Yksityiset asiakkaat

Yksityishenkilönä voit olla yhteydessä lakiin monin tavoin. Law & More avustaa yksityisasiakkaita useilla lakien aloilla. Meillä on asiantuntemusta seuraavilla aloilla:

  • henkilö- ja perhelaki;
  • maahanmuuttolaki;
  • Työlainsäädäntö;
  • yksityisyyslaki.

Olipa kyse monimutkaisesta avioerosta, oleskeluluvan saamisesta, työsopimuksista ja irtisanomisesta tai henkilötietojesi suojaamisesta, asiantuntijamme ovat sinua varten ja etsivät parasta tapaa tavoitteesi saavuttamiseksi.

Ensinnäkin, analysoimme tilanteesi ja määrittelemme yhdessä kanssasi taktiikan ja reitin, jota seuraamme. Keskustelemme perimistämme maksuista ja teemme asiasta selkeät sopimukset. Pidämme erittäin tärkeänä hyvää ja selkeää viestintää asiakkaidemme kanssa, ja siksi vastaamme aina nopeasti ja olemme mukana tapauksessasi. Lähestymistapamme on henkilökohtainen, suora ja tuloshakuinen. Lyhyt, selkeä linja lakimiehen ja asiakkaan välillä on itsestäänselvyys.

Onko sinulla juridinen ongelma ja tarvitsetko asiantuntijan apua? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme iloisia ja haluamme antaa sinulle neuvoja, auttaa sinua neuvotteluissa ja edustaa tarvittaessa oikeudellista menettelyä.

Law & More B.V.