TARVITSETKO PÄÄSTÖKAUPPALAAKIJAA?
PYYTÄ OIKEUDELLISTA APUA

Lakimiehemme ovat erikoistuneita virkaoikeudessa

tarkistettu Asia selvä.

tarkistettu Henkilökohtainen ja helposti saatavilla.

tarkistettu Omat intressit ensin.

Helposti saavutettavissa

Helposti saavutettavissa

Law & More on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 08-00 ja viikonloppuisin klo 22-00

Hyvä ja nopea viestintä

Hyvä ja nopea viestintä

Asianajajamme kuuntelevat tapaustasi ja laativat sopivan toimintasuunnitelman
Hyvä ja nopea viestintä

Henkilökohtainen lähestymistapa

Toimintatapamme varmistaa, että 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja että saamme keskimäärin arvosanan 9.4

Päästökauppa (energialaki)

Monet suuret tehtaat ja energiayhtiöt päästävät kasvihuonekaasuja, kuten hiilidioksidia. Kioton pöytäkirjan ja ilmastosopimuksen mukaan päästökauppaa käytetään vähentämään tällaisten kasvihuonekaasujen päästöjä teollisuudesta ja energiasta. Päästökauppaa Alankomaissa säätelee eurooppalainen päästökauppajärjestelmä, EU ETS. EU: n päästökauppajärjestelmässä on vahvistettu päästöoikeuksien raja, joka on yhtä suuri kuin sallitut kokonaiset hiilidioksidipäästöt. Tämä raja on johdettu vähentämistavoitteista, jotka EU haluaa saavuttaa, ja varmistaa, että kaikkien päästökaupassa olevien yritysten päästöt eivät ylitä asetettua tavoitetta.

Pikavalikko

Päästöoikeudet

Päästökauppajärjestelmään osallistuva yritys saa vuosittain ilmaisia ​​päästöoikeuksia. Tämä lasketaan osittain aiempien tuotantomäärien ja yrityksen tuotantoprosessin CO2-hyötysuhteen vertailuarvojen perusteella. Päästöoikeus antaa jokaiselle yritykselle oikeuden päästää tietyn määrän kasvihuonekaasuja ja edustaa yhtä tonnia hiilidioksidipäästöjä. Onko yrityksesi oikeutettu päästöoikeuksien jakamiseen? Sitten on tärkeää laskea oikein, kuinka paljon CO1-päästöjä yrityksesi tuottaa vuosittain saadakseen oikean määrän päästöoikeuksia. Tämä johtuu siitä, että jokaisen yrityksen on joka vuosi luovutettava sama määrä päästöoikeuksia kuin se on päästö tonneina kasvihuonekaasuja.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

JOHTOKUMPPANI / ASIANAJA

tom.meevis@lwandmore.nl

Energia-alan asiantuntemuksemme

Aurinkoenergia

Aurinkoenergia

Keskitymme energialakiin, joka keskittyy tuuli- ja aurinkoenergiaan.

Ympäristölainsäädäntöön sovelletaan sekä Alankomaiden että EU:n lakeja. Anna meidän tiedottaa ja neuvoa sinua.

Ostatko, toimitatko tai tuotatteko energiaa? Law & More antaa sinulle oikeusapua.

Energian tuottaja

Energian tuottaja

Yritysjuristimme voivat arvioida sopimuksia ja neuvoa niitä.

"Halusin saada asianajajan
joka on aina valmis minua varten,
jopa viikonloppuisin ”

Päästökauppa

Yritykset, jotka päästävät enemmän kasvihuonekaasuja kuin siinä, jolla on päästöoikeuksia luopumiseen, saattavat joutua sakkoon. Onko tämä yrityksesi tapauksessa? Jos näin on, voit ostaa lisäpäästöoikeuksia sakkojen välttämiseksi. Et voi vain ostaa lisäpäästöoikeuksia esimerkiksi päästöoikeuksien kauppiailta, kuten pankeilta, sijoittajilta tai kauppajärjestöiltä, ​​mutta voit myös hankkia ne huutokaupassa. Voi kuitenkin olla niin, että yrityksesi päästää vähemmän kasvihuonekaasuja ja säilyttää siten päästöoikeudet. Tällöin voit aloittaa kaupan näillä päästöoikeuksilla. Ennen kuin päästöoikeuksilla voi käydä kauppaa, on avattava tili EU-rekisterissä, jossa päästöoikeudet sijaitsevat. Tämä johtuu siitä, että EU ja / tai YK haluaa rekisteröidä ja tarkistaa jokaisen tapahtuman.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Energiajuristimme ovat valmiita auttamaan sinua:

Office Law & More

Päästölupa

Päästölupa

Ennen kuin voit osallistua päästökauppajärjestelmään, yritykselläsi on oltava voimassa oleva lupa. Loppujen lopuksi Alankomaiden yrityksillä ei ole lupaa päästää pelkästään kasvihuonekaasuja, ja edellyttäen, että ne kuuluvat ympäristöhallintolain soveltamisalaan, niiden on haettava päästölupaa Alankomaiden päästöviranomaiselta (NEa). Päästöluvan saamiseksi yrityksesi on laadittava tarkkailusuunnitelma ja laskettava se NEA: n hyväksyttäväksi. Jos tarkkailusuunnitelmasi hyväksytään ja päästölupa myönnetään, sinun on sitten pidettävä tarkkailusuunnitelma ajan tasalla, jotta asiakirja heijastaa aina todellista tilannetta. Sinun on myös toimitettava vuosittain todennettu päästöraportti NEa: lle ja syötettävä päästöraportin tiedot hiilidioksidipäästöjen kaupparekisteriin.

Käsitteleekö yrityksesi päästökauppaa ja onko sinulla tähän liittyviä kysymyksiä tai ongelmia? Vai haluatko apua päästöluvan hakemiseen? Molemmissa tapauksissa olet tullut oikeaan paikkaan. Asiantuntijamme keskittyvät päästökauppaan ja tietävät kuinka he voivat auttaa sinua.

Haluatko tietää mitä Law & More voi palvella sinua asianajotoimistona Eindhoven ja Amsterdam?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More