Yksityisyyden suojan merkityksestä tulee yhä tärkeämpi nykyisessä yhteiskunnassa. Tämä johtuu suurelta osin digitalisoinnista, kehityksestä, jossa tietoa käsitellään useammin digitaalisessa muodossa. Valitettavasti digitalisointiin liittyy myös riskejä. Yksityisyyden suojaamiseksi on luotu tietosuojamääräykset.

LAW & MORE VOITTAA APUA SINUN
KAIKKIIN MEDIAN LAIKKAA KOSKEVISSA ASIOISSA

Median lakimies

Termi media kattaa sanomalehdet, television, radion ja Internetin. Voi tapahtua, että sinä tai yrityksesi esiintyy tiedotusvälineissä tahattomasti ja kielteisesti. Nykymaailmassa, jossa tietoja jaetaan ja tallennetaan verkossa, tämä voi jatkaa jahtaamaan sinua. Siksi on tärkeää ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin, jos sinulla on mediaongelmia.

Medialaki sisältää erilaisia ​​lakialoja. Erityistä huomiota voidaan kiinnittää tekijänoikeuslakiin, yksityisyyden suojaan ja muotokuvaoikeuksiin. Vastatessaan kysymykseen, onko julkaisu lainvastainen, sinun oikeutesi kunnian ja maineen suojaan on punnittava sananvapauden oikeuteen nähden.

Sähköisessä kunnianloukkauksessa on tärkeää, että todisteet tallennetaan oikein. Jos sähköposti on laiton, on tärkeää, että tämä sähköposti säilytetään sähköisessä muodossa. Lisäksi todisteita on mahdollista tallentaa osoitteeseen bewijsonline.nl. Tämä varmistaa, että sinulla on äänieriste.

Law & More voi auttaa sinua kaikissa medialakiin liittyvissä kysymyksissä. Asianajajamme voivat neuvoa sinua ja vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Tom Meevis -kuva

Tom Meevis

Toimitusjohtaja / asianajaja

 Soita +31 40 369 06 80

"Law & More asianajajat
ovat mukana ja
osaa tuntea
asiakkaan ongelma ”

Non-nonsensen mentaliteetti

Pidämme luovasta ajattelusta ja tarkastelemme tilanteen juridisia puolia pidemmälle. Kyse on pääsemisestä ongelman ytimeen ja sen käsittelemiseen määrätyssä asiassa. Ei-hölynpölyisen mentaliteetin ja vuosien kokemuksen takia asiakkaamme voivat luottaa henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen juridiseen tukeen.

Haluatko tietää mitä Law & More voiko tehdä sinulle asianajotoimistona Eindhovenissa?
Ota sitten yhteyttä puhelimitse +31 40 369 06 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Herra. Tom Meevis, asianajaja Law & More - [sähköposti suojattu]
Herra. Maxim Hodak, asianajaja & muuta - [sähköposti suojattu]

Law & More B.V.