Periaatteessa energialaki on tärkeä, kun energiaa ostetaan, toimitetaan tai tuotetaan. Siksi energiantoimittajat sekä yritykset ja yksityishenkilöt ovat tässä mukana. Law & MoreLakimiehet seuraavat tarkasti kaikkea energialainsäädännön kehitystä, mukaan lukien uusi kehitys kestävän energian tuottamisen alalla.

Etsitkö ENERGIAlakia?
OTA YHTEYDESSÄ LAW & MORE

Energialaki

Periaatteessa energialaki on tärkeä, kun energiaa ostetaan, toimitetaan tai tuotetaan. Siksi energiantoimittajat sekä yritykset ja yksityishenkilöt ovat tässä mukana. Law & MoreLakimiehet seuraavat tarkasti kaikkea energialainsäädännön kehitystä, mukaan lukien uusi kehitys kestävän energian tuottamisen alalla.

Pikavalikko

Asiantuntijamme suuntautuvat laajasti, koska he keskittyvät kaikkiin energiamuotoihin. Joten öljy, maakaasu, sähkö, biomassa sekä tuuli- ja aurinkoenergia. Tämän laajan suuntauksen takia asiakkaamme ovat toimittajia ja tuottajia sekä kuluttajia, sijoittajia ja materiaalien ja palveluiden toimittajia. Lopuksi työskentelemme myös teollisuuslaitosten yleishyödyllisten tuotteiden alalla, joka kattaa esimerkiksi höyryn ja demineralisoidun veden. Tarvitsetko siis asiantuntijaa energialain alalla? Law & More tarjoaa sinulle seuraavat palvelut sekä Eindhovenista että Amsterdamista:

• Lämpö- ja energiasopimusten laatiminen;
• energian ostoa ja myyntiä koskevia neuvoja;
• Annetaan neuvoja energialainsäädännön ja energiasopimusten noudattamisesta;
• neuvoo kestävän energiapolitiikan laatimisessa;
• energiatehokkuussuunnitelmien laatiminen;
• Lupien ja poikkeusten hakeminen;
• Neuvonta päästökaupassa ja todistuskaupassa.

Tom Meevis

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 (0) 40 369 06 80

Miksi valita Law & More?

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavana maanantaista perjantaihin
klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja kertovat
asianmukaisella toimintasuunnitelmalla

Henkilökohtainen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa

Työmenetelmämme varmistaa, että 100% asiakkaistamme suosittelee meitä ja että meille annetaan keskimäärin 9.4

"Halusin
saada lakimies, joka
on aina valmis minulle,
jopa viikonloppuisin ”

Uusi energialainsäädäntö

Energialailla on tärkeä rooli nykypäivän yhteiskunnassa, koska emme voi enää tehdä ilman sähköä, valoa ja lämpöä. Suurin osa energiasta syntyy edelleen fossiilisista polttoaineista, kuten öljystä ja kaasusta, mutta nämä polttoaineet ovat haitallisia ympäristölle ja lisäksi ne ovat loppumassa. Varmistaaksemme, ettei energia loppu ja ympäristön parantamiseen, käytämme nyt vaihtoehtoisia energialähteitä, kuten vettä, tuulta, auringonvaloa ja biokaasua. Nämä energialähteet ovat tulevaisuus, koska ne eivät ole haitallisia ympäristölle ja ovat myös ehtymättömiä.

Energia-alan asiantuntemuksemme

Zonnen energiakuva

Aurinkoenergia

Keskitymme energialakiin, joka keskittyy tuuli- ja aurinkoenergiaan

Ympäristö-laki

Ympäristö-laki

Ympäristölakiin sovelletaan sekä Alankomaiden että EU: n lakeja. Kerro meille tietoa ja neuvoja

Emmisierecht / emmisiehandel-kuva

Päästöoikeudet / päästökauppa

Etsitkö päästökaupan asiantuntijaa? Autamme mielellämme edelleen!

