmärrämme, että jokainen asiakas ja hänen liiketoimintansa ovat erilaisia. Siksi käytämme henkilökohtaista lähestymistapaa. Asianajajamme pyrkivät aina ratkaisemaan kaikki oikeudelliset asiat nopeasti.

Yritysoikeuslakimies

Yrityksen aloittaminen

Jos haluat aloittaa oman yrityksen, sinun on valittava yrityksellesi oikeudellinen muoto. Voit valita oikeudellisen muodon oikeushenkilöllisyydellä tai ilman sitä. Tämä valinta määrittää yrityksesi juridisen rakenteen.

Yritysoikeuslakimies auttaa määrittämään oikeudellisen muodon

Jos valitset oikeusmuodon, joka on oikeushenkilö, yrityksesi voi osallistua itsenäisesti oikeustoimiin aivan kuten luonnollinen henkilö. Yrityksesi voi tehdä sopimuksia sellaisenaan, omistaa varoja ja velkoja ja olla vastuussa.

Esimerkkejä oikeushenkilöistä, joilla on oikeushenkilöllisyys, ovat:

• osakeyhtiö (BV)
• julkinen osakeyhtiö (NV)
• säätiö
• Unioni
• osuuskunta

BV: tä ja NV: tä käytetään usein yritykseen, jolla on kaupallinen tarkoitus. Jos yritykselläsi on idealistisempi tavoite, se voi olla vaihtoehto perustaa säätiö ja linkittää yritys siihen. BV: ssä tai NV: ssä on välttämätöntä houkutella osakkeenomistajia. On kuitenkin myös mahdollista, että sinusta tulee yrityksen (ainoa) osakkeenomistaja. Voit myös lukea lisää edellä mainituista oikeudellisista muodoista blogistamme "Minkä oikeudellisen muodon valitsen yritykselleni?".

Kun on suhde osakkeenomistajiin, on erittäin tärkeää, että tämä suhde kirjataan asianmukaisesti. On viisasta saada a osakassopimus tätä varten laadittu. Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua laatimaan tai arvioimaan osakassopimuksen.

Yrityslakimies avustaa yrityksen rekisteröinnissä

On kuitenkin myös mahdollista valita oikeudellinen muoto, jolla ei ole oikeushenkilöyttä, kuten julkinen yhtiö tai yhtiö. Näillä oikeudellisilla muodoilla on tärkeää, että kumppanit tai kumppanit tekevät hyviä sopimuksia, jotka on määritelty esimerkiksi kumppanuussopimuksessa. Oikeudellisen muodon valinta vaikuttaa suoraan rahoitukseen ja vastuuseen. Jos valitset oikeudellisen muodon, jolla ei ole oikeushenkilöllisyyttä, yrityksesi ei voi osallistua oikeustoimiin itsenäisesti ja olet esimerkiksi vastuussa yksityisellä omaisuudellasi yrityksellesi aiheutuvista veloista.

Esimerkkejä oikeusmuodoista, joilla ei ole oikeushenkilöllisyyttä, ovat:

• yksinyrittäjä
• yhtiökumppanuus (VOF)
• kommandiittiyhtiö (CV)
• kumppanuus

Voit lukea tarkalleen, mitä nämä oikeushenkilöt sisältävät ja mitä etuja ja haittoja on blogistamme "Minkä oikeudellisen muodon valitsen yritykselleni?".

Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua valitsemaan oikean oikeudellisen muodon. Law & MoreYrityksen lakimiehet työskentelevät kanssasi selvittääksesi, mikä oikeudellinen muoto sopii yrityksellesi parhaiten. Kun haluttu oikeudellinen rakenne on selkeästi kartoitettu, yritys on perustettava ja rekisteröitävä kauppakamariin. Law & More koordinoi tätä prosessia puolestasi.

