KYSYMYKSET OIKEUDELLISESTA ASEMASTASTA?
TEE CASE SKANNAA NYT!

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Hyvä ja nopea viestintä

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Tapausten skannaus

Oletko yksityishenkilö? Tarvitsetko oikeudellisia neuvoja ja haluatko saada selkeän kuvan oikeudellisesta tilanteestasi? Sitten olet oikeassa paikassa. Law & More tarjoaa mahdollisuuden oikeusapuun tapaustutkimuksen avulla. Tämä on tutkimus meille esittämäsi kysymyksen taustasta. Siinä tehdään selväksi, mikä on jo järjestetty tai mitä on vielä tehtävä, missä kiinnostavat kohteet sijaitsevat ja mitkä ratkaisut ovat mahdollisia. Jokainen tehtävä seisoo yksinään ja saa asianmukaisen lähestymistavan. Sinulle on erittäin hyödyllistä, että asiantuntija tarkistaa oikeudellisen asemasi.

Miten tämä toimii?

Lähetät Case Scan -hakemuksen online-hakemuslomakkeella. Saatuaan pyynnön otamme sinuun yhteyttä puhelimitse. Kun olemme sopineet keskenään ja allekirjoittaneet toimeksiantosopimuksen, aloitamme Case Scanilla. Oikeudellinen tilanne ja riskit analysoidaan asianmukaisten tosiseikkojen ja laillisten lähteiden perusteella. Analyysin jälkeen muotoilemme kirjallisen neuvon, jossa huomioimme antamaan kuvan siitä, miten neuvosto muodostui. Tässä keskustellaan mahdollisuuksista ja arvioidaan onnistumisaste. Case-skannauksen tuloksena on raportti, jonka koko on 2–4 sivua. Neuvonta on kirjoitettu ymmärrettävällä kielellä, käytännössä toimiva ja suoraan sovellettava. Case Scan -sovelluksen perusteella voit määrittää, mitkä toimet haluat suorittaa ja mitä riskejä haluat poistaa tai rajoittaa niin paljon kuin mahdollista.

Law & More ei ole velvollinen hyväksymään tapaustutkimusta koskevaa pyyntöä. Joissakin tilanteissa saatamme kieltäytyä tapaustarkistuksen suorittamisesta, esimerkiksi jos se jää palveluidemme ulkopuolelle.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

JOHTOKUMPPANI / ASIANAJA

tom.meevis@lwandmore.nl

Vaiheittainen suunnitelma: skannaus viikon sisällä

Law and More

Hyväksyntätehtävä

Inventaation jälkeen otamme sinuun yhteyttä puhelimitse. Aloitamme skannauksen tekemisen sopimuksen avulla. Law & More ei ole velvollinen hyväksymään jokaista tapausskannauspyyntöä.

Law and More

Analysoida

Tilanne kartoitetaan asiaankuuluvien tosiasioiden ja oikeudellisten lähteiden perusteella ja saat neuvoa-antavan raportin.

Law and More

Neuvoa-antava raportti

Oikeudellinen asemasi selvitetään selkein perusteluin neuvoa-antavan raportin avulla. Tämä neuvo on käytännöllinen ja välittömästi sovellettavissa.

Law and More

Seuraavat toimet

Skannauksen perusteella voit määrittää, mitä toimia haluat tehdä. Voimme myös opastaa sinua seurantaprosessissa.

"Yhteys Law & More oli alusta alkaen erittäin positiivinen ja erittäin ammattimainen ”

Hinta

Case Scan -palvelussa on kiinteä korko, selkeä ehdotus ja tilauksen vahvistus. Tiedät tarkalleen toiminnan aktiviteetin hinnan Law & More esiintyy puolestasi. Case Scan -palvelun hinta on 750 € / tunti ilman 21% alv: tä.

Huomaa! Law & More ei ole oikeusavuneuvoston jäsen, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada tuettua oikeusapua.

Monimutkaisemmasta tai laajemmasta skannauksesta veloitetaan lisämaksu. Hinnasta sovitaan tietysti etukäteen.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Asianajajamme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Seuraava askel

Autamme mielellämme neuvojen soveltamisessa ja autamme sinua tekemään tarvittavat toimenpiteet. Tietysti et ole velvollinen ottamaan uutta vaihetta tapaustarkistuksen seurauksena. Case Scan -sovelluksen mahdolliset jatkotoimet määritetään - jos haluat - peräkkäisessä tehtävässä.

Vihdoin

Huomaa, että Case Scan on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin, eikä siitä voida vaatia oikeuksia. Palvelumme koskevat yleisiä ehtoja.

Jos olet yrittäjä ja sinulla on juridinen ongelma, autamme mielellämme toisessa palvelumuodossa. Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä lakimiehiin Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More