Energiantuottajan kuva

Energian tuottaja

Oletko tekemisissä yksin energian kanssa? Asiantuntijamme auttavat mielellään

Varmistaakseen tulevaisuuden kestävän energia- ja ilmastopolitiikan harjoittamisen Alankomaat on tehnyt kestävää kasvua koskevan energiasopimuksen. Tämän sopimuksen tavoitteena on saada Alankomaat toimimaan kokonaan kestävällä energialla vuoteen 2050 mennessä. Energiasopimus sisältää erilaisia ​​tavoitteita yrityksille, jotka vaativat niitä energian säästämiseksi. Lisäksi Alankomaiden hallitus on tehnyt pitkäaikaisia ​​sopimuksia useiden alojen kanssa energiatehokkuuden parantamisen seuraamiseksi. Näihin sopimuksiin osallistuvilla yrityksillä on useita etuja: he hyötyvät kustannussäästöistä, monista prosessiinnovaatioista ja kestävästä kuvasta. Mutta monivuotisiin sopimuksiin liittyy myös useita velvoitteita. Nämä sopimukset ovat monimutkaisia ​​ja niistä laaditaan suuri määrä sääntöjä. Vaikuttavatko uudet säännökset myös yritykseesi? Oikea oikeudellinen tuki on tärkeää, jotta tiedät missä seisot. Ota yhteyttä Law & More ja autamme mielellämme sinua.

energialaki-kuva-uusi

Lainsäädäntö energiantoimittajien alalla

Onko sinulla tekemistä energian oston tai myynnin kanssa? Sitten tiedät, että voit ostaa sähköä sekä käsikaupasta että pörssin kautta. Koska over-the-counter-menetelmällä yksi osapuolista voi mennä konkurssiin, oikeudellinen tuki on erittäin tärkeää. On myös tärkeää, että tehdään selkeät sopimukset, jotta toinen osapuoli täyttää velvoitteensa ja toimittajalle ei aiheudu menetyksiä. Law & More tarjoaa tukea näissä toiminnoissa, jotta et kohtaa mitään yllätyksiä.

Monissa tapauksissa sähkön ja kaasun toimitus tapahtuu sähkö- tai kaasuverkon kautta. Henkilöitä tai yrityksiä, jotka toimittavat energiaa muille kuluttajille, velvoitetaan nimeämään verkko-operaattori. Tästä säännöstä on kuitenkin poikkeuksia: jos käytät esimerkiksi suljettua jakelujärjestelmää tai suoraa linjaa, verkko-operaattorin nimeämisvelvollisuutta ei sovelleta. Suljettu jakelujärjestelmä on yritysverkko, joka on maantieteellisesti rajoitettu ja jolla voi olla vain tietty määrä asiakkaita. Suljetun jakelujärjestelmän omistajat voivat hakea vapautusta verkko-operaattorin nimeämisvelvollisuudesta. Suora linja on olemassa, kun sähköjohto tai kaasuputki yhdistää energian tuottajan suoraan energian käyttäjään. Suora linja ei ole osa verkkoa, joten tässä tapauksessa ei ole velvollisuutta nimittää verkko-operaattoria.

Jos olet osa energian toimittajaa, sinun on tärkeää selvittää, onko olemassa suljettu jakelujärjestelmä vai suora linja. Tämä johtuu siitä, että erilaisilla oikeuksilla ja velvoitteilla on merkitys molemmissa toimitusmuodoissa. On kuitenkin muitakin näkökohtia, jotka sinun on otettava huomioon. Esimerkiksi energiantoimittajat voivat tarvita lisenssin kaasun ja sähkön toimittamiseksi pienille kuluttajille. Lisäksi energiantoimittajien on otettava huomioon myös lämpölain säännöt, mikä puolestaan ​​vaikuttaa lämpösopimusten tekemiseen.

Onko sinulla kysymyksiä tai epävarmuustekijöitä energiantoimittajien energialaista? Soita sitten asiantuntijoille Law & More. Tarjoamme juridista tukea kaasua ja sähköä käsitteleville yrityksille ja kuluttajille. Etsitkö lupaa, laaditko energiasopimusta tai osallistut energiamessuille, asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

Päästökauppa ja sertifikaattikauppa

Onko yrityksesi yrityksenä käsitellä päästökauppaa tai todistuskauppaa? Sinun on laskettava, kuinka paljon hiilidioksidia päästät vuosittain, jotta saat sopivan määrän päästöoikeuksia. Päästöjäsi on enemmän, koska tuotteesi ostamista on lisätty, tarvitset ylimääräisiä päästöoikeuksia. Jos tarvitset enemmän suuria määriä sähköä, voit osallistua sertifikaattikauppaan. Kummassakin tapauksessa, Law & Morelakimiehet ovat sinulle hyödyllisiä. Asiantuntijamme keskittyvät päästökauppaan ja sertifikaattikauppaan ja osaavat auttaa sinua, jos sinulla on ongelmia tämän kanssa. Joten, onko sinulla kysyttävää päästöoikeuksista? Haluatko hakea päästölupaa? Vai tarvitsetko neuvoja päästökaupasta tai sertifikaattikaupasta? Ota yhteyttä asianajajiin osoitteessa Law & More.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 stuur een sähköpostitse naar:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.