Yhtiöjuristimme ovat valmiita sinua varten

Yritysjuristi

Yritysjuristi

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi saat oikeudellista neuvontaa, jolla on suora merkitys yrityksellesi

Ilmoitus oletuksesta

Ilmoitus oletuksesta

Eikö joku noudata sopimuksiaan? Voimme lähettää muistutuksia ja oikeudenkäyntejä

Menetelmä

Menetelmä

Hyvä Due dilligence -tutkimus antaa varmuuden. Autamme sinua

Osakassopimus

Osakassopimus

Haluatko antaa yhtiöjärjestyksen lisäksi erilliset säännöt osakkeenomistajillesi? Kysy oikeudellista apua

Asianajaja

Sopimusoikeus yhtiöoikeuden puitteissa

Kun yritys on perustettu ja perustettu, voit aloittaa liiketoimintasi. Huomaat kuitenkin, että myös oikeudellisilla näkökohdilla on tässä tärkeä rooli. Esimerkiksi ennen suhteiden solmimista asiakkaiden kanssa saatat joutua antamaan luottamuksellisia tietoja. Siinä tapauksessa on suositeltavaa laatia salassapitosopimus. Tällöin on tärkeää kirjata kaikki sopimukset asiakkaiden tai toimittajien kanssa sopimukseen. Yleisten ehtojen laatiminen voi vaikuttaa tähän. Yritysoikeusasianajajat osoitteessa Law & More voi laatia ja arvioida sopimuksia ja yleisiä ehtoja sinulle, jotta et joutuisi yllätyksiin.

Vaikka kaikki oikeudelliset asiat on järjestetty oikein yrityksessäsi, on valitettavasti edelleen mahdollista, että vastapuoli ei halua tehdä yhteistyötä tai ei noudata sopimuksiaan. Jotta suhde asiakkaisiin tai toimittajiin ei vahingoittuisi, on suositeltavaa päästä ensin sovintoratkaisuun. A Law & More lakimiehet voivat auttaa sinua tässä prosessissa. Jos riitaa ei kuitenkaan voida ratkaista, saattaa olla tarpeen ryhtyä oikeustoimiin. Law & More hänellä on laaja kokemus yhtiöoikeudellisista oikeudenkäynneistä ja tekee kaikkensa saavuttaakseen sinulle parhaan tuloksen.

Yhteisöoikeuteen liittyvien sopimusten alalla voit ottaa yhteyttä Law & More kysymyksiin liittyen:

• sopimusten laatiminen ja arviointi;
• sopimusten irtisanominen;
• kirjallisen maksukyvyttömyysilmoituksen laatiminen, jos sopimusta ei noudateta;
• sopimuksen tekemisestä johtuvien erimielisyyksien ratkaiseminen;
• neuvotella sopimusten sisällöstä.

Yritysoikeuslakimies

Sulautumiset ja yritysostot

fuusio

Aiotko yhdistää yrityksesi toiseen yritykseen esimerkiksi siksi, että haluat kasvattaa yritystäsi? Yritykset voivat yhdistää kolme tapaa:

• yrityksen sulautuminen
• osakkeiden sulautuminen
• laillinen sulautuminen

Mikä fuusio sopii parhaiten yrityksellesi, riippuu tilanteestasi. Yritysoikeudellinen asianajaja tai yhtiöoikeuslakimies Law & More voi neuvoa sinua tässä.

Haltuunotto

On tietysti myös mahdollista, että toinen yritys on kiinnostunut yrityksestäsi ja sinulle tarjotaan myydä yrityksesi toiselle yritykselle. Suhtaudutko myönteisesti hankintaan ja harkitsetko liiketoiminnan siirtoa? Voimme tukea neuvotteluissa ja antaa neuvoja etukäteen. Jos ei, se voi olla vihamielinen vallankaappaus. Puhumme vihamielisestä yrityskaupasta, jos yritys ei tee yhteistyötä osakkeidensa myynnissä ja toinen yritys, eli hankkija, kääntyy osakkeenomistajien puoleen. Tiedämme, miten yrityksesi voidaan suojata tältä, ja siksi voimme myös tarjota sinulle oikeudellista apua tässä tapauksessa.

Due diligence

Lisäksi, Law & More voi auttaa sinua, jos aiot ottaa yrityksen haltuun. Kun ostat toisen yrityksen yhtiöksi, on välttämätöntä suorittaa due diligence. Haluat kaikki tiedot, joita tarvitset tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi sulautumisesta tai yrityskaupasta. Haluatko tietää lisää tästä? Law & MoreYrityksen lakimiehet ovat palveluksessanne.

Tee yhteistyötä toisen yrityksen kanssa

Aiotko yrityksenä tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa säilyttääksesi asemasi markkinoilla? Vai aiotko siirtyä uusille markkinoille? Jos haluat muodostaa strategisen liiton, voimme neuvoa sinua riskeistä ja eduista. Lisäksi voimme tarkastella kanssasi, mitkä yhteistyömuotot ovat sopivia. Haluatko tietää lisää tästä? Ole kiltti ottaa yhteyttä yhtiöoikeuden asianajajat osoitteessa Law & More.

UKK

Yritysoikeus on oikeusala, joka käsittelee oikeushenkilöiden oikeutta ja on osa Alankomaiden yksityisoikeutta. Yhtiöoikeus on edelleen jaettu oikeushenkilöoikeuteen ja yhtiöoikeuteen. Yhtiöoikeus on paljon rajoittuneempi kuin oikeushenkilöiden laki, ja sitä sovelletaan vain seuraaviin oikeudellisiin muotoihin: osakeyhtiöt (BV) ja julkiset osakeyhtiöt (NV). Oikeushenkilölaki koskee kaikkia oikeudellisia muotoja, mukaan lukien BV ja NV Law & MoreYrityksen lakimiehet voivat auttaa sinua valitsemaan oikean oikeudellisen muodon. Law & MoreYrityksen lakimiehet työskentelevät kanssasi selvittääksesi, mikä oikeudellinen muoto sopii yrityksellesi parhaiten. Lisäksi, Law & More voi auttaa sinua:

• yrityksen perustaminen;
• rahoitus;
• yritysten välinen yhteistyö;
• fuusiot ja yritysostot;
• neuvotella ja riitauttaa osakkeenomistajien ja/tai kumppaneiden välisissä kiistoissa;
• sopimusten ja yleisten ehtojen laatiminen ja arviointi.

Oletko yrittäjä, jolla on oikeudellinen ongelma ja haluatko sen ratkaista? Silloin on järkevää ottaa yhteyttä yhtiöoikeudelliseen asianajajaan. Kaikilla oikeudellisilla asioilla voi olla merkittävä taloudellinen, aineellinen tai aineeton vaikutus yritykseesi. Klo Law & MoreYmmärrämme, että kaikki oikeudelliset kysymykset ovat liikaa. Siksi Law & More tarjoaa sinulle laajan ja täsmällisen oikeudellisen tietämyksen lisäksi nopean palvelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan. Esimerkiksi asianajajamme ovat yhtiöoikeuden asiantuntijoita. Ja mitä tulee yrityksiin, Law & More edustaa eri alojen yrittäjiä, kuten teollisuus, liikenne, maatalous, terveydenhuolto ja vähittäiskauppa.

Haluatko tietää mitä Law & More voi tehdä puolestasi lakitoimistona Eindhovenissa? Ota yhteyttä Law & More, lakimiehemme auttavat sinua mielellään. Voit varata ajan:

• puhelimitse: 040-3690680 tai 020-3697121
• sähkopostilla: [sähköposti suojattu]
• kautta Law & More sivu: https://lawandmore.eu/appointment/

Yleensä sopimuksella on seurauksia vain osapuolille. Kolmannet osapuolet, jotka eivät ole sopimuksen osapuolia, eivät periaatteessa voi saada siitä oikeuksia tai velvollisuuksia. Tietyissä olosuhteissa sopimuksilla ja niissä sovituilla ehdoilla voi olla vaikutuksia myös kolmansille osapuolille, joita kutsutaan myös kolmansien osapuolten vaikutuksiksi. Sopimuksen lausekkeen kolmannen osapuolen vaikutukselle sovelletaan kahta vaatimusta:

1. Sopimus sisältää lausekkeen, jonka mukaan kolmas osapuoli voi vaatia sopimuksen suorittamista joltakin sopimuspuolelta tai muutoin vedota sopimukseen toista osapuolta vastaan ​​ja
2. kolmas osapuoli on hyväksynyt lausekkeen toiselle kahdelle osapuolelle osoitetulla lausunnolla.

Kun edellä mainitut vaatimukset täyttyvät, sopimuksen osapuolet voivat vedota sopimuksessa mainittuihin määräyksiin tätä kolmatta osapuolta vastaan ​​tai päinvastoin. Sopimusten kolmannen osapuolen vaikutus on oppi, joka liittyy läheisesti yhtiöoikeuteen. Loppujen lopuksi sopimusoikeus on suuri osa yhtiöoikeutta. Onko sinulla kysyttävää kolmansien osapuolten tehosteista? Ota yhteyttä Law & More. Yritysoikeudelliset asianajajamme auttavat sinua mielellään.

Yksityisessä osakeyhtiössä (BV) ja julkisissa osakeyhtiöissä (NV) suurin valta on yhtiön osakkeenomistajilla (AvA). Tämä tarkoittaa, että tärkeät päätökset, ainakin yrityksen sisällä, tekevät yleensä osakkeenomistajat (AvA). Yrittäjänä et voi käyttää kiistoja yrityksen osakkeenomistajien välillä. Ymmärrämme sen klo Law & More. Siksi selitämme lyhyesti useita tapoja käsitellä ja ratkaista osakaskiistoja:

Sovittelu. Keskustelun aloittaminen yrityksen osakkeenomistajien kanssa on yleensä ensimmäinen askel. Ehkä osakkeenomistajien mielipide -ero voidaan ratkaista yksinkertaisella tavalla, jotta voit palata nopeasti normaaliin liiketoimintaan yrityksessäsi. Tämä on tietysti mahdollista myös riippumattoman ja puolueettoman sovittelijan johdolla. Sovittelu on usein nopeampaa ja halvempaa kuin oikeusjutun aloittaminen. Löydät myös lisätietoja sovittelusta sivultamme: https://lawandmore.eu/mediation/

Oikeudellinen riitojenratkaisu. On mahdollista, että yrityksesi yhtiöjärjestys tai osakassopimus sellaisenaan sisältävät jo sovinnon osakkeenomistajariitojen sattuessa. Siinä tapauksessa on viisasta toteuttaa tällainen riitojenratkaisumenettely. Jos yhtiöjärjestys tai osakassopimus eivät sisällä riitojenratkaisujärjestelmää, voit silti noudattaa lakisääteistä riitojenratkaisujärjestelmää. Tässä erotetaan karkotuksen tai irtisanomisen mahdollisuus. Molempien vaihtoehtojen osalta sinun on vakuutettava tuomari todisteilla karkotuksen tai irtisanomisen tarpeellisuudesta. Haluatko tietää, mitä nämä vaihtoehdot tarkoittavat ja voitko käyttää niitä tapauksessasi? Ota yhteyttä Law & More. Asianajajamme antavat mielellään neuvoja.

Kyselymenettely. Tämän menettelyn, jota noudatetaan Amsterdamin hovioikeuden yritysjaostossa, tarkoituksena on palauttaa hyvät suhteet yhtiöön, myös osakkeenomistajien välille. Yritysosastoa voidaan pyytää tutkimaan yritystä ja pyytämään välittömiä toimenpiteitä, esimerkiksi päätösten (väliaikainen) keskeyttäminen. Tutkimus ja sen tulos kirjataan raporttiin. Jos todetaan, että hallinnointi on ollut väärin, yritysosastolla on kauaskantoiset valtuudet, joten voit jopa pyytää yrityksen purkamista.

Haluatko tietää parhaan tavan ratkaista osakkeenomistajakiista yrityksessäsi? Ota yhteyttä yrityksen lakimiehiin Law & More. Lakimiehemme antavat mielellään neuvoja ja ohjaavat tarvittaessa yritystäsi sovitteluprosessin läpi.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 (0) 40 369 06 80 tai lähetä meille sähköpostia:